Fun City



Igår var vi på Fun City i varberg hela familjen, det var bra väder! Varmt men ändå inte JÄTTE varmt så man svettades hela tiden utom lagom helt enkelt =)
Barnen tyckte det var jätte kul och till och med Moa kunde åka många saker =)
Jag har aldrig ridit på en kamel men har alltid velat så stod ja å Melvin i kö för han skulle rida. Men han tröttna på att stå i kö och vänta så precis när det var hans tur så ville han inte så då tänkte ja va fan då hoppar ja på för jag har ju alltid velat prova! Åh det va lite coolt så nu har man gjort det oxå ;)
Melvin red på en häst istället och det var första gången han gjorde det och han tyckte det var jätte kul!
Vi var där vid elva på förmiddagen och kom hem vid halv sju på kvällen så det va jätte mysigt!

Idag ska jag jobba.. Känns helt okej att gå till jobbet idag ;)
Men nu ska jag nog allt ta tag i att framkalla bilder! Jag hade som regel ett tag att framkalla bilder en gång i månaden så är det lättare när man sorterar dom men nu har jag inte framkallat kort på 6 MÅNADER!!! Så jag ligger efter om man säger så!!!!
Plus att jag gör egna foto album till Moa och dom är inte klara på långa vägar, jag har gjort en 7 album ca till Melvin som han ska få när han blir större och vill göra detsamma till Moa! Det blir fint och kul minne för dom men oj oj vilket pill att klistra, klippa och skriva... Det läggs många, många timmar på sånt arbete.. Men det är det värt =)

Hoppas ni alla får en trevlig helg!



 26 Juli 2011



Igår firade jag och Tobias 9 år tillsammans och 7 år förlovade.
Vi gjorde inget speciellt igår, jag jobbade mellan 7-14 sen så åkte vi och kollade på tapeter till sovrummet och vardagsrummet, köpte ett par nya skor till Moa med.
Efter det åkte vi ner till stranden och köpte mjukglass och sen lite senare åkte vi till burger inn och åt.
På kvällen kom mamma och pappa på kvällsfika.

Jag fick en jätte fin bukett med blommor av Tobias =)
Vi ska fira lite mer den 7 Augusti, då ska vi på buskisen på vallarna sen ut och äta på bratt. Jag har skaffat barnvakt så vi kommer han en hel eftermiddag/kväll/natt för oss själva =)

Usch vad fruktansvärt med allt som hänt i Norge! Har en killkompis som bor där och jag var riktigt orolig för honom! Han jobbar nära byggnaden som dom sprängde... Men som tur va var han ledig just den dagen och var hemma i sin lägenhet 2 mil utanför stan... Men han sa trots att han bor 2 mil utanför så hörde han bomben!
Är så glad att ingenting hände honom! Jag lider med alla som förlorade sina nära å kära i Norge i fredags!

Idag kommer min kusin från Canada på besök =) Hon skulle nog stanna 9 dagar eller nått sånt så det ska bli jätte kul!

Nu ska jag hänga upp min tvätt innan det är dags att sminka sig, ska jobba idag på mitt favorit jobb! ;)




 Börjat jobba!!



Att jag börjat jobba märks för jag har aldrig tid/ork att sätta mig ner och skriva! Nu skriver ja enbart för att ni ska veta att ja lever! ;)

Det är så sjukt mkt med ALLT nu!! Renoveringen, jobb, barn, besök av Tobbes släkt från Enköping och så all planering å bokning ja haft för mig inför tisdag då jag och Tobias firar 9 år tillsammans och 7 år förlovade...

Så nu är jag inne i ett sånt här långt uppehåll när det gäller mitt bloggande!!! Men jag hoppas att allt snart ska lugna ner sig så jag får ork å tid igen =)

Nu blir det snart sängen för det är min jobb helg denna..


(Idag när vi var i Ryggebo kom en bil körandes upp på vår gårdsplan. Då hade dom med sig en hund i bilen som såg ut EXAKT som Zicco! Blivit påkörd och stendött och grannen tipsade om att det kunde vart vår hund men tack gode gud det var det inte!!!! Zicco var glad och sprang runt på gården! =) Jag tog bilen och åkte runt till alla hus och fråga om dom sakna en hund, men hitta ingen.. sen såg ja en bil som såg förvirrad ut å såg ut att leta så jag körde efter dom och följde dom hem och mycket riktigt, han leta efter sin lilla schnauzer som var borta! Stackars dom hundägarna, lider med dom!!! Dom var glada och tacksamma för ja gjorde allt för att hitta dom!)

 The Big 4



Idag har vart en helt underbar dag rakt igenom!

Var hos min syster på förmiddagen och där fick barnen och även jag =) haha prova på deras nya vatten rutchkana!! Gisses så kul det va!! Haha... Så där latja vi en stund på förmiddagen.. När vi kom hem hade Tobbe nästan precis blibit klar med att bygga ihop Melvins nya säng =) Så bra blev det!!

Sen åkte Tobbe till göteborg för han är på The big 4 ikväll! Inte avis alls! ;)
Så jag och barnen, mamma och pappa åkte ner till stranden och badade! För första gången i år! Jätte härligt! Melvin ville va i vattnet i stort sett hela tiden!
Efter besöket på stranden åkte vi hem till mamma och pappa å grilla.. Mumma!

Nu har jag lagt barnen och sitter å tittar på The big 4 på tv som går live sänt nu på kanal 1 men det e ju 1 på miljonen att lyckas se Tobbe där bland ALLT folk!

Har köpt mig en godis påse så nu ska jag göra det lite mysigt för mig här hemma i tv soffan =)

Imorgon ska jag träffa Siri och hennes söta lilla Ella, då ska Siri hjälpa mig att ta bort löshåret... Synd på ett sett men det e bäst igentligen för fasen va VARMT!! Jobbigt att sköta när det är varmt och SÅ mycket hår!! Så ja nu ryker det!

Lite bilder kommer såklart upp också efter denna fantastiska dag! =)




 Legoland



I Onsdags kom vi hem från Legoland, vi åkte tillsammans med min systers familj.
Vi hade det jätte mysigt! Varmt väder och barnen hade skoj och åkte olika karuseller.. Zicco fick bo hemma hos mamma och pappa.
Fanns mycket skoj för barnen att göra på legoland men ändå så kommer dom nog ha ännu roligare om nått år när dom kan få göra allt som tillexempel ta körkort, tror man ska va 7 år eller nått sånt..

Vi bodde på en camping som låg 4 mil från Legoland. Bodde i en stuga som var jätte fin, Moa fick ett eget litet sovrum medans ja, Tobbe å Melvin dela på ett större, badrum med dusch å så ett kök med kyl/frys micro, vettankokare, kaffebryggare... Ja där fanns allt!
Så det var ett bra ställe att bo på =)

Men som det alltid är så är det bäst hemma;) I onsdags kväll när vi hade kommit hem så fick vi sålt vår soffa och igår var vi och hämta våra nya möbler.. En soffa, fåtölj och Melvins nya säng.
Vi är super nöjda, fast Melvins säng har vi inte hunnit att bygga ihop än, eller Tobbe... Han har fullt upp ute i Ryggebo. Nu är det lite som händer där ute om man säger så =)
Just idag är Tobbe där, hans mamma å hennes gubbe, snickaren, elecktrikern och en annan byggarbetare som gjuter en bottenplatta där burspråket ska byggas... så full rulle är det...
Jag är hemma med barna, ska jobba idag mellan 15-20 så Tobbe kommer hem snart och tar barna..

Jag hade ont i huvudet hela eftermiddagen/kvällen igår igår och vakna med det idag igen, har tatt teblett mot det men de hjälper inte riktigt, en blandning av vanlig huvudvärk å migrän! Så det kommer bli strängt å jobba men jag ska ändå gå dit och vara trevlig mot mina kunder!! =)
Hoppas på att det ger med sig snart, kan va vädret som påverkar oxå!

Nähe nu ska ja försöka göra nån nytta i vårt stökiga hem trots mitt aj aj huvud!