Ja säger då det...



Haha om ni bara visste! ....... =)

Norge imorgon med vännerna....Fasen va nice =)

 Hipp Hipp Hurra På Min Födelsedag!



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 23 års dag Hurra, Hurra, Hurra! =)
Jaha dagen idag då började med att jag fick sovmorgon...GOTT!!! Sen så trava jag, Tobias, Melvin och Zicco ut på en långpromenad, tog vägen om mamma och pappa och drack lite kaffe.. Efter det gick vi hem i REGN och la Melvin så sov han middag två timmar. Medans han sov fixade jag inför kalaset..
Klockan tre kom gästerna..Fick en massa fina saker som ja ska skriva om sen..
När alla gäster kom blev det korv och bröd..(Så enkelt som möjligt vill man ha det) Efter maten så blev det kaffe och tårta och sen godis = )
Måste säga att ja haft sjukt tur me vädret! Att det skulle spricka upp och bli så fint väder hade ja aldrig trott!!!
Sen när alla gäster gått hem blev det en promenad hela familjen igen och sen duschade vi Melvin, efter det blev det sängen för Melvin, han slockna klockan åtta.
Jag och Tobias la oss i soffan och kolla på film... Men nu har han åkt till jobbet.. Så dom sista två timmarna denna födelsedag blir till att tillbringa ensam...Ska kolla klart på filmen tror ja sen blir det nog sängen för jag är ganska trött faktiskt!

Mina Presenter:
*Pengar
*Solsäng
*Porslin (Hanna)
*Glas (Som ja valt ut att börja spara i)
*Bio biljett
*Kniv
*Häcksax
*Blommor
*Vinglas
*Kaffe burk
*Täcke
Tack alla nära och kära för alla presenter, är super nöjd!


(Först paket öppning)


(Sen korv me brö som Melvin åt på sitt vis)


(Min pojke så fin på mammas födelsedag)


(Zicco va oxå fin med fluga)


 Nu är den på plats! =)



Nu är tatueringen på plats =) Är riktigt nöjd med den =) Längtar tills skorporna försvinner.. Nu ser den lite fake ut..haha
På söndag fyller man år... Så det e lite och stå inför i helgen, ska fixas  me en massa.. Hanna och Jimmy ska komma hem till oss imorgon kväll, ska bli roligt! =)


(Gjorde riktigt ont när han körde över en sena men det e smällar man får ta)


(Såhär snyggt blev det =) Men den kommer bli ännu finare när den är helt läkt!)

 Fan va nice!! =)



Har äntligen fått en tid till å göra tatuering nummer sex =) Ska dit på Torsdag, Tobbe ska följa med mig så mamma och pappa ska passa Melvin, e nog inte så bra att han följer med dit!!
Så nu är jag GLAD, GLAD, GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon ska ja jobba... Inte lika roligt men det e roligt när lönen kommer!!!

Tjing Tjing!

 Man blir som ett barn på nytt!!...



I Lördags var det fest hemma hos oss!!! Vi hade det riktigt roligt!!! =) Kl sex kom dom och då tände vi grillen och grilla massa gott kött! =) Vid ja... halv tolv eller nått drog vi till bratt... Det var roligt där men SÅ KASS MUSIK!! Men ja.. förfesten va betydligt roligare! Igentligen skulle man stannat hemma hela tiden!


Igår (söndag) så drog vi först till Mac donalds ett gäng som va me och festa på lördagen... =) Fast det va inte så gott... kändes som om det tog stopp när man åt... På eftermiddag åkte jag och Tobias och hämtade Melvin hos mamma och pappa, han sov över där....
Sen på eftermiddagen kom Linus, Amanda och Andreas... Då körde vi iväg allihopa för att köra Linus fyrhjuling! Åh man blir juh som ett barn på nytt!!! Det är juh så roligt!!! Leka lite ; )
Körde väl nån timma där sen så åkte vi hem till oss allihopa åh så käka vi pizza..sen kom Linus tjej också så vi satt och tjöta fram till elva tiden..

(Melvin fick provsitta)


(Nu är det dags för mig att köra)


(Tur man får hjälp med all utstyrsel!)


(Åh där var jag iväg!)


(Det är kul att köra runt och leke lite)


(Melvin tyckte det lät lite högt i mellan åt och höll för öronen, han tyckte det va jätte kul att titta när vi körde)

Jaha idag är det Måndag... Ännu en vecka framför sig... Men innan man vet ordet av det så är det Fredag igen.. Går juh så sjukt fort! Idag vet ja inte riktigt va vi ska göra, får se när Tobbe kommer hem va vi ska hitta på!

Talk to you soon!



 Konfirmation sen fest =)



Igår träffade jag och Melvin Siri och Ella en stund..Vi var på lekplatsen och barnen lekte och busa =)


(Barnen på väg till lekplatsen)


(Gräver i sanden)


(Melvin och Ella gungar)

Idag Kl 14:00 är det konfirmation för min kusin! Ska bli roligt att träffa henne för jag träffar inte henne så ofta!! Sen blir det stress stress...ska skynda mig hem och lämna Melvin och Zicco hos mamma och pappa så ska ja duscha och fixa mig tills klockan sex då kompisarna kommer =) Då blir det grillning sen massa dricka och sen till slut puben... Dansa järnet ska ja göra =)

Hoppas ni alla får en trevlig lördag kväll för det tänker jag ha! =)

 Picknick i det gröna!



Hej!
I Söndags jobbade jag 16:00-20:00... Sen när jag kom hem så kom Amanda och Andreas! =) Vi grillade..Mmm mums va det! Sen satt vi i ute rummet och tjötade tills klockan blev halv ett då dom körde hem...


(Grilla är juh så gott, speciellt när Tobias står bakom grillen för han e grym!)

Idag så har jag och Melvin vart med min syster och henns dotter på picknick hela eftermiddagen =) Vi cyklade först en runda och köpte fikabröd.. sen så cykla vi ner till stranden och satte oss där och bara hade det gott och barnen lekte...Sen cykla vi hem till min syster där dom lekte lite i trädgården innan vi gick in...Då badade kusinerna tillsammans.. Melvin verkligen HATAR att bada, ja trodde det skulle vara roligare för han när kusinen oxå bada men icke! Han bara stod upp i badkaret!


(Cykling tur)


(Melvin fikar)


(Nu är det dags att cykla till syster yster)

Nu har jag lagt Melvin för kvällen, han sover inte ännu men han somnar nog snart... Tobias slutar jobba klockan tio hela veckan. Så det blir bara att ta det lungt och kolla på Desperaté Housewives =)

Föressten!! Ringde idag för att boka tid för åh tatuera mig men han svara inte =( Får göra ett nytt försök imorron ; )

 Sjukt bra!



Hej hallå!

Träffade inte Mikaela i Onsdags kväll utan det blev igår kväll istället.. Vi kollade på en as bra film! =) Måste se den andra filmen när den kommer ut på bio!

Jag och Melvin var hos pappa innan och drack förmiddags kaffe... Pappa e ledig idag så då tänkte ja då går jag och Melvin dit en sväng.
Tobias sover än, men inatt gjorde han den sista natten för denna gången så nu får ja sova med han hela 2 veckor innan han går på nattskiftet igen!

Idag runt fem tiden kommer Siri, Björn och lilla Ella hit =) Ska bli riktigt roligt! Siri och Björn har hållt ihop ca 3 månader nu åh jag och Tobias har inte träffat honom en enda gång så nu e det på tiden!! =) Så det ska bli en super trevlig kväll hoppas vi på =)

Nähe Melvin sover middag nu så jag tänkte passa på att sätta in foton i fotoalbum, skönt å pyssla med lite sånt i lugn å ro.

Ha  d fint!

 Djursjukhuset!



Idag var jag på djursjukhuset med Zicco.. Va juh där för ca en månad sen för han hade sår på ryggen vilket vetrinären sa att det var en yttre hud infektion..Vi fick ett speciellt shampoo att bada han i, om det inte försvann så skulle vi komma igen så skulle vi behandla med antibiotika. Så jag ringde igår förmiddag och boka tid så ja fick tid på Torsdag..

Men under dagen igår var han inte sig lik... =(
Inatt sov jag på soffan, Zicco var otroligt orolig! Han bara tassa runt å gnydde och så klia han sig hela tiden.. Jag släppte ut han i trädgården en gång vid två tiden å en gång vid fem.
Så imorse ringde ja in och berätta hur han va så ja fick en tid halv tio idag.. Så nu har han fått antibiotika så jag gav honom första tabletten när vi kom hem.
Nu ligger han och vilar i trappan...

Idag händer inte mycket skulle ja tro! Det bara regnar å regnar idag... *suck*
Ska kolla på film med Mikki ikväll det e det enda ja vet som händer! =)


(Min sjuka vovve)

 LÖRDAG!!



I Lördags var jag hemma hos Mikaela och festa!! Fy fan va roligt jag hade!!!!!
Festen börja som sagt hemma hos Mikki där det blev en massa prat, skojande och dansande...Vi drack upp en vin flaska var... sen kom Mikkis granne å knacka på och fråga om vi ville komma in till han för han festa där med två killkompisar, så vi gick dit..Dom var super trevliga.. Åh där fortsatte då festen med wiskey drickande...Mikki dricker inte wiskey men ja tog för mig det som bjöds på =) Blev inte så länge vi stanna där för klockan gick och det va dags att åka in till stan... Killarna bjöd oss på taxin in till stan och vi begav oss till Bratt...Killarna drog nån annanstans..

Väl på bratt blev det dans, dans, baren, dans, dans å lite mer dans... Hade så jävla roligt!!!

Efter bratt bar det av med Markus, Staffan, Björn å ett par andra killar till havets där det blev pizza...
Sen dela jag och Mikki taxi hem, hoppa ur taxin utanför huset 04:15.

Åh sen skulle lilla Åsa sova å det gick ju sådär... Det va längesen ja mådde så jävla risigt! Allt bara snurra...Till slut halvsatt ja upp å slumra lite då å då... å jag halvsov ca 3 timmar...Kom aldrig in i någon djupsömn =(

Klockan blev 09:45 å jag va tvungen att ta mig upp ur sängen, in i duschen innan det va dags å börja jobba klockan elva...
Gick bra å jobba trots allt men attan så trött ja va, somnade halv tio igår kväll och så väckte Melvin mig halv åtta så då fick ja gå upp... Men va så trött fortfarande så ja somna på soffan, vakna av att hunden skäller å det knackar på dörren...Då kom min syster å hennes lilla tös så då blev det kaffe så nu e man pigg igen =)

Melvin ligger och sover middag nu..
Blir nog ett besök hos mor å far i eftermiddag!

Tack Mikki för en SUPER ROLIG kväll/natt med dig!!!!!!! Har inte haft så roligt på ja vet inte hur länge!!! Detta tog priset!! =) Tack tack tack!!! Love you my friend =)