Vecka 13Hej!
Idag går jag in i vecka 13... Härligt har kommit över dom värsta veckorna nu =) Magen bara växer å växer och jag mår super!! =)

Idag har jag jobbat! Gött å sluta tidigt, fick gå halv två =)

Tobias å Melvin är hos sin mamma/farmor så medan dom är där ska ja försöka plocka undan här hemma så vi kan dammsuga å göra snyggt imorgon. På onsdag kommer nämligen Tobias kusin me sambo och tre barn och ska bo hos oss några dar =)  Så vi får väl ha det lite städat när dom kommer och ser vårt hus för första gången!

Nähe städningen väntar...

Ha d gott! Stora Nyheter ikväll!!Vi väntar bebis nummer 2!! =) Har gått vecka efter vecka och väntat på att komma in i rätt vecka så vi kunde säga det till alla!!! Vi har velat vänta lite me å säga något på grund av att risken är stor för missfall dom första veckorna men nu har man kommit över dom...Fast tyvärr kan det uppkomma i senare veckor oxå men vi får hoppas allt går bra!! =)

Det vi skulle göra idag (Torsdag) som ja skrev om tidigare var att vi skulle till en läkare och göra ett tidigt Ultraljud.. Jag har redan kännt foster rörelser vilket är otroligt tidigt så vår barnmorska ville att vi sklle göra ett tidigt ul och mäta knattis (som är smeknamnet på bebis) för att se så knattis inte va äldre...Tobias har vart super nervös att det skulle ligga två små barn där inne... Haha
Men efter ul idag så räkna han ut att bebis ska komma ungeför den 7 Februari... Va så roligt för mig och Tobbe att få se knattis idag! Att det verkligen va en liten bebis där inne!! Knattis rörde sig för fullt där inne, och såg ut att trivas!

Jag mådde lite illa i början av graviditeten men det har gått över nu... Just nu mår jag toppen! Känner inte att ja har ont någonstans eller så vilket är skönt. Men magen har börjat puta!! Ganska rejält redan!!!!

'
(Vecka 9+5)

Så nu vet ni alla våran nyhet!! =)


(En stolt blivande storebror!)

Imorgon ska vi till lisseberg med Amanda och Andreas! Det ska bli nice, hoppas på lite fint väder oxå!!
Nu ska ja ner å gosa me Melvin innan han ska nana!

 Så nyfiken!Är en speciell sak jag ska få svar på, på torsdag!! Ska bli mycket intressant att höra va dom säger! =) Jag ska uppdatera er i slutet på veckan ; )

Jaha allt rullar på... Jobbar å sliter så jag har aldrig tid att sitta vid datorn känns det som!! Men,men jag har inte så mycket att skriva om ändå!! Som sagt så jobbar man mest...

Har lite att se fram emot=) På fredag blir det lisseberg med Tobbe, Amanda och Andreas=) Ska bli roligt =) Vecka 33 åker jag, Tobias å Melvin till kolmården och ska övernatta i stuga å ha massa mys =) Kände att vi måste göra nått i sommar när Tobbe har semester men det blir en kort visit på 3 dar bara för jag jobbar och kan inte få massa ledigt!

Nähe det va nog allt för denna gången, imorron börjar ja sju å ja ska cykla till jobbet så ja ska snart lägga mig..
Men ja skriver till helgen lr nått... Jobbar i helgen men ska försöka få tid att skriva =)

Hej hej

 Jobba i eftermiddagIdag börjar jag jobba klockan 14:00... Har jobbat en vecka nu... Känns gött att dra in massa pengar... Trivs faktiskt bra på min nya avdelning men saknar många av mina gamla arbetskamrater..

Idag har jag och Melvin varit och köpt jätte söta utemöbler!!
Nu väntar vi bara på det fina vädret igen, idag står regnet som spö i backen...Men det e bra på ett vis för vår gräsmatta är inte grön utan gul så det behövs regn!!


(Melvins nya möbler, tog kortet i butiken..)

Jaha annars så rullar allt på med allting.... Just nu är Tobias äldsta kusin här från Enköping, dom sover ute i Årstad. Träffade dom hela eftermiddagen & kvällen igår.. =)

Har vart på stranden lite oxå i veckan som va när jag var lite ledig.. Brände mig dock nått fruktansvärt på ryggen men det har börjat bli normalt igen =) Rött är det än men det bränner och svider inte mer...


(Melvin och pappa)


(Melvin med mobror Nicklas)


(Melvin äter frukost på skrea strand med mormor, morfar, mamma,pappa och mobror Nicklas)