Blir så bra!!



Hej hallå!

Nu är arbetet i Ryggebo klart! =) Det är ett super jobb grabbarna har gjort under dessa dagar som gått!!! Lägger upp lite bilder...





Igår va sista dagen på barnavdelningen =( Kommer sakna att jobba där grymt mycket! Kommer såklart bli roligt att komma tillbaka till belsynings gänget också så både tråkigt å roligt å byta avdelning! Känns bara så trist nu när man lärt känna så himla många olika underbara människor!!
Idag var syster, systerdotter och mamma här och åt vofflor som ja åh Melvin bakat, sen gick vi en sväng till jysk. Efer det hem till syster där det blev mera bus för barnen.. Lite kvällsmat hos mamma hann jag med också innan vi va hemma igen.. Melvin sover gott nu och Tobbe jobbar till tio.. Då blir det lite vänner avsnitt =)

Ska rota upp en gammal fillm att fördriva tiden me innan Tobbe slutar för idag e det måndag å inget speciellt på tv!

 Vaccination



Igår efter jobbet åkte jag till vårdcentralen och vaccinera mig mot svininfluensan... Jag är med i krisgruppen för jag är gravid så jag fick göra den nu =) Min systers man har fått ta nu med för han har svår astma... Inatt sov jag inte sådär jätte mkt, har haft värk i armen hela natten plus att ja inte kunde ligga på den sidan =(
Idag har jag ont också men det är bara när jag ska lyfta och när jag höjer eller sträcker på armen... Jag hoppas inte ja kommer få mer biverkningar! Vissa får feber, frossa, yrsel m.m.

Melvin har lite små fisfeber.. Men han har soppas lite så man kan vara hemmifrån, lden har legat mellan 37.3 och 37.7 idag. Så vi har orkat med marknaden idag också, köpte mig ett par smaskiga munkar, en ballong till Melvin. Han fick en tröja och en leksak av mormor som också va me i stan.

Just nu är jag hemma hos svärmor. Tobias mobror och ena kusin ffrån enköping har kommit idag och dom har med sig en lastbil och två grävmaskiner så här grävs det!!! Ska flytta vägen som går till huset och lägga ner en septertank. Imorgon kväll kommer ytterligare två från Enköping som ska hjälpa till med arbetet så Måndag-Tisdag är det klart! =)
Kommer uppdatera med lite bilder sen...
Melvin trivs som fisken i vattnet just nu för han ÄLSKAR grävmaskiner och lastbilar å traktorer så han är me precis överallt... Han har vart ute ända sen vi kom hit men jag håller mig inne för ja har bara leggings så jag fryser som ett asplöv där ute, ska vi hit imorron igen blir det att ta med termobrallor...!!!

Måste säga också att detta e min sista vecka på barnavdelningen nu! Känns tråkigt att byta avd nu när man lärt känna så många härliga människor men jag ska hålla kontakten med dom ändå! Det har vi lovat varann, men det ska samtidigt bli roligt att komma tillbaka till belysningsgänget också! =)

Hahah tittar ut genom fönstret å om jag inte ser helt fel så åker Melvin grävmaskin, får springa ut å ta lite kort :P

Ha d!!

 Min LEDIGA helg =)



Tro det eller ej men ledig denna helgen har ja vart!
Så igår sov Melvin hos mormor och morfar och jag å Tobias åkte till Halmstad å kolla på bio. Vi skulle sett Flickan som lekte med elden men den va fullbokad så vi såg Bröllopsfotografen istället och den var rolig! =)
Efter bion som va slut vid nio gick vi mot bilen å åkte hem mot Falkenberg igen. Vi körde inom stan och köpte me oss varsinn kebab rulle =) Åkte hem satte oss i soffan käkade mös kollade på film tills vi la oss, sov gott hela natten åh klockan elva på förmiddagen hämtade vi Melvin =)

I eftermiddag har vi vart åh busat på busfabriken. Malin, Rasmus och Lea va me oxå =) Va hemma vid halv sju tiden. Då blev det kvällsmat.
Tobias jobba natt denna veckan å går på ikväll men så skulle han jobba extra så han börja redan kl åtta, så ja ska nog fixa mig en god godis skål och krypa ner i sängen å titta lite på wallander filmen som börjar nio.
Imorgon blir det jobb igen...

Lite bilder sen dagen på busfabriken :P















 Min lediga dag.



Idag har jag varit ledig, skulle igentligen träffa Mikki men det blev inställt för hon hade visst dubbelbokat.
Så på förmiddagen va syster å systerdotter och min mor här på lite förmiddagsfika. På eftermiddagen så gick jag och Melvin hem till mamma och pappa, hjälpte mamma lite med hennes nya mobil. Sen va jag och Melvin bara hemma =)
Tobias har vart i Halmstad hela dagen me två killkompisar så han kom precis hem. Just nu håller han på att bygga ihop vårt badkar som vi köpte igår så jag ska ta mig ett bad sen i vårt lilla lilla badkar ;)

Imorgon ska jag jobba kväll åh sen är jag LEDIG helgen =) =) Me LIKE!!


(Vecka 24)

 Syster känt sparkar! =)



Idag på förmiddagen var jag hos min syster en sväng och drack kaffe och tjöta. Knattisen i magen va vild idag och sparkade för fullt, ja sa till min syster håll handen här.. Och då fick hon för första gången känna en spark från bebisen därinne =) Annars är det alltid så att man säger åh va det sparkar så tar någon handen på magen å så slutar knattis sparka! Men inte idag! =) Så det va kul!

Idag när Tobbe slutat jobba ska vi hem till svärmor och hälsa på... Ska bli trevligt för det va ett bra tag sen ja träffa henne nu.
Men innan dess så va min plan att plocka undan lite härhemma! Får se om jag kan göra ett ryck! När man väl för tummen ur å börjar me det så går d av bara farten men det e där där med å BÖRJA!

Imorgon går jag in i vecka 24! Shit alltså va tiden går! Pratade med Siri igår åh hon fråga vilken vecka ja går in i åh ja sa det måste vara 23, men så blev ja så osäker så ja sa ja får tjuvkika på familjeliv åh då visa det sig vecka 24!
Jag har knappt koll på veckorna för fasen va dom går fort!!!

Till helgen är jag ÄNTLIGEN ledig! Har jobbat alla helger utom en sen ja börja på gekås! Så Melvin ska sova hos mormor och morfar på lördag så ska jag och Tobbe gå ut å käka i Varberg eller halmstad å sen kolla på nån bio.. Efter det ska vi bara åka hem å bara va och sen sova länge på söndagen! Lite egen tid helt enkelt! Bäst att passa på nu för sen när man har två barn så blir det lite krångligare å skaffa barnvakt!

Tobbe har beställt en massa grejjer nu så vi kan ha datan där nere! =) Vi kommer ha tv:n som data skärm och så ska vi ha trådlöst tangentbord.. Datorn står ju nu i knattisens blivande rum så vi måste ha datan någon annan stans så vi kom på den lösningen att ha tv:n som data skärm, gött å sitta nere i soffan =)

Nähe nu får jag slita mig härifrån om ja ska hinna plocka undan lite innan Tobbe kommer!

Ha d!!

 Mysig dag på stan!



Idag på förmiddagen var jag Tobias och Melvin i stan. Vi lämnade Zicco hos frissan i två timmar så nu é han nyklippt. Sen va vi och köpte kläder till Tobias och sedan tog vi en lunch på stålboms.
Melvin sover middag nu å Tobias har precis åkt till jobbet.
I eftermiddag kommer Mikki hit =) Skojj skojj! =)

Borde verkligen få tummen ur å börja plocka undan men ja har bara ingen ork till någonting idag känner jag!!

Men såna dar är väl tillåtna att ha ibland!

Lite bilder på min vovvsing nu när han e nyklippt! (Ja gillar bäst när han e lite lurvig men klippas måste dom ju dom små liven)





 Fixat å klart nu är det bara bebisen som saknas!



Hej hallå!
Idag hälsade jag på min syster på eftermiddagen. Barnen busade och lekte som vanligt =) Vi gick igenom min systerdotters små, små baby kläder. Jag har fått låna lite i strl 50-56 att ha i bb väskan i fall det blir en flicka!
Så nu precis har jag faktiskt packat klart väskan ;) Så nu har jag lite rosa kläder om det blir en flicka å lite blåa kläder om det blir en pojke! =)


(BB väskan fixad med kläder till bebis och mig)

Alltid bra att ha den redo ;)

Nähe nu ska jag ner å knapra på lite halstabletter.. Imorgon jobba ja 11-20... Bläe!! Tråkig tid men,men sen e ja ledig två dar! =)

 Blev en kort jobb dag!



Idag jobbade jag bara från 8-11:30. Tobias har blivit sjuk med feber så han orka inte ha hand om Melvin hela dagen och ingen barnvakt hade vi så jag fick jobba bara lite idag. Men min arbetsledare va glad att ja i alla fall kunde komma å jobba på förmiddagen =)

Igår etfer en hetsig dag på jobbet med MYCKET folk så satte ja mig på bussen hem. Satte i hörlurarna och började lyssna på min musik och bara satt å pusta ut. Ser en kille som står brevid busschaffisen och pratar, lägger märke till hur dom tittar fram i bussen på panelen men tänkte att det e väl en kompis och han kanske bara visar lite grejjer på panelen...

Sen stannar bussen strax innan Ljungby och busschaffisen och den där andre mannen springer ut å börjar titta bak mot bussen, min första tanke va... Har dom kört på nått?!
Jag tar ut mina hörlurar ur öronen och tittar ut genom fönstret.. Men ser ingenting utom ett grått moln...Då skriker en dam.. GÅ UT BUSSEN BRINNER!

Vi sprang ut allihopa och hosta lite lätt när vi möttes av denna enormt stora rökmoln runt om och över hela bussen... Då berättar några tjejer som ja jobba me som satt längst bak i bussen att det lät som världens smäll, typ som något exploderade, vilket inte ja hörde som hade musik i öronen!

Så där stod vi ute, frös å huttra vid en rykande buss...
En av tjejerna ringde sin pappa som skulle komma och hämta henne och två tjejer till som jobba på barn, då fråga ja om det fanns plats för mig oxå och det gjorde det!

Jag som trodde ja skulle få en lugn å skön bussresa hem efter en slitsam dag men icke!!


 Snart sova!



Ska snart sova för jag jobba 8-17 imorgon men tänkte titta in här lite snabbt!
Idag va jag bara hemma på förmiddagen för ja börja jobba kl 11 så den gick mest åt att göra mig och Melvin iårdning för dagis och jobb. Tobias jobba natt denna veckan så det e tomt på kvällen/natten utan honom men imorgon får vi krypa ner i sängen ihop igen =)
Fick reda på idag att jag kommer få förlängt på gekås=) Ska flyttas över till belysningen vecka 44. Ska bli kul att komma tillbaka dit igen för där jobba jag juh senast ja va på gekås, så det känns skönt att man har jobb nu fram tills det e dags att föda ut lillen i magen =)

Här kommer en bild på min älsklings gosse imorse innan dagis i hans UNDERBARA nya gos dräkt =)