Hälsat på Jouline ♥



Igår tog jag och Moa bilen och åkte till BB för att hälsa på Jouline och Ida. Hon är så SÖT den lilla tösen! Fick hålla å mysa med det lilla livet! Moa blev genast JÄTTE stor! Tänkt att hon vart så lite, så svårt att tro..
Melvin och Tobias tog tåget till Varberg (första gången Melvin åkte tåg och han tyckte det va så fräckt) så när jag sagt hej då till min vän å lilla tösen så åkte jag och Moa till stan där vi mötte upp Melvin & Tobias.
Det blev shopping, köpte mig två tunikor tre bh:ar och benvärmare.. Sen köpte ja en ursöt mössa till Moa, får försöka ta kort på den och lägga upp nån dag.


Mys på Varbergs BB med lilla Jouline och Moa ♥


Ida min vän så pigg och fräsch me lilla livet i famnen! =) ♥


Moa va lite väl stor för BB sängen nu =P

Efter all shopping blev det ett besök på mac donalds (I Varberg) där vi satt och åt och Moa fick två kompisar vid bordet brevid som hon satt å skratta å busa med medans vi åt, dom tyckte nog hon va charmig för dom skratta å busa tillbaka med henne. =)

Sen packa vi in oss i bilen och åkte till jobbet där mamma bjöd på glögg å peppakaka så det va mys =) Pappa va där också.. haha Melvin somna i bilen på väg hem å fortsatte sova även när vi bar in han så han låg och sov bakom disken ;)






På eftermiddagen/kvällen hade vi besök av Hanna och Tobbe då det blev fika med starkglögg =P

På kvällen slockna barnen kl åtta och då blev det att slänga sig i soffan och kolla på Ensam mamma söker och sen kolla vi på film och bara hade de gott! Mysigt att bara ligga inne nu åh tända ljus och kolla på alla mysiga adventsbågar som lyser i alla fönster ♥

Idag går Tobias på eftermiddags veckan så jag ska idag få besök av Jessica och då bjuds det på vofflor! Bjöd min syster och hennes två söta töser som ja saknar (va några dar sen man såg dom) men dom kunde tyvärr inte! Får hoppas på att träffa dom en annan dag i veckan istället.

Trevlig Måndag till er alla!


 Grattis min vän! ♥



Igår kl 17:59 fick min vän Ida sin lilla dotter Jouline! Hon är så otroligt söt!!! Har fått flera bilder till min mobil och jag smälter varje gång ja ser henne, så liten å söt! Herre gud att Moa och Melvin vart så små e svårt att tro när man ser så små liv!!

Stort grattis Ida och Daniel till er underbara dotter! ♥


 Som ja slitit!



Kl ringde 07:30 och jag steg upp med två barn och en hund.. Efter att alla var klara med påklädning å frukost körde jag och lämna hunden på hunddagis sedan vidare till läkaren med Melvin. Han har vart lös i magen i 2 veckor nu så tänkte bäst å kolla upp det i och med att de inte slutar! Men läkaren kände och undersäkte och sa att han har ingen infektion och han är juh pigg och äter så vi ska se på det en vecka till. Han sa värre när dom e förstoppade!

När vi kom hem så kan ja bara säga... ojojoj som ja slitit ;)
Hade inget att göra och ville få nått gjort så jag tänkte snart är det första advent å bågarna och gardinerna ska upp i fönstret å fönster putasa... Så jag tänkte varför inte göra tv rummet och finrummet för dom fönstrerna är inte ut mot gatan utan in mot trädgården så ingen ser att vi satt upp dom redan... ;)
Så jag började med att bära ut mattor och drog fram soffan (som står framför fönstrerna) och började dammsuga å våttorka där soffan stått och sen damma överallt och tvätta fönster, fönsterbänk, gardinstångar... Sedan fram med julgardinerna och stryka och hänga upp... Efter mycket svett å slit så gick jag över till finrummet och gjorde en likadan storstädning där!
Så nu e två rum klara =) SKÖNT! Så närmare helgen gör jag dom andra rummen.. Barnen får behålla sina vanliga gardiner men bytar lamporna i fönstrena i alla fall...
Nu sitter jag här framför datorn och vilar lite, ska snart hoppa in i duschen för eftermiddagen/kvällen ska jag spendera hos Sandra ♥

Igår fick jag mina saker från Gina som ja beställt, dock va bh:n för liten så jag har precis packat in den och ska skicka tillbaka den..

I början på veckan anmälde jag mig till magdans igen =) Så den 28:e Februari drar den igång igen. LÄNGTAR!

Nähe nu ska jag ta mig en kopp kaffe i lugn å ro (om inte barnen stör mig) sen blir det duschen.

Trevlig Onsdag allihopa!


En bild på Moa för 10 minuter sen, Melvin fick jag absolute inte plåta för han spelar som vanligt sitt tv spel och då får man inte störa!

 Magdans ♥





För er alla som inte vet så har jag gått i magdans och det är så himla kul!! Slutade när jag blev gravid med Moa men nu känner jag att jag måste börja igen för jag saknar det!!! Det är en väldigt kul och sensuell dans!
I LOVE IT!

Har fått köpt väldigt många julklappar och det känns toppen!!!! Hur skönt som helst!! Har bara nån enstaka julklapp kvar! Så himla gött att ha de gjort! Och i vanlig ordning så är det alltid jag som letar upp och slår in julklapparna till alla och Tobias bara betalar sin del. Gött han har det ;) Han hatar allt som heter julklapp men ja gillar det så jag tar hand om den biten =)

Ikväll kommer Karin och John! Ska bli så himla kul!! =) Vi ska laga wook mat med ris och till efterrätt blir det panacotta med hallon. Åh som avslut på kvällen blir det massa snacks å alkohol =)

Så nu e det dags för mig att städa!!



Denna tavlan får Moa i julklapp



Har äntligen hittat en liten lagom docka till Moa som hon ska få i kalender tomten.



Detta är kalender tomten! (Min syster gjorde denna till Melvin)


Ni får alla ha en riktigt trevlig helg!



 Fars dag och smärta!!



Jaha idag är det fars dag! Det firades med att Melvin och Moa gav paket till bakfulla pappa på morgonen och Melvin gav en teckning han målat =)

Åt middag hos mor och far sedan var vi ute på en åktur me bilen i regnet och sen har vi bara vart hemma.

Har så FRUKTANSVÄRT ont nedanför axlen typ... Har antagligen sovit konstigt inatt å kan knappt vrida huvudet utan att få extremt ont!
Tobias tog precis en promenad hem till mina föräldrar med Zicco för att låna nån slags salva man smörjer med, inte tigerbalsam utan de va la nått liknande så vi får hoppas de ger med sig under natten för imorgon blir det shopping med syster och då måste jag va på allerten!


Två par nya kallingar fick Tobias av barnen =)


Bus med syster!                Spelar memori med pappa

 Tack tjejjer!! ♥



Tobias har vart och är iväg i Göteborg med jobbet och jag har vart hemma med barnen, Melvin va på sitt första barnkalas idag. Det hade gått bra och han va så glad när jag hämtade honom och han visa upp sin godispåse han hade fått.
På kvällen kom Ida och Frida och vi beställde pizza, lille Wille var med oxå, attans jag höll honom aldrig för jag hade fullt upp med mina två busfrön men nästa gång ska ja allt gosa med honom! Så söt!
Nattade mina två små ögonstenar och sen så satt ja å tjejjerna uppe å snacka å flamsa med godis å läsk :P
Dom åkte precis hem och jag ska hoppa i säng nu för nu börjar jag bli trött!

Tack Ida och Frida för en toppen mysig kväll!!



Ida och Moa fast inte idag utan för ca 2 veckor sedan ♥

 Regn..



Idag regnar det och är trist å mörkt ute!
Fick lunch hos syster idag, tack för det! ♥

Moa ligger och sover nu och Melvin spelar sitt älskade cars spel..♥
Tobias är på jobbet, funderar på om jag skulle plocka undan lite här hemma och eventuellt slå in svärmors julklapp.. Sen får jag nog börja på maten, Tobias slutar kl sex och då ska maten och efterrätten vara klar..
Imorgon ska han iväg hela dagen med jobbet och festa..
Melvin ska iväg på ett barnkalas som en tjej på hans dagis ska ha och då ska jag umgås med syster en stund.

Hoppas ni har en bra dag trots de tråkiga vädret som lagt sig över falkenberg!


Moa står själv korta stunder ♥

 Personlig Almenacka =)



Har haft syster och systers små töser här på besök idag =) Vi åt pannkakor å fläsk som Tobbe lagat sen så blev det kaffe och tosca kaka (som Tobbe faktiskt oxå bakat) Min man är duktig han! ♥

Efter det så satt jag på nätet och gjorde mig en personlig almenacka till 2011. Kommer nog bli jätte fin =) Man kunde välja färg och man kunde välja vad som skulle stå i den och massa bra, la till träning i den för mitt nya liv om 3 mån fram kommer bestå av träning nån gång i veckan så det fick bli en sak att ha med. Ska bli spännande och se när den kommer hur den blev! Får väl slänga upp nån bild på den då =)

Alla ni som har iphone rekomenderar jag att skaffa ett spel som heter Resturante (bilden är en hamburgare) det är gratis att ladda hem från Appstore och man blir så fast i spelet! Jag är inte alls mycket för spel men detta ÄLSKAR jag! Så alla ni som skaffar det lägg till mig som granne atmz så kan vi tillsammans bygga ut och hälsa på varann =)


Nähe nu ska jag ta hand om tvätten!
Have a nice day!

 Frissan..



Idag har jag ägnat förmiddagen hos frissan där det blev massa lyx! Slingor, klippning, hårinpackning och kaffe å kaka! ♥
Håller på att bli ljus igen men det tar sin tid för jag va så mörk innan och om jag hade gjort en helblondering på en gång så hade ja knäckt varenda hårstrå så vi slingar fram det och låter håret vila 8-10 veckor mellan varje sligning så det tar tid! Men, men ja har inte bråttom, hellre vill ja va rädd om mitt hår!

Har precis kommit hem från en LÅNG runda med man, barn å hund.. Jätte mysig promenad blev det ♥

Snart kommer Mikaela, Kristoffer och Thea =) Då blir det mat från burger inn och massa prat å bus med barnen.

Nu ska jag tända mina ljus!

Slänger in en bild på frissan..


 Melvin så söt! ♥



Idag va första dagen för Melvin på dagis igen efter en veckas lov. Han tyckte de va lite jobbigt när Tobbe lämna honom men sen så hade han skoj hela förmiddagen.
På eftermiddagen hälsade vi på min syster å hennes två söta töser =) ♥ Livia har fått ett nytt rum sen lillasyster Isabel kom och Melvin va så söt och lämnade en blomma till sin kusin som grattis till nya rummet ♥
Vi fikade frasvofflor!! MUMS! Tack för de syster =)

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till frissan, slinga å klippa! Underbart!



♥ ♥ ♥ Sött! ♥ ♥ ♥


 Söndag hela helgen..



Ja denna helg har bara bestått av söndag.. Igår kväll åt vi mat hos mor och far och Melvin fick sova över.
Hämtade honom idag på förmiddagen uppe i affären för han hjälpte mormor att öpnna idag =)
Idag har vi vart ute å gott i de fina vädret! Gick hem till min bror å hans Jessica och fika och hade de gott sen gick vi och begav oss till skogskyrkogården där vi kolla på alla ljus som fanns överallt! Så mäktigt på nått vis å gå där och kolla på alla ljus i mörkret!

Nu har båda barnen precis somnat och nu blir det film och lite söndags snacks =)



VÅRA BUSIGA BARN FÖR 45 MINUTER SEN




 Lite shopping med syster ♥



Idag hämtade min syster mig 09:30 och resan begav sig av mot Varberg där det blev lite shopping. Jag köpte mig två par riktigt snygga tröjor och ett coolt linne samt öronhänge.
Köpte kläder till barnen och halsband till Melvin.
Tack min älskade syster för en toppen mysig förmiddag och jag tycker allt vi ska ta tag i den där tjej/shopping/festen/övernattningen (vi prata om i bilen) sen framöver när amningen är över för din del. =)

Efter Varbergs besöket så kom jag hem och maten va precis klar och jag åt Tobbes underbart goa pannkakor och fläsk sën blev det film med Melvin å Tobbe medans Moa sov. Efter det åkte vi hela familjen och hämtade Jessica så körde vi in till stan där jag köpte mig en SKIT läcker kofta till mig i julklapp från mamma. Hon jobbar hela tiden och hinner inte me så mkt annat så sa jag att jag önska mig den så bad hon lite snällt om inte ja kunde åka in och köpa den åt henne. Så det gjorde ja så nu får ja vänta 2 mån innan ja kan använda den ;)

Efter Lindex besöket åkte vi hem och fikade sen så hjälpte Jessica mig att göra fint i min underbara gaderob! =) Älskar verkligen den och dess utrymme å innehåll!  ♥

Jessica har precis gett sig av hemmåt och Tobias står och lagar mat i köket, så snart blir de mat och sen dusch och slapp i tv soffan resten av kvällen.


 Underbara bilder! ♥



Igår var vi hos fotografen som tog bilder på Moa för 2 veckor sen. Det va INTE lätt att välja ut vilka bilder man skulle ha! Hon var så jätte fin på alla bilder! Men vi fick valt ut ca 12-13 bilder på henne så vi får nu vänta ytteliggare 2 veckor innan albumet och förstoringen är klar!

Just nu sitter Melvin och spelar sitt älskade tv spel medans T ger Moa mat. Vi ska iväg här om en stund så jag ska gå och packa det sista.

Hoppas ni får en bra dag!