Så trött ja blir!Inatt har jag legat vaken i ca fem timmar i rad utan att sova en sekund.. Har små värkar... Åh varje gång man reser sig upp så hoppas man bara på att vattnet ska gå... Så irreterande å ligga så nästan en hel natt sen vakna på morron åh bara jaha bebisen e kvar i magen...
Vill bara att bebisen ska titta ut lite i förtid för nu e detta strängt, men det e juh alltid så mot slutet när det närmar sig!
Men jag gick över med Melvin så det bästa e och ställa in sig på att gå över me detta barn oxå..

Idag är det exakt en månad kvar tills Melvin fyller tre år! Stora killen =)

Jag är SÅ glad för nu äntligen har vi köpt en möbel åh fixat så vi har datorn där.. Innan så hade vi datan genom tv:n och så hade vi trådlöst tangentbord men sändningen räckte inte till soffbordet så vi har fått sitta på golvet framför tv:n vilket inte vart lätt eller speciellt bekvämt!! Så man har juh inte pallat sitta länge vid datorn, max tio min.. Men nu kan man sitta länge =)


Här e skåpet öppet. Det finns jätte bra plats i det så man får plats med otroligt mkt. Det bruna på dörrarnas insida är anslagstavla så man kan sätta upp anteckningar lr nått..


Här e skåpet när det e stängt, i och med att vi har det i tv rummet så e det otroligt skönt att kunna stänga om det så man slipper se det ;)

 Roligt att fixa!Nu är Tobias klar med målningen å tapetseringen i bebisens rum så nu har jag börjat inreda =) Vi var på ikea igår och köpte en möbel och lite hyllor =) Tobias och Melvin byggde lite igår men kl va mycket så dom ska fortsätta idag =)På nyårsafton va vi hemma hos mamma och pappa, mycket trevligt och väldigt god mat!


Detta kortet tog Melvin på nyår, han blir nog fotograf en vacker dag =)