Grattis Mor!



Ja idag är det ju då Mors Dag!
Grattis till min underbara mor! All kärlek till dig!

Fick jätte fina liljor av Tobias idag =) Skulle visst få nått mer men det fanns inte inne just då så kanske får nått mer sen..
Fick en liten teckning av Melvin som han målat =)

Hälsade på hos mamma och pappa på förmiddagen och lämna en blomma och fika.

Ikväll ska jag jobba.. jobbar 14-21:15
Började jobba igår och det gick jätte bra! Det är ungefär 1½ år sen jag var där och jobba men det kändes inte som det... Man kommer ihåg allt direkt!
Dock är jag på en ny avdelning så ja känner ju inte brukarna än men det kommer, annars är ju jobbet sig likt.. Börjar på nu å jobba varannan helg innan sommarvikariatet drar igång i juli. Så då ska ja jobba 50% på Berguven (äldreboende för dementa) och så ska ja jobba resten hos mamma i affären =)
Så ja kommer nog få en riktigt bra sommar! =)

Nu är huset sålt! Vi har satt datum att vi ska va ute ur huset den 14 Oktober.. Så nu får vi snabba på med renoveringen av det nya huset ;) Bara 4 månader dit.
SPÄNNANDE!

Nähe nu ska jag umgås lite med min sambo innan jag ska dra mig mot jobbet, han jobbar natt denna vecka så när ja kommer hem så åker han!

Grattis Alla Mammor Där Ute!





 HIPP HIPP HURRA!!!



HIPP HIPP HURRA PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!!

Jaha idag har man gått och blivit hela 25 år!

Idag var jag med Ida och hennes söta Jouline på burger inn och åt lunch.. Jätte mysigt hade vi!
På eftermiddagen kom mamma, pappa, syster med familj, min bror och hans Jessica.
Jag fick fina presenter idag igen! Utav Tobias fick jag en jätte snygg gul bikini och en kaffe kopp som jag samlar på.. Fick mig oxå ett par Easytoon, ett par skor som man har när man är ute och går så får man fast å snygg rumpa ;)

På kvällen gick vi en promenad och jag hade självklart dom nya skorna! JÄTTE SKÖNA! Kände direkt i rumpa och ben att man träna..
Sen åkte vi till Willys och köpte massa grönsaker och dipp så nu ska här dippas!

Tack alla som grattat och uppvaktat mig!


 Toppen Fest!!!



Igår hade jag fest här hemma för familj och några vänner!
Fasen vad kul vi hade!!! Började med en liten poängpromenad där det var frågor om mig! Mikaela, Kristoffer, Pernilla och Thea vann med hela 10 poäng av 11 möjliga så dom vann mycket fina priser! ;)
Därefter blev det dags för mat, då ja servera köttbullssallad, kycklingklubbor, bröd, plockmat typ annanas och sånt.. Efter maten var det massa mingel och alkoholen flöda!
Lite senare blev det kaffe och kladdkaka, björnbärspaj, glass, maränger, grädde, vaniljsås m.m.
Efter detta lekte vi paketleken! Som vi skratta, gapa och hojta! Alla gick in i leken på fullaste allvar och vinnarna blev Jessica, min bror och Kriostoffer.
Alkoholen fortsatte flöda och senare serverades utomhus kokt korv med bröd!

Resten av kvälllen blev det godis, chips och ännu mera alkohol ;)

Melvin höll sig vaken till ända halv ett! Moa somnade gott runt halv nio.

Jag fick en massa massa fint!!
*Pengar
*två ljusstakar
*Brödrost
*ansiktsbehandlling
*En make up "utbildning"
*blommor
*väska

På tisdag när jag fyller år så kommer jag få present av Tobias =)

Tack alla som var med mig igår på min fest, något ja aldrig kommer glömma!





 Mycket att göra men orken finns inte!



Just nu är det ganska mycket att fixa med men jag känner att orken inte finns idag ;) Imorgon ska jag ha kalas/fest för jag fyller hela 25 på tisdag!
Igår var vi på systemet och köpte massa alkohol vi ska bjuda på och idag var vi på Carlsberg och köpte hem läsk och festis till barnen, vi lånade även bänkar och bord från Carlsberg..
Så i eftermiddag ska mamma passa barnen medans jag åker och handlar all mat sen ikväll ska mamma hjälpa mig lite med dukningen som vi ska ha i uterummet..
Är några som inte kan komma på festen som jag bjudit! Eller en hel del! Typ hela tobbes familj kan inte komma för vissa är bortresa och vissa jobbar! Åh idag fick jag reda på att Siri & Erik inte kan komma för Siri fick inte ledigt från jobbet så det är inte mycket att göra!
Men sen finns det andra som man inte får riktigt svar ifrån och jag känner att det är inte mitt ansvar att ringa å fråga å fråga kommer ni eller inte för ja skrev i inbjudan att OSA senast den 18/5 så jag orkar inte bry mig mer!! Tycker bara att blir man bjuden på nått så får man komma med besked! Inte lätt att planera dukning och mat när man inte vet!
Men, men jag dukar till dom så får vi la se!!!

Igår var jag i Ryggebo med familjen, jag har faktiskt inte vart där sen snickaren har börjat på renoveringen så det var kul att se hur mycket som va gjort!
Åh det blir riktigt bra där den nya trappan ska vara för vardagsrummet där nere blir mycket mer ljusare nu!
Det kommer nog bli riktigt, riktigt bra när allt är klart!

Idag skiner solen och tvättmaskinen går i full rulle! Det bästa som finns är när man kan hänga ut tvätten!

Nu ska jag passa på att sminka mig och skriva inköpslista medans barnen sover middag.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!


 Lill Killen!



Idag hälsade jag på Sandra och hennes lilla pojke! Gud så söt och så liten! Svårt att tro att Moa och Melvin vart så små!! En massa prat och mys med Jonathan och Sandra blev det =)

I eftermiddags var jag och barnen hos mamma där även min syster var, sen åkte vi till stålboms jag och barnen och fikade.. Mys, mys =)

På lördag är det fest för jag fyller år nästa vecka! Jätte mycket att planera och fixa med mat! Men kul samtidigt!
Hoppas på fint väder!


 Grattis Ida 25 År Idag!



Idag fyller min vän Ida 25 År! Stort grattis till dig! Jag hoppas du haft en toppen dag med dina nära och kära så får vi ses snart och fira! =)

I lördags var det möhippa för min vän Angelica! Fasen vad kul vi hade! Man känner i kroppen när man dricker hela dagen! Plus massa aktiviteter på detta som bidragit med träningsvärk, brännskador och blåmärken ;) Men jag gick in i leken på blodigt allvar så då får man ta smällen ;)
Jag är en riktig tävlingsmänniska när det väl kommer till saken =)

Idag på förmiddagen lämnade vi båda barnen på dagis sen lämnade vi Zicco på hunddagis.. Efter det åkte vi till stålboms och åt frukost, jätte mysigt! Inte ofta man är utan barnen så det var mysigt att bara vara han och jag..
Sen åkte vi till en verkstad.. kan man kanske inte kalla det men en fabrik som tillverkar trappor. Så vi var där och bestämmde hur dem blivande trappan i Ryggebo ska se ut, snickaren har ju börjat på den stora renoveringen nu! Känns toppen! Och spekulanterna har börjat buda på vårt hus =)
Sen var vi i stan och gick runt i affärer.

För Moas del går det bra på dagis, hon är ledsen i mellan åt när hon kommer på sig själv att jag inte är där men det går över och hon leker igen.. Melvin var på dagis för första dagen idag sen vattenkopporna. Fröknarna sa att när han och Moa möttes ute på skolgården så hade han cyklat runt med henne på en cykel man kan åka två på! Så gulligt, han tar minsann hand om lillasyster.. När hon va ledsen hade han tröstat å kramat och klappat henne på kinden! =)

Har fått ändrat Melvins dagis tider så han kan va där samma dagar som Moa så nu är båda barnen på dagis Tis,Ons,Tors kl 08:30-13:30 så det känns jätte bra! Skönt att ha två dagar i veckan att kunna sova lite längre.

Snart är det dags för min 25 års fest.. Gud måste börja planera mer säger jag!!! Är ju snart helg igen!

Nu ska jag krypa upp i soffan och invänta mina tv progam, barnen sover så sött och Tobias jobbar.


Hålet är på plats i taket där den nya trappan ska byggas =)

 Moa På Dagis!



Ja herre gud nu går tiden FORT!!! Min lilla, lilla tös är stor nu och har börjat dagis!!!
Jag har vart med henne för tredje dagen idag... I tisdgas å onsdags var jag med hela dagen men idag gick jag hem 10:45 så då vinkade jag hej då och gick.. Men det hade gått jätte bra!
Hon hade blivit lite ledsen när dom skulle in sen oxå när dom satt vid bordet å väntade på maten för då hade det vart lite stimmigt med alla hungriga/trötta barn men de gick bra... Hon hade i alla fall inte gallskrikit!
När ja kom 12:30 låg hon i vagnen men hade inte somnat än.. Men hon somnade sittandes upp i vagnen på väg hem så jag bar upp henne till sitt rum...
Imorgon ska hon vara där HELA dagen utan mamma!! Hoppas det går bra!

I eftermiddag ska jag och Moa hem till Ida och Jouline med Helena och Klara! Då blir det massa babymys och mys å prat med mina vänner!
Melvin ska följa med pappa och morfar till tippen! Det tycker han e latjo!

Idag har snickaren börjat på vårt hus!!!! Så jäkla gött nu börjar projektet dra igång!!! Så ikväll blir det en runda dit och kolla hur det ser ut å hur långt han kommit idag =) Idag ska han nämligen såga ett stort hål från vardagsrum på bottenvåning till vardagsrum på ovanvåning där det kommer till att bli en ny trappa =)

Nu ska jag börja packa ner lite saker som ska med hem till Ida =)

Have a nice day!

 


 Underbara helg!



I Fredags förmiddag åkte jag och barnen till Varberg och hämtade hem Moas nya åk =) Jag är RIKTIGT nöjd med vagnen!! Vi tog en promenad på Varbergs torg och provkörde, Melvin va först med att prova!
Sen köpte vi mjukglass och gottade oss i solen... Blev en sväng in på H&M där Melvin först hitta sig ett par coola skor han ville ha, så mamma Åsa sa att dom kan du få, dom va faktiskt riktigt snygga! Han hittade även en tröja med blixten som klart blev hans favorit så en sådan fick min gosse oxå!
Moa fick sig massa fint också! En super söt kjol med en extremt söt tröja med en elefant på!! Kunde inte motstå!!! Och även Moa fick sig ett par riktigt söta sommarskor!
Mamma Åsa fick hoppa shoppingen denna gången! Det va bara lyx shopping till barnen i Fredags =)

Igår var jag på Siri & Eriks gemensamma 25 års fest! Jag vill bara säga TUSEN TACK för all god mat och dryck! Jag hade en riktigt, riktigt rolig kväll!!
Tobias kunde dock inte följa med för han vart sjuk i veckan... Men nu är han frisk igen! HÄRLIGT!

Moa sov (för andra gången) hos mormor och morfar! Och det hade gått SUPER! Dom sa herre gud vilket snällt barn alltså, hon bara går omkring å "pratar" å leker och skrattar! =) Min söta tös!
Hon hade somnat 21:15 brevid mormor i mormors säng, sen vakna hon runt 23:00 när mormor skulle lägga sig men hon somna om sen i sin säng i mormors rum där hon sov hela natten utan ett ljud! Kl 09:30 idag förmiddag fick hon väcka Moa för hon sov ännu!
MAMMAS DUKTIGA TÖS!

Tycker så synd om Melvin! Igår och Idag har han vart lite små gnällig, han har jätte många vattenkoppor på rygg och mage å även nacke.. Sen verka det som om den stackaren har fått i halsen också!
Det kliar mycket på honom och det är klart tufft för han!
Men vi hjälper till å smörja å klappa på det så gott vi kan utan att riva i det för mycket så ska det väl snart ge med sig! Men han kommer nog ha skorpor HELA sommaren innan dom försvinner för han har jätte många!

Nu ska jag passa på att lägga mig i solen och sola medans Moa sover middag, i eftermiddag ska Melvin hämta upp sin kusin med hans elbil och köra en sväng.

Hoppas ni alla haft en underbar helg!



 Sjukstugan!



Har vart en sjukstuga hos oss sen i påskas! Melvin blev först dålig i påskhelgen, efter han så fick Moa en liten släng av det men bara över en dag, sen blev mamma Åsa sjuk och nu är pappa Tobbe sjuk...
Men nu har det gått runt till oss alla så nu ska det väl snart va bra igen =)

Idag upptäckte jag en vattenfylld blåsa på Melvins lilla kropp! =) Tog av tröjan och hittade prickar lite överallt, så äntligen har han med fått vattenkoppor! Så skönt att få det gjort nu! Än så länge har han inte så många så vi får väl se hur mycket han kommer till att få!

Igår ringde dom och sa att vagnen kommit!!  =) Så den ska jag åka och hämta imorgon förmiddag =)

Idag på förmiddagen gick jag, barnen, Zicco och Pernilla upp till jobbet för Pernilla hade ett paket att hämta ut.. Melvin cyklade på sin trehjulng dit. Men den backen upp är jätte jobbig så han orka inte cykla upp så han fick sätta sig i Moas vagn och så satte vi Moa i Melvins knä och det gick jätte bra att åka så ;)

Vår andra emmaljunga vagn där Melvins ståplatta finns kunde vi inte ta på promenden för den har vi tvättat å gjort fin för försäljning så Melvin fick så snällt cykla å Moa tog vår sulky. Men som sagt backen upp var jobbig så då fick dom dela vagn.

Idag är det torsdag vilket betyder städdag, har infört en liten regel här hemma att varje torsdag ska det städas så kan man njuta över helgen med ett rent hem.. =)

Nu ska jag och Melvin äta lite lunch.