Kalas/fest!Tobias kalas/fest blev lyckad! Vi bjöd på smörgås tårta, kaffe och chesscake.. Senare på kvällen blev det godis och chips =)
När klockan närma sig tio åkte alla hem, utom Amanda, Andreas, Stefan, Thomas.. Vi satt i ute rummet och alla blev kalas fulla! Klockan halv två åkte dom in till stan för att gå på krogen, kändes jäkligt trist att bli lämnad kvar hemma.. Men Melvin låg ju och sov och han kan man inte lämna själv plus att gravid som jag är så får man helt enkelt va utan festandet ett tag framöver ; ) Så jag gick hemma och plockade undan alla ölburkar,flaskor glas m.m.

Idag går jag in i vecka 18! Helt otroligt va tiden går. Om två veckor så har ja gått halva tiden!! Shit alltså! Jag har riktigt ont i ryggen, börjar bli rädd för om det kan va foglossning, men vi får se, får prata med min barnmorska när vi ska dit den nioende och göra ultraljud =)
Knattisen i magen sparkar mycket!! faktiskt just i detta nu sparkas det där inne!! =) Härlig känsla som inte går att beskriva!!

På fredag blir det begravning, känns tungt... Men det ska bli skönt när den är över, är alltid jobbigt att ha sånt framför sig!

Nähe nu ska jag titta på en film ja hyrt medans Melvin sover middag!
Ha d gott!

 Älsklingens födelsedag!Idag fyller Tobias hela 24 år! Tyvärr har det inte blivit mycket firande för jag har jobbat förmiddag å han eftermiddag... Men vi ska fira han när han kommer hem, han slutar tio och jag har lite att grejja me innan så ja kan inte skriva så mycket idag!

Mamma och pappa passade Melvin i eftermiddags så jag åkte till Varberg ensam och shoppade!! Och det blev ingen dålig shopping =) Köpte ett par super snygga mamma jeans och en mamma shjorta=) Sen ett antal tröjor till som är som tunikor å koftor å strumpor åh smycken å grejjer!!! =) Lyx, lyx!! Inte ofta man handlar en massa till en själv, blir juh mest till Melvin!

Nähe dags att börja förberedelserna...

 Härlig känsla!knattisen i magen bara sparkar å sparkar hela tiden! Det är SÅ mysigt!!! =)
Snart dags för ultraljud, så mysigt att få bilder på den lille och titta på =) Önskar man hade haft en ultraljuds apparat hemma ; ) Då hade jag tittat till i magen hela tiden.. =)

Igår fick jag ett roligt besked när jag jobbade! =) Jag fick reda på att ja fått jobb på ge-kås igen =) Ska vara på barn byx denna gången =) Kommer jobba ihop med Pernilla, så sjukt roligt!!! =) Plus att det e juh inte helt fel att vara på barnavdelningen när man snart har två barn =) Så jag slutar på berguven vecka 36 och börjar på gekås vecka 37 så det kan inte bli mycket bättre! =)

Ikväll och imorgon ska jag jobba ihop med Siri, ska bli sjukt roligt =) Ikväll ska vi lyxa till det och beställa pizza till kvällen =)

Nähe nu ska jag ner och plocka undan lite här hemma sen ska jag äta kyckling och ris som Tobias håller på att tillaga just nu =)

 Tänker på dig!Sov Gott Farmor!

 PysslarHåller på att pyssla lite i blivande bebis rummet... Eller där pysslas väl inte så mycket igentligen det bara töms..
I en gaderob som är där hade vi en massa badlakan som ja nu flyttat ner å gjort plats för och så håller ja på åh tömmer bokhyllan med fotoalbum som jag också gör plats för där nere, och det blir riktigt nice =)
Tänkte bäst att göra sånt nu innan man blir allt för stor och inte orkar... Vi har ju en del som ska göras ändå... Tex ska vi måla 9 dörrkarmar och inte bara en gång utan ca tre gånger på varje karm sen ska det sättas in nya innedörrar... Efter det ska bebisens rum målas om... Sen ska där börjas sättas upp spjälsäng.. Så det e juh lite vi har å pyssla med så därför tänkte ja lika bra att sätta igång å fixa i gaderoberna så såna smågrejjor blir klara, för när man väl börjat på såna "små" grejjer blir det genast mycket för man rensar och flyttar runt..

Idag på förmiddag va min syster och hennes dotter här och hälsa på. Sen åkte jag och Melvin och köpte nya skor till honom.
Nu sover gossen min, Tobbe me för del delen för han har jobbat natt. Semestern va slut för hans del nu...
Nähe nu får ja gå och pyssla medans Melvins sover.

Ha d!

 KolmårdenHemma igen från vår lilla semester.. =)
Vi harhaft det toppen. Vädret va lite trist igår bara, kom ett ösregn och blöta blev vi men vi gick till ap huset och torka oss så det gick bra ändå. Melvin har haft super roligt och han tyckte det va roligt med alla djuren! Speciellt elefanterna och aporna!
Idag ska jag jobba, börjar jobba 14:30-20:30 så det e ett gött pass plus att ja jobbar me en bra tjej =) Packat det mesta nu..Nu har man packat det mesta till kolmården... Gött... Hoppas ja inte glömt nått men det har ja säkert...
Ska jobba nu ikväll, men bara 14:30-20:30 så det e ett kort pass så det ska la gå det me...
Är så trött idag... Segt e det

Nähe nu ska jag fixa mig lite och slappa i soffan innan det e dags att sätta sig på cyklen till jobbet..

Hör av mig när ja kommer hem igen =)

 Lugn hemma kväll..Idag efter jobbet åkte jag och Melvin ner till stranden där mamma min syster och min systerdotter va.. Vi solade och hade det mega gott..Efter det blev det mat hos mor å far på kvällen..

Tobias är hos en killkompis å festar ikväll och jag ska ha en lugn kväll hemma.. Är ledig imorgon me, skönt!
Pernilla skulle bara komma förbi en snabb vända sen och säga hej..

Imorgon ska jag luncha ihop med ida, ska bli SUPER MYSIGT!

 Besök från Enköping.Nu har Tobias kusin med familj åkt hem... Vi va fyra vuxna och Alicia som snart blir 3, Melvin som är 2½ och tvillingtöserna Joline och Molly som är 1½ år. Så här har vart fullt ös kan jag lova dessa dagar! Synd bara att Joline skulle bli dålig och få hög feber men vi har kunnat komma iväg på lite ändå... Va på busfabriken i Halmstad en dag och så var vi på valllarna och vi har även hunnit med Gekås..

Lite bilder sen busfabriken och vallarna.

                                           Idag har vi varit hemma hos Malin, Rasmus och Lea och tittat på deras hus dom precis köpt... Det va mycket trevligt.
Nu håller Tobias på med att sätta på nya blinkers på fyrhjulingen och Melvin rullar runt naken i vår säng som han älskar.. Jag ska ner nu å fixa till lite kvällsmat...
Imorgon är det dags att jobba igen efter tre härliga lediga dagar!!