Trött...Hej!
Har vart en trevlig helg måste ja säga...På fredagen var vi hemma hos min syster...Min lilla systerdotter Livia blev 1 år gammal...=) Det tråkiga var att direkt när vi kommer dit så klämmer lilla Åsa tummen i bildörren...AJ!! Så den är blå åh go ; )

På söndagen hade vi lite kalas för Melvin...Min familj åh Tobbes familj var hos oss och firade Melvin...=) På Måndagen på hans födelsedag hade vi barnkalas..Det var jätte skoj!! Melvin fick en massa fina presenter!! Helt sjukt att han fyllt 1 ÅR!!!

Åh idag var det avslutning på unga mammor =(  Tråkigt men sant... Fick en jätte fin text där dom skrivit om mig och så fick jag massa bilder på mig och Melvin som dom tagit under Melvins första år..=)

Just nu halv ligger ja i soffan med datorn i knäet...Tobbe jobbar över ikväll med = /    Snart bär det av till Enköping oxå..Trevligt=)
Åh snart ska man till frissan åh bli brunett ; )  Kan inte vara blond...Måste juh färga håret hela tiden juh!!! Får juh en svart utväxt en vecka efter man färgat...usch å fy....

Nähe dags att börja göra sig iårdning för sängen...
Kram å God Natt

 Livet...Man vet inte vad man har framför sig...Och tur är väl det...
Livet är så orättvist ibland!!!
Människor som gjort allt för att få alla i sin omgivning att må bra, människor som aldrig vart sjuka, människor som har så mycket att leva för och som helt plötsligt avlider utan någon som helt förvarning!!! VARFÖR????!!!!! Livet är så orättvist!!!
Vaför ska dom bästa människor försvinna som vi har här på jorden!!!

För en vecka sen dog min käre svärfar!!!! Han var den bästa farfar åt Melvin man kan tänka sig!!!!!!! Den bästa pappa till min sambo och den bästa och snällaste människa jag någonsin träffat!!!

DU HAR LÄMNAT ETT STORT TOMRUM I VÅRA HJÄRTAN!!! KOMMER ALDRIG NÅGONSIN GLÖMA DIG MIN KÄRE SVÄRFAR!!!


 usch...Vilket blås väder....Inget kul alls... Ska till BVC idag med Siri och hennes syster så vi får väl se så vi inte blåser bort på vägen dit...För övrigt händer det nog inte så mkt mer idag... ska köpa lite småprylar i stan och hämta ut kort som jag lämnat in för framkallning...

Imorgon ska vi åka till halmstads sjukhus och hälsa på Tobbes pappa som opererades igår.. Sen när vi kommit hem då ska jag duscha å fixa till mig för då bär det av hem till min granne Malin där det blir förfest sen bär det av in till stan =) Tobbe och Melvin ska ha en riktig killkväll...=) Ser fram emot imorgon faktiskt, det ska bli sköj att festa till det lite=)

Får väl oxå skriva att Melvin gör i stort sett framsteg varje dag!! Han går självmed gåvagn, han kan stå och hålla i sog i saker, han kan sätta sig upp ifrån det att han ligger på mage..Han kan peka och säga Titta och Mamma...(fast mamma säger han mest när han e ledsen åh trött) sen finns det en sak till som han lärde sig i förrgår men det går inte att beskriva ställningen han ställer sig i men det blir svårt att förklara ; )
                                                                               
                                                                                              

Sitter just nu och lyssna på en låt som får mig att tänka på min kusin Karin.. Saknar henne grymt mycket hela tiden.. Hon är inte bara en kusin utan en vän som står mig nära i hjärtat och hon har alltid funnits där för mig!! Känns tungt att hon bor så långt bort och man inte kan träffa henne ofta men man får helt enkelt passa på att ta vara på tiden när hon är hemma och tänka att hon kommer juh faktiskt inte bo där hela livet!!! (Hoppas jag) ; )

                                                                     SAKNAR DIG KUSSEN