Regn å rusk!



Idag har det vart trist väder.. Moa beslöt sig för sovmorgon idag vilket mamma Åsa gilla så jag fick ligga kvar i sängen till 09:45 =) Då åt vi frukost och gjorde oss iårdning. Sen åkte vi upp till mamma en sväng och hälsade på.
När vi kom hem fick Moa sova och jag och Melvin satte igång att plocka undan å dammsuga, min duktiga gosse är så hjälpsam!

kl 15 kom Siri, Ella, Ida och Jouline.
Jag bjöd på vofflor och glas idag. Det blev en massa prat och barnen lekte och hade skoj.
Fick mitt sommar schema av Siri idag också och det va ett jätte bra sådant så nu ikväll innan Tobbe åkte till jobbet så fyllde vi i dagis papper inför sommaren som jag ska försöka komma ihåg att ta med till dagis imorgon.

Det blev ingen dans i Tisdags.. Min syster hade fått mail om att det var inställt så det va trist när man sett fram emot det.. men, men det går fler tåg.

Imorgon ska jag jobba och sen ska jag nog försöka gå igenom min garderob och se om jag kan hitta mig något att ha på mig på lördag när jag ska iväg på först sexparty sen en pubrunda.
Sen blir det väl bara en vanlig lugn fredags kväll med min älskling och våra små trollungar och vovven me såklart...=)

Nu ska jag se på det galna tv programmet igen innan det blir sängen.

Sov Gott!


 Till Dig!



När jag sätter mig ner
och tänker på Dig
så fångas mitt hjärta
av känslan från Dig

Du leder mig framåt.
Du vet var jag går.
Den tillit och uppmärksamhet
som jag får,
går inte att finna
bland de nära hos mig.
den fullkomliga kärlek
jag känner för Dig.

Jag hör Dina ord.
jag känner Din tröst.
Som Du vill förmedla
igenom min röst.

Du skänker ett ljus
utav kärlek till mig
Jag tackar Dig stillsamt.
Du är den del utav mig.


 Café



Idag efter att ha lämnat min gosse på dagis så gick jag, Moa min syster och hennes ena dotter in till stan.
Vi var inne på lindex och snurra och jag fick köpt en ny "tröja" till Moa. Hon har en sån sen innan i lila och jag bara ÄLSKAR den och det är ett jätte bra plagg att använda som jacka typ... Det är en tjock munk tröja typ.
Så jag ville så gärna ha en sån ny för den lila hon har nu börjar bli liten.. Jag ville helst haft en färg med turkost och rosa men den sluta i strlk 80 så jag fick kolla på större avdelningen och där fanns sån oxå fast i rosa så den köpte jag i strlk 86/92 så hon kan ha den hela sommaren och en bit in på hösten.. Perfekt att slänga på om man bara ska iväg i bilen eller så.

Efter den lilla shopping rundan så gick vi till Falkmanska café där jag inte vart på JÄTTE länge! Det va super gott och jag köpte mig en kycklingbaguett som ja ALLTID köpte förr jag var där med en jordnötskaka till såklart! Men idag fick jag skippa kakan för jag köpte en baguett hem till min man oxå.. pengarna springer snabbt iväg annars!
Så där satt vi och mös med våra caffelatté och min mumsiga baguett! Dock va kaffet ingen höjdare så jag får sätta på en balja till mig här hemma istället ;)

Nu ska jag hämta hem min gosse från dagis igen och i eftermiddag blir det mys med familjen och ikväll träning med min syster! Ska bli skit kul! Spännande å se om det är nått för mig men det tror jag ABSOLUTE för det är dansträning och det ÄLSKAR jag!

Have a nice day!


 Sol!



Idag har vart en solig och riktigt, riktigt skön dag!
Den började med att jag och Moa var på babycafé med Ida och hennes lilla pärla, sen gick jag och Moa en sväng i stan för jag ville hitta mig något att ha på mig till lördag när ja ska ut men hittade inget festligt. Däremot fick jag köpt mig en tunika på rean och ett armband till klänningen ja ska ha på bröllopet =)

På eftermiddagen när Tobbe vaknat (som jobba natt) så gick vi ut med barnen och gungade på lekplatsen, efter det skulle han iväg och träna.
Då ringde Ida och frågade om hon och Frida fick titta förbi för dom var ute på promenix och givetvis fick dom detta så det blev massa prat och lite kaffe och kladdkaka kunde jag bjuda på.
Trevligt med spontana besök och det var ju så bra tajmat med precis när Tobbe skulle iväg och träna!
Så tack tjejjer för en mysig eftermiddag!

Imorgon blir det ett besök in till stan på förmiddagen med min syster och våra små minsta trollungar som inte börjat dagis än ;)



 Börjat i köket..



Idag har vi vart i huset hela dagen och Tobbe har rivit väggen och ett skåp under den BRANTA trappan i köket. Allt vi kan göra själva gör vi för det är inte billigt med snickare!
Vi åkte till huset på förmiddagen och då kom även min syster och hennes två töser och dom lekte utomhus, sen ringde även Ida som hade vägarna förbi och med sig hade hon Frida så dom kom och prata en liten stund =)
Sen på eftermiddagen kom mor och far och fikade och kollade runt lite i huset innan stället rivs ;)
När dom åkt så duschade jag och gjorde mig iårdning sen åkte vi till Mikaela och Kristoffer och blev bjudna på jätte god mat och massa prat och skratt!

Inatt hoppas jag att Moa sover bättre, natten som var så hade hon svårt att somna och när hon väl somna så vakna hon typ 3 ggr på natten...
Ikväll hade hon oxå svårt att sova så vi får se hur det går... Kanske fler tänder på gång igen..

Imorgon blir det babycafé med Ida och våra töser =)

Natti, natti!


 Stackars Moa



Idag hände en olycka med min lilla tös!
Tobbe och barnen var uppe på övervåningen och jag nera, efter en stund kom Melvin ner och antagligen hade han inte stängt grinden riktigt där uppe för både ja å Tobbe hör världens duns sen gallskrik. Jag springer till trappan och där ligger Moa som ramlat ner för trappan!!!!!!!!!!!
Vi har en trappa med ca 7 trappsteg sen e det som en liten golvyta sen fortsätter trappan igen så hon ramla inte hela vägen ner men dom steg hon ramla och jag vet inte hur många volter hon gjorde men hon fick en rejäl smäll vid tinningen/ögat.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen direkt och hon sa att så länge hon inte kräks eller verkar bli trött åh matt så är det ingen fara. Hon sa att en hjärnskakning kan komma efter nån timma oxå så vi skulle ha koll på henne.
Men hon var som vanligt och sen när hon sov middag var jag uppe flera ggr och tittade till henne.  Hela dagen och eftermiddagen har hon vart som vanligt så det är skönt att det inte blev allvarligare än så!
Men gud så otäckt!
Ett ögonblicks verk och olyckan är framme!

(Har fått problem med mitt program som jag gör mina bild collage i så dessa bilder gjorde jag snabbt i paint och det blev inte bra!!)


Efter all drama så fick Moa en godis som tröst! Min lilla blå slagna tös!

 Voffeldagen..



Idag har jag vart hos doktorn, jag har problem med ena ögat och trodde det hade samband med förkylningen men så tänkte ja bäst att ringa och fråga hos läkaren och dom ville kolla på det så jag och Moa åkte dit medans Melvin var på dagis. Och han såg att det va en vagel ja hade fått så jag fick en salva.
Skit obehagligt är det, det kliar och svider och det går typ inte att klia för det gör ont när man rör det, jag har aldrig haft vagel innan men nån gång ska väl va den första..

I eftermiddag kommer mamma hit och ska fika vofflor, sen ska vi storhandla...

Have a nice day!


 Mysig dag!!



Idag på förmiddagen gick jag, Melvin, Moa min syster och hennes barn och Zicco till willys för min syster skulle handla.. Det va bra motion ska jag säga och putta Moa i vagnen och Melvin som stod på åkbrädan och en hund i ena handen plus blåst och en dunder förkylning! Så trött kan ni tro att jag var när jag kom hem! ;)

I eftermiddag hade jag Ida, Helena och deras barn Jouline och Klara på besök =) Massa fika mys och babyprat! Har inte träffat Helena och hennes lilla tös sen hon kom för FYRA MÅNADER SEN!!! Så det va jätte kul! Tjejjer det måste vi göra om SNART!!
Jag och Ida köpte oss varsitt as coolt ed hardy mobil skal till våra iphone! Jag hoppas verkligen att dom är bra för dom såg riktigt jävla bra ut plus att dom skyddade skärmen.. Så vi får hoppas att det inte kommer bli ett bökigt skal! Men vi får se när vi får det hur det är!

Jag blir så trött på denna förkylning alltså! Plus att jag har blivit drabbad på ena ögat! Antagligen är det förkylningen som satt sig där med, hoppas på att det är bättre imorgon för det gör ont varje gång ja blinka!

Jaha fredag imorgon, det GILLA vi för då är det LÖN!!! Fy fasen va fattigt det vart nu i slutet på månaden! Det ekar tomt i både kyl och frys!
Så imorgon blir det STORHANDLING!!! Vi har typ slut på allt sånt som man inte brukar köpa varje månad så som toapapper, hushållspapper och tvättmedel m.m. så det kommer bli DYRT imorgon!!! Så imorgon om ni ser två vagnar fulla med varor men inte ser nån som kör så är det vi som gömmer oss bakom allt! ;)

Jag pratade med min syster idag och jag ska börja träna med henne! Jag är så SUR! För om ni minns kanske för länge sen så skrev jag om min magdans om hur mycket jag längtar tills den börjar...
Det va såhär att Pernilla som jag dansar med hon ringde och anmälde oss över telefon, och sen så skulle magdansen börja på måndags kvällen och på torsdagen så fråga Pernilla mig om jag fått inbetalningen och jag sa nej så vi tyckte det va konstigt så Pernilla ringde upp dom och sa näe era namn finns inte med!
Pernilla bara va fan!! Jag ringde ju och anmälde oss, men hon i telefon visste inte vad som hänt och sa att termin två har redan vart  gånger men vi kunde hoppa på mitt i, men vi sa nej till det för jag mena då har man ju missat hela koreografin och man hänger inte med så vi får vänta tills nästa gång och det kanske inte blir förens till nästa år ja har ingen aning! =(
Så nu har jag ju ingen träning så jag ska med min syster och dansträna och hon säger att det är skit kul så jag ska hänga med henne på det, men det blir väl nästa vecka för denna veckan är jag ju som sagt SÅ förkyld!

Snart blir det att titta på dårhuset innan det blir sängen!

Tack Ida och Helena för idag! Jätte mysigt! Och tack syster för motionen jag fick idag med dig ;)


Moa leker hemma efter promenaden =)


Moa i knäet på min underbara vän Ida!


Helenas söta tjej Klara längst fram och Idas sötnos Jouline längst bak =)



 Prosit, prosit!



Nyser och fräser det är det jag gör hela dagen.. Ljuger inte när jag säger att jag nyst över 50 ggr idag!
Att en förkylning kan bli så kraftig bara över en natt!

Imorgon kommer Helena och Ida hem till mig på fika. Jag har förvarnat om min förkylning men dom ville komma ändå =) Så jag får försöka å hålla mig ifrån deras två små töser så inte dom börjar med rinnande näsa dom oxå.

Just nu sitter jag vid den nya datorn =) Jätte härligt att ha en egen igen =) Dom flesta program är klara och instalerade men det finns lite till för Tobbe att pilla med...

Nu har vi precis lagt barnen och nu ska vi bara ta det lungt i soffan! Små titta på nått program medans vi inväntar att BigBrother ska börja.
Att man kollar på det igentligen är ju helt sjukt! Finns så många knasiga människor, se bara på Rosa, hur pinsamm är inte hon?

Nähe nu ska jag ställla fram papper, nässpray och vatten på soffbordet och bädda ner mig i soffan med miin röda näsa..




 Bakdag =)



Idag har jag bakat =) Gjorde två olika sorters muffins.. Riktigt smaskigt!
Ska ta och baka bullar en dag snart igen för alla är redan slut! Har två barn som ÄLSKAR bullar!

Zicco har fått klippt sig idag oxå så nu är han vårklippt nu vill vi bara ha vår!!!

Vår nya dator har inte kommit än =(


Moa visar upp Zicco precis innan vi ska åka och lämna han hos frissan.


Såhär fin blev han =)


muffinsen till vänster är banan muffins å dom till höger är hallon,blåbär och vinbärsmuffins.

 Underbar Lördag!



Helgen har vart toppen!
I Lördags sov vi i huset för Tobbes fabror och hans fru kom från Enköping och hälsade på. Vi var ute hela eftermiddagen och vi fikade ute! Det var JÄTTE skönt när man satt i lä! Moa är verkligen som Melvin, ett barn som älskar att vara ute! Speciellt nu när hon kan gå!
Barnen sov gott hela natten och vi kom hem idag på förmiddagen.
Idag skulle jag igentligen vart i Varberg med min syster på ett barnkläder party men min syster fick åka in inatt på sjukhus med hennes lilla tös som har hög feber men dom fick komma hem ikväll igen så jag hoppas hon blir bra snart!
Så istället för att åka till varberg åkte vi hela familjen hem till Jimmy och Hanna i Ätran och hälsade på, vi kollade på deras hus som dom håller på att renovera och dom hade kommit långt nu så dom flyttar nog nästa helg =)

Nu sover barnen och vi har tittat på solsidan som resten av Sverige gjort me antar ja =P
Så tråkigt att det var sista avsnittet! Men så bra och så omtyckt som det är så kommer det säkert nya avsnitt =)

Barnen sover nu och jag och Tobbe ligger i soffan framför tv:n.

Kommande vecka har ja lite roliga saker inplanerade =)

Lite bilder sen Lördagen =)


Min glada tjej älskar springa ute!


Fika ute =)


Barnen leker i sandlådan.


Melvin tycker det är så roligt nu när Moa är större och kan leka med honom! =)

 Mätt och planerat!



Idag var vi i huset där vi mätte en vägg som ska byggas och så planerade vi vad för fönster vi ska ha och hur många. Så nu har Tobbe ringt och sagt till snickaren vad vi vill ha =)

Melvin ville inte åka hem för han ÄLSKAR att vara där så han fick stanna kvar där med farmor så hon skulle köra hem han senare idag =) Så just nu är det lungt i stugan, Moa sover och Tobbe har åkt till jobbet.

Här kommer bilden på Melvins kläder som jag lova att lägga upp som ja köpte på gekås, dock saknas tå par shorts på bild. Dom har fått in jätte mkt fint...


Inte den bästa bild men,men nu har jag lagt upp den som ja lovat.

Ni får ha en bra Torsdag i det fina vädret för det ska jag ha!  =)


 Bra sko köp!



Måndag kväll 10:30 kommer Melvin upp ur sängen och är jätte varm, det visa sig att min lilla kille fått jätte hög feber! Så hela dagen igår låg han i feber så det blev inte många knop gjorda! Moa va gnällig och ville bli buren hela tiden och mamma Åsa hade EXTREM huvudvärk HELA dagen =( Usch vilken jobbig dag det var! Plus att Tobbe jobba eftermiddag så jag va hemma själv... Men så är det..
Som tur va så var det inget långvarit för han har vart feber fri hela dagen och Moa är den glada Moa igen som man är van vid, dock är båda två förkylda med hosta och snoriga näsor...

Idag på förmiddagen innan Tobbe åkte till jobbet så åkte vi ner till stranden och Melvin kollade på vågorna.. Efter det blev det lite mathandling på coop.

På eftermiddagen bakade jag och Melvin muffins som vi sen bjöd Nicklas och Jessica på..
Jag, Jessica och barnen åkte ut till skoaffären och kollade på skor till Moa. Had sån tur och hittade ett par söta PAX skor på rean så dom kosta 174:- Hade kostat 249 innan tror ja det va. Så det tyckte jag va ett bra köp.. Så nu kan min lilla tös springa ute med =)


SÖTT =)

Efter det åkte vi hem till min bror och Melvin hjälpte till att klippa ner trädgrenar, han hjälpte till att bära bort dom och slänga dom i en stor hög. Han älskar att vara utomhus och är alltid så hjälpsam!
Vi fick källsmat där och sen begav vi oss hemmåt och var hemma runt åtta.
Moa sover och Melvin kollar på djungelboken men ska snart gå upp med han.

Idag skulle jag igenligen träffat Malin och imorgon skulle jag träffat Ida och Helena men fick ställa in nu pga av sjuka barn... Nu e juh Melvin iofs feber fri men både Ida och Helena har små bebisar och jag har ingen lust att riskera att dom får den hosta mina barn har!

Nähe nog om allt! Nu har jag kramp i armen av denna knas dator (Borde ta ett kort på mig om hur det ser ut när jag sitter och bloggar)
Tror jag ska be Melvin ta ett kort på detta redan nu ;)

haha såhär snygg är man alltså just i detta nu ;) högerarmen tar stryk kan ja säg, man måste pallra upp datorn med en kudde för att skärmen inte ska hacka.. går bara att ha skärmen i ett läge.. Men SNART får vi våran nya =)

Lägger upp lite bilder sen dagen hos min bror oxå.


Melvin jobbar och sliter..


Moa provar nya skorna..

Till Hanna som kommentera förra inlägget:
Jag har kort på kläderna på min mobil och jag vet inte hur man lägger upp från mobilen till bloggen men jag ska se om jag hinner imorgon att föra över bilden till datorn.. Det är ingen jätte bra bild jag har men då ser du lite av kläderna jag köpte, som jag skrev så fanns det otroligt mkt fint så åk dit ;)


 Bror hemkommen =)



Nu har min bror kommit hem från Australien där han varit i 5 veckor, och han var SÅ brun! Knappt avendsjuk alls!!!

Inatt har sömnen vart si och så.. Moa har vart gnällig för 3:dje dagen idag och natten till idag sov hon oroligt och hon var tät i näsan.. Men på morgonen hitta jeg ett litet gryn så nu finns det hela 5 tänder i munnen på min lilla tös.
Hon har vart gnällig idag med, hon har inte sagt ett knyst sen ja la henne så hon sover nog bättre inatt =)

Fick ett roligt besked idag och det var att vår nya dator antagligen kommer i veckan =) Ska li skönt att ha sin egna igen, är jätte glad och tacksam som fått låna vår kompis dator men skärmen är lite knas så man blir bra irreterad i mellan åt... Men som sagt hellre det än att inte ha någon alls så TACK! =)

Idag har vi vart på banken och vi fick grönt ljus att låna pengar till renovering trots att vi inte sålt det hus vi bor i nu..Så det va skönt att höra, så imorgon ska Tobbe ringa snickaren och då kommer vi nog få mer ett exakt datum när han börjar. Längtar!!!
Kommer nog bli jätte bra, det hus vi bor i nu är 124 kvm och det nya huset kommer bli ca 180 kvm.

Har precis kollat på Familjen Annurlunda...
Nu ska jag ringa min kusin och prata en massa för det va längesen sen så när Tobbe kommer hem så blir det BigBrother och chokladpudding med grädde =P

Jag vet! Onyttigt men SÅ GOTT!!!


 Olala...



Olala nu har Åsa shoppat igen!!! Och nu MÅSTE det va bra för ett tag ;)
Shoppingen började igår med några timmar med Ida på Gekås =) 3 tröjor, en bh och annat små plock till mig. Moa fick lite kläder men mest fick Melvin och det va han som behövde! Och det var så kul att handla till han igår för det fanns JÄTTE mycket snyggt och jag ville köpt mer än ja gjorde men då hade jag fått flytta till en 1:a ;) Då hade man inte haft råd att bo i hus.. haha...
I alla fall galen shopping blev det och jag kunde inte haft en bättre dag med min vän Ida!

Idag åkte jag och Moa till stan, började med att gå in på Lindex för att köpa byxorna till henne som jag beställde men som var slut, så nu har jag hela outfiten, husvagnsbodyn och byxorna =)


Den coola husvagnsbodyn =)


och byxorna jag köpte idag =)

Tog en sväng igenom rean, vilket jag inte skulle gjort men VILKEN TUR att jag gjorde det! Hitade en jätte snygg kofta som kostat 399 men va nu nedsatt till halva priset så en sån fick mamma Åsa... =)


Koftan frammifrån (Tänk er bort dom leggingsen åh me ett par svarta eller jeans)


En riktigt snygg Åsa kofta =)

Efter Lindex gick vi vidare och Åsa passera en riktigt snygg klänning... Blev en vända in dit för att studera denna klänning, expediten kom fram och sa visst är den söt.. Jag sa ja verkligen, är detta nått man skulle kunna ha på ett bröllop tro?
Oh ja svarar hon det är en klänning för sådana tillfällen..
Jag gick och prova och Moa snäll som hon är satt och kolla på när mamma prova kläder..
Klänningen satt så OTROLIGT bra! Det va en tubtopp klänning och den satt jätte bra över brösten och ja... va ska jag säg!! I LOVE IT!!! Så den fick bli min! Så nu är klänningen klar nu ska det bara till ett par snygga pumps =)

Men nu får ja inte shoppa mer, se hur länge det går ;) Hahaha...

Har bara kommit in i ett sånt shopping rus! Ibland gör jag det och då shoppas det, tänk dom stackars människor som ALLTID har det shopping ruset/beroendet!
Tur man är lite lugn med det i mellan varven!

Nu ska jag snart hämta hem min pojk från dagis =)

Ni får alla ha en riktigt bra dag!

 Febriga tös..



Igår var jag på BVC med Moa och hon fick spruta i båda benen, 1 års vaccinationen.. Hon va helt ok under dagen igår och kvällen men på natten runt två vakna hon VARM som en kamin så jag gav henne en tablett.. Hon kom inte riktigt till ro att somna så ungefär 1-1½ timme tog det innan hon somna gott igen och sov till 09:30 då hon vakna VARM som en kamin igen..
Ringde svärmor och fråga om hon skulle va hemma idag och snäll som hon är så fick Melvin vara där från 10:00-15:30 så Moa fick det lungt hemma och Melvin fick busa å leka utan att bli störd av en gnällig lillasyster..
Moa har haft feber idag och velat bli buren mycket men under kvällen blev hon sig själv igen och har vart glad och pigg och sprungit runt =) Så vi hoppas på att det är över nu... Brukar ju va ett dygn efter sprutan dom kan ha lite feber å va gnälliga..

Idag har jag jobbat mellan 16:00-18:00. Då passade jag på att hämta ut mitt paket från ginatricot och Lindex =) Blev en massa nya snygga sexiga underkläder ja tänkte förföra mannen med ;)
Även ett par lila strumpor till Moa, hade även beställt ett par tajts till hennes husvagnsbody från Lindex men dom va inte med så när ja kom hem kolla ja min mail på min order och där stod det att dom va slut!!! =( Så nu får ja leta i butikerna om dom finns kvar!

Nu har mannen åkt till jobbet och jag ska kolla på bigbrother innan det blir sängen.. Imorgon hoppas jag på att träffa Ida och hennes Jouline på förmiddagen men vi får se för Jouline hade svårt att komma till ro natten till idag så Ida skulle se så hon sover bättre idag annars skulle dom bli hemma imorgon förmiddag åh vila.
Så vi får se va som händer!

Natti!

Minnen!


Melvin med pappa, 8 dagar.


Moa med pappa, 8 dagar.

 Väntar...



Sitter och väntar på att solsidan ska börja.. Tobias ligger och sover för han ska börja på natt veckan nu..
Idag på förmiddagen klippte vi Melvin, han är så fin när han e nyklipt=) Sen var vi ute och sparka boll och vi gick en runda och Melvin cyklade.. Sen jobbade jag mellan 13-18.

Ska sitta uppe ikväll å invänta Bigbrother som börja kl 22:00... Usch jag och Tobias kollade på första avsnttet och vi sa att vi ska inte följa skiten för det är ett gäng idioter instängda i ett hus.. Men likfarbaskat har vi suttit uppe och sett alla avsnitt så nu e man fast i skiten! Även fast dom e så korkade ja säger inte alla men dom flesta så vill man bara kolla ändå... Så det blir att glo på det ikväll!

Nähe nu e det dags att lägga Melvin innan solsidan!


Melvin just nu, spelar tv spel


Moa just nu, springer runt överallt!


Melvins nya frissa =)

 Vårdag! ♥



Underbara vårdag idag!
Har spenderat hela dagen i vårt blivande hus där vi började riva skåp och flytta bort saker så snickaren kan börja jobba direkt om någon vecka =)
Nästa helg ska vi börja riva saker i köket..

Vi var ute med barnen medans männen jobbade inomhus och det var otroligt härligt vårväder!!
Melvin trivs ute och han var i princip ute hela dagen.. Han körde med sin traktor och lastbil och satt och byggde slott i sandlådan i timmar! Solen var SÅ skön! Satt på mitt favorit ställe och där är helt vindstilla och solen värmde hur mkt som helst!!

Ikväll blir det lungt, barnen ska läggas nu och sen blir det bara film med älsklingen =)


Moa är jätte duktig på att gå nu och röjjer precis ÖVERALLT!


Lastbilen har kommit fram =)


Traktor föraren Melvin =)


Glad vår kille!


Zicco njuter oxo av det fina vädret!