Alla sjuka känns det som!Min bror ligger där hemma och har svininfluensan och min systerdotter är också sjuk och har legat på sjukhus...Men hon hade ingen influensa va proverna visa i alla fall.. Hoppas dom båda blir friska snart, tycker så synd om dom!

Nu har jag gått så långt att jag är inne i vecka 30!! Går juh super fort! Bara tio veckor kvar! Men jag tror den sista tiden kommer bli seg!!!

Igår kväll var Fanny och hennes man Baste här =) Dom hade med sig lilla Alice =) Super söt är hon!!! Åh så liten =) Melvin blev genast så stor! Han fick hålla henne och han var super stolt! "Memmin hålle bebis" sa han =)
Det va första gången jag och Tobias träffa Baste och han är super trevlig! =)

Nu ska jag hem till mamma och dricka kaffe åh hämta mina gardiner hon så snällt sytt upp åt mig, sen ska jag hämta hunden på hunddagis sen vidare till Fajans och hämta Melvin på dagis =) Efter det kommer Jenke och Viggo hit... Mys mys!

Här kommer bilden på sötnosarna!!!!


 Saker som händer i mitt liv nu då...Var hos min barnmorska i Ondags. Lyssnade på hjärtljuden som låg på 150. Allt va bra med bebisen enligt barnmorskan =) Allt såg och lät bra =) Men med lilla mig e det värre... Har mycket ryggbesvär och sammandragningar och mina åderbrock blir bara värre så hon ville jag skulle boka tid hos läkare, vilket ja gjorde samma dag. Han sjukskrev mig mina sista tre veckor kvar på gekås... Lite tråkigt men jag kan juh inte jobba när inte min kropp pallar stressen och det tunga arbete ja har... Som min barnmorska sa: Vi vill inte att bebisen ska titta ut riktigt än!

Imorgon ska jag åka till gekås med min mor och jag ska lämna in lite papper från läkaren och hämta hem mina arbetsskor, ska även passa på att handla för sen åker man väl inte dit mer på ett tag...

Igår fick Melvin vaccinations sprutan. Haha han va så söt... Han gallskrek och höll sig för öronen när hon skulle sticka han i armen och han skrek: Inte kolla memmins öjon!
Efter sprutan va tagen och han fått sin klister lapp så va han så stolt och glad för att läkaren aldrig kollade i hans öron åh det va bara så gullig när han mallig gick därifrån.. =) Barn e mysiga dom!! =)
Åh nu idag har han inte nämnt någonting om att han har ont eller så...Han är pigg som vanligt...

Idag har ja haft otroliga sammandragningar! Såhär ont har ja inte haft innan så ett tag  tänkte ja shit ungen ska väl inte ut än!!!! Men det lugna ner sig efter nårra timmar...

Nähe nu ska jag kolla om det går nått vettigt på tv man kan se en stund innan det blir sängen...

God natt på er alla.


 Kunde gått RIKTIGT illa!!Idag hände något som bara inte får hända!!
Idag var Melvin på dagis och alla odinarier va på möte och det fanns bara vikarier på Melvins dagis... Tobbe åkte för att hämta Melvin på dagis efter träningen... När han kommer dit kan han inte hitta Melvin inne och frågar till slut vikarierna var Melvin är någonstans, dom tittar på varann å börjar leta.. ÅH hittar inte honom någonstans på avd.. Tobias och en dagis fröken gick över på andra avdelningar och leta men hitta ingen Melvin!! Till slut går dom ut på den helt tomma skolgården och tittar å letar... Till slut hittar dom Melvin bakom en stor stubbe som ligger på gården... Där står han i ösregn i lerhögen HELT ENSAM!!!
Han va inte ledsen utan tvärtom, glad för åh få leka i lerhögen(vilket syntes på kläderna som vi fick slänga i tvätt direkt) Men hur som helst så kunde det gått riktigt illa, tänk om grindarna va öppna då hade han kunnat gå ut från gården, eller om vi haft en senare tid att hämta honom åh han blivit kvar där utan att någon visste om det!
Tycker det e för jävligt rent ut sagt att dom inte har nått slags system eller nått så dom räknar alla barnen!!
Tycker synd om den här vikarien för hon mådde givetvis jätte dåligt och pussade och kramade Melvin när dom hitta han men ÄNDÅ så fan dom måste juh ha ett system annars funkar de inte me så många barn å hålla koll på!!
Men hur som helst så gick de bra och han ligger nu trygt i sin säng och sover för natten =)


(Magen funkar bra som matbord nu, vecka 29)


 Hej hallå!Vår dator har inte fungerat här hemma så det har inte blivit några rader i  min blogg på länge...
Men allt är som vanligt, magen växer, Melvin växer ;)
Har vart ledig nu sen i måndags men ska jobba nu hela helgen som kommer.