Segt...



Denna läkningsperiod är SEG... Visste att ja skulle ha ont men inte SÅHÄR ont! Tur man har Tobbe som hjälper mig annars hade de aldrig gått..

Ja känner mig överkörd av en buss så ja pallar inte sitta vid datorn å skriva så jag skriver här igen när jag börjar bli som Åsa igen..

 Segt...



Denna läkningsperiod är SEG... Visste att ja skulle ha ont men inte SÅHÄR ont! Tur man har Tobbe som hjälper mig annars hade de aldrig gått..

Ja känner mig överkörd av en buss så ja pallar inte sitta vid datorn å skriva så jag skriver här igen när jag börjar bli som Åsa igen..

 Happy happy, thats me! ♥



Allt har gått super och jag är så nöjd!! Har dock ganska ont och kan inte göra så mycket så Tobbe är hemma och hjälper mig med i stort sett allt... Jag är sjukskriven nu och han är hemma på grund av vård av barn i och med att ja inte klarar det...
Skriver inte nått mer idag för jag får lite ont av å sitta här men jag lever i alla fall och jag mår TOPPEN! ♥

 Wish me luck!..♥



Nu är det nära!! Imorgon gäller det!! Va jag har längtat!! ÄNTLIGEN!!! ♥

Dagen ska jag nog få till att gå:
Förmiddagen tillbringade jag med min syster sen ska jag...
*Hälsa på min mor på fika med barnen
*Städa, plocka undan, vattna blommor, plocka me tvätt
*In till stan och inhandla ögonbrynspenna o dreggel haklapp till Mois
*Noppa ögonbrynen
*Ta en LÅNG avkopplande härlig dusch me allt va det innebär me hårinpackning o.s.v
*Lägga barnen
*Sen en bra film me Älsklingen och äta en stor maffig pizza!

Sen avslutas kvällen med massage från min Älskling och förhoppningsvis sover jag gott hela natten, pigg och utvilad tills min snälla svärmor kommer och hämtar mig klockan nio och kör mig till Landskrona =)

Wish me luck!


 Brist På Sömn!



Har svårt med sömnen nu! Ligger vaken o grubblar o grubblar.. Inte för att jag e nervös! Bara grubblar över hur kommer de bli och hur kommer de kännas! Tror jag mest är så glad att ja inte kan släppa tanken!
Somnade vid tre inatt och vakna 07:30 imorse då ja inte kunde somna om för tankarna poppa upp i huvudet på en gång!
(Ida du sover ju illa me som e höggravid o allt så vi får väl komma till varann å ha filmmys mitt i natten) =)

Nu på förmiddagen ska vi till svärmors nya lägenhet o hjälpa till o flytta dit lite möbler, sen ska jag jobba 15-19.. Sista dagen på ett tag framöver!

Ikväll blir det bara lungt när barnen somna för T ska upp tidigt o jobba.

Lovade att lägga upp bilder på kläderna som köptes på mitt Me And I Party så här kommer lite blandad kompott!



Hoppas ni haft en bra helg!

 Spärra kortet!!!



Haha nu e det bud på att spärra mitt bankomat kort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köpte ett till skal till min iphone idag! Va ju inte riktigt meningen men jag hitta de på en sida och det bara skrek Åsa om de, för alla er som inte känner Åsa så kan hon inte motstå bling,bling å GULD!!! ;)



så detta underbart snygga härliga iphone skal fick komma i mina ägo!

När Moa vaknat ska vi ta en sväng upp till mamma och hälsa på och även hämta ut paketet med kläderna som beställdes på mitt Me And I Party! Massa söta kläder till Melvin som ja ska ta kort på och lägga upp.
Efter det ska jag och barnen iväg och handla, för idag är det fredag och Tobbe slutar jobba kl sex och då har jag alltid maten klar, så ikväll blir det revbensspjäll å potatis sallad å lite annat gott upptill!
I helgen blir det jobb och besök hos svärmor!

Ni får alla ha en bra Fredag!

 Shopping ala bama!!



Idag har jag SHOPPAT!!! =) Massa, massa fint! Dock e det enda shoppingen på ett tag nu!!! Kan inte shoppa så varje månad!! Men ibland måste man lyxa till de!!!

Idag har jag jobbat och hälsat på min syster! Efter det köpte jag vinterskor till Melvin sedan åkte jag hem och lagade mat med barnen, så kom Jessica och åt med och just nu kollar vi på Lyxfällan å ojoj den tjejjen har shopping problem!!!


Nya skal till min iphone!


Den svarta tubtop klänningen längst upp tll höger blir nog nyårs kläderna =)
Åh den svarta/vinröda tubtoppen blir till nästa utgång på puben =)
Sen dom andra kläderna vid andra tillfällen! Tyckte det gråa linnet va så snyggt i ryggen så lilla Åsa kunde inte motstå!!

 Marknad



Idag när Tobias åkt till jobbet åkte jag med barnen till marknaden, blev en snabb visit för det blåste ganska mycket och regna lite så det va inget roligt väder att vara där i! Melvin fick som alla år en ballong! Jag köpte mig ett par munkar sen va vi nöjda och åkte och kollade på vinter kängor till Melvin.
Nu sover båda barnen och jag ska bara slappa i soffan tills Tobbe kommer hem. Imorgon ska jag jobba, ska öppna själv för första gången men de kommer nog gå super bra =)

Natti!


 En vecka idag..



Idag är det exakt en vecka kvar! Nu går det undan!!! =)

Idag på förmiddagen var vi hos fotografen med Moa, hon var jätte duktig åh det kommer bli underbara bilder. Fotografen sa herre gud skulle alla barn va så snälla å så GLADA som hon så hade jag velat fota barn dagarna i ända!! =)
Min lilla tös en riktig solstråle!

Efter det var vi hos syster på lunch sen har jag och Melvin slappat framför tv:n medans Moa sov middag.
Nu sitter vi här och funderar vad dagen har att erbjuda, Tobbe jobbar eftm och kommer hem ikväll när barnen sover.


Detta gör barnen just nu! Melvin sa precis: Åh jag älskar min lillasyster! ♥

 Fotografering =)



Idag har jag ägnat dagen åt att jobba mellan 10:00-13:00 fick lära mig att öppna för på torsdag ska jag öppna helt själv =)
På eftermiddagen när Tobbe åkt till jobbet tog jag med barnen hem till Siri där även min gamla klasskamrat sen gymnasiet var så vi hade det väldigt mysigt och fika å tjöta.
Efter det åkte vi hem och åt kvällsmat.

Imorgon ska Moa fotograferas hos en fotograf så Melvin badade henne så hon är ren å fin imorgon! =)

Just nu har jag Jessica på besök, vi käkar godis och har de gott medans mina barn ligger där uppe å sussar så gott! Jessica kollar på ett tv program som jag inte brukar titta på så jag passa på att skriva några rader här!


Melvin tvättar Moas rygg


Nu är håret tvättat med...


Puss på dig lillasyster nu är du färdig badad! =)

 Me And I Party!



Idag har jag haft Me And I Party hemma hos mig! Det va jätte mysigt och jag fick beställt massa fint! Dyra kläder men super fina! Köpte två tröjor, ett par byxor, en mössa och sockar till Melvin. Moa fick en mössa och en klänning, och jag själv en mössa!
När alla gått hem var Åsa lagom trött på att vara inne (efter att vart inne hela dagen å städat innan partyt) så jag och Moa tog oss en promenad och gick upp till mamma i närbutiken och hälsade på lite.
Underbart gott å gå och plufsa i lövhögarna!

Barnen har precis somnat så nu är det lungt i stugan! Moa har blivit jätte duktig dom senaste kvällarna med att somna själv. Man har alltid fått gå å bära henne tills hon somna sen lägga henne på sitt rum men nu börjar tösen bli stor och tung så nu vänjer vi henne med att somna själv =)

Nu har jag gett mig in på å gjort ett collage på lite bilder på huset! Lite rörigt kanske å se men ja... Det e så ni får en liten överblick på hur d ser ut! Det är en fruktansvärt mysig gård!


 På fötter igen..



Nu e man på fötter igen efter en kort kort period med feber... Kände mig dålig i Onsdags när jag var med kompisarna i Ryggebo och den natten sov jag jätte dåligt!
Dagen efter var vi i Ryggebo och tog lite härliga bilder på barnen och sen när vi kom hem så hade jag feber och mådde inte alls bra!! Tobias stannade hemma sista natten från jobbet och tog barnen åt mig så jag fick vila. Sen redan dagen efter på Fredagen var jag mycket bättre! Så det va verkligen en kort sjuk period och tur va det för imorgon ska jag ha Me And I Party och vem vill ställa in en sån grej!!
Sen var det tur att jag blev sjuk nu och inte längre fram för då hade de blivit precis när jag ska göra min efterlängtade op! =)

Idag har vi faktiskt me vart i Ryggebo! Vi är där nästan varje dag nu när svärmor är bortrest! Längtar som fasen tills vi ska flytta dit! Men mycket att göra innan. Har tagit massa nya bilder på huset så tänkte försöka ikväll eller imorgon att göra ett collage så ni får se lite nya bilder.

Sitter just nu å väntar på min potatisgratäng som står i ugnen, ska gå och förbereda salladen nu och efterrätten.

Trevlig helg!

Slänger in några bilder sen i onsdags! =)








 Två Barns Mamma



Två barns mamma å sjuk det e inget kul!! Bara längtar tills ja får väcka Tobbe halv tre så jag kan få vila och han kan ta hand om barnen!

 Tvättmaskinen på högvarv!



Idag tvättas det för fullt! Blir mycket tvätt med små barn! Men jag gillar att tvätta så det är dock inget jobbigt, önskar bara det vore sommar å sol så man kunde ha tvätten ute å slippa ha allt på tork inne! Sen blir ju kläderna SÅ lena av att hänga ut å torka och så luktar det gott!

I morse när jag gick upp låg det en påste nybakade frallor och tidningen på bordet! Då blir man glad! =)
(Tobbe jobbar natt och ibland så får man sig en överasskning med frukostfrallor och tidning)


Idag ska jag och familjen med vännerna Agnes, Mikaela och Krisoffer åka ut till Ryggebo (Vårt hus på landet) så ska vi fika och dom ska få titta hur det ser ut idag! För till nästa höst kommer det se annurlunda ut! =)
Tobias ringde snickaren igår och vi blev så glada för han ville göra detta stora bygge åt oss! Han ska snart gå i pension så vi trodde inte han skulle ta emot detta jätte projekt men det ville han! Det är han som gjort allt annat på huset förra året och han är jätte duktig när det gäller att renovera gamla snea hus så vi är JÄTTE glada att vi fick han! Åh han kontaktar elektirker å alllt sånt så vi behöver inte sköta det heller =)

Moa springer runt här i lära gå stolen och skiner som en solstråle! Finns ingen gladare unge än hon! =) Mammas lilla älskade tös!!
Melvin är på dagis och busar av sig! =)

Lite bilder på min söta tös idag!



Nu ska jag sätta mig med kaffekoppen i ena handen å tidningen i den andre!
Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret!



 Kylig Tisdags morgon!



Har precis lämnat Melvin på dagis, idag är det frost och kylan biter i kroppen! Men snart tittar nog solen fram och sprider glada varma strålar.
Idag ska Åsa inte göra mycket alls under förmiddagen, dock blir det lite arbete ikväll mellan 16:00-20:00.
Sitter och lyssnar på den bryggande kannan i köket. ska bli gott att starta dagen med en varm kopp kaffe! Jag har slutat röka och det första jag gjorde varje dag när jag gick upp va just att tända en cigg men det e slut med det nu!

Ni får alla ha en bra Tisdag!

 Underbara Höstväder!



Idag har jag och barnen tagit en höst promenad ner till vallarna och självklart passade jag på att knäppa av några härliga höstkort på vägen! Solen sken och barnen var glada så allt va på topp!

Just nu väntar jag på att maten ska bli färdig! Ikväll serverar Tobias lasagne =) Han kan han! =)
Jessica kommer och tittar förbi om en stund! Alltid roligt att ha henne hemma på besök!

För alla er som inte vet så ska vi flytta! =) Äntligen har vi bestämt oss till 110 procent! =) Eller rättare sagt jag har bestämt mig, Tobias har vart säker sen första sekund!
Det är ett hus Tobias ärvde efter hans pappa när han gick bort och nu har vi bestämt oss för att flytta dit! =) Dock ska det renoveras mycket så jag vet inte riktigt när det blir flytt! Men det är i alla fall en hallands länga och huset är lågt i tak och jätte mysigt! Barnen kommer till att få varsitt rum på övervåningen och ett gemensamt tv rum/all rum så dom har hela stället för sig själva där uppe! Kommer bli toppen detta, känns jätte bra!

Tack snälla Ida idag för hjälpen med att göra min blogg så fin!!


Detta är en mycket gammal bild på huset och det är renoverat utanpå och bytt fönster så det ser inte ut så idag men nästan ;) Så där står vår blivande villa som ska renoveras ännu mer än vad den redan är!

 Hej allihopa!



Nu ska jag börja använda min gamla blogg igen! Trivdes inte så bra med min blogger jag hade!
Så nu ska jag be min vän Ida lite snällt om hon vill hjälpa mig fixa till denna bloggen så den blir fin!!

Så jag uppdaterar när allt börjar falla på plats igen! =)