God KvällHär sitter  jag inne i det varma med levande ljus precis överallt! Ute är det mörkt och kallt!! Hösten närmar sig sakta...
Idag har jag å gubben min vart i Gbg åh shoppat lite, fick köpt en riktigt bra jacka...Dyr men absolute värd pengarna!!!

Har inte vart inne o skrivit på ett tag men vår dator kollapsade så vi fick så vackert köpa en ny och den kom först igår så det har vart tomt utan dator kan ja lova!!!

Imorgon ÄNTLIGEN kommer kusinen min hem till Fbg=) Vi ska träffas på Fredag å ha en kusse kväll!!! Längtar något sjukt mkt tills dess!

Nähe nu ska jag ut å ta en cigg (Mitt dumma nöt som börja på skiten igen efter 9 Månader rökfri!)

 Full rulle...image3Hej!

För min del é det full rulle hela veckan! Enda dagen som det är tomt i min kalender är Fredag! Asså hade ja inte haft min kalender så hade det inte vart någon reda med mitt liv ; )

Jaha nästa vecka ska vi på husvisning igen=) Spännande...=) Åh Ella fyller 1 år!!! Helt sjukt va tiden går!!! Åh sen bär det av till Enköping där vi ska bo hos Tobias kusin...Trevligt, trevligt...

Sen den 28 kommer kusinen hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =) =) LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 HejHej!

Melvin har vart sjuk med feber och kraftig förkylning och jag har haft en kraftig förkylning ja med, så d har vart tufft att ta hand om han när man själv vart dålig. Tobbe har hjälp till så got han kan när han inte jobbat...Men nu när vi börjar bli friska igen så åker han på skiten...Tråkigt nu när han e långledig bara!

En dag som denna kan man ju inte bara göra annat än sakna kusinen! Känns fortfarande konstigt att hon flyttat och inte bor kvar här..!!! Saknar henne nått sjukt mkt! Men jag vet i alla fall att hon har det bra och roligt å det e juh huvudsaken.. =)

Nähe nu ska ja duscha...