SÅ DUKTIG MIN SON=)



Hej!

Igår kväll somnade Melvin kl 8 och vaknade första gången kl 6 på morron, då fick han välling sen sov han till 8
*stolt mamma*

Idag är det unga mammor vilket är skit kul! =) Sen blir det att köra till Ullared där ja ska träffa Pernilla när hon slutat jobba så ska vi shoppa lite på h&m o gekås...Nice, nice.....Måste hem till mamma sen med och vattna blommorna och mata katterna har ja lovat! Dom är i Italien dom asen och har det gött ; ) hahhaa....

Nähe dags att sminka sig och klä på sig nått vettigt kanske, skit svårt att veta va man ska ha på sig juh, ena stunden e det sol o varmt åh andra så regnar det.... Men,men....

Ni får ha en riktigt trevlig Onsdag!

 God Kväll



Hejsan!

Idag har jag ägnat större delen utav dagen tillsammans med min syster..Vi har vart i stan och gjort en massa ärenden och tagit lunch ihop=) Alltid lika trevligt....=)
Tobias är i Göteborg och kollar på en bil med en killkompis.. Melvin har precis somnat så ja sitter här o väntar på att Siri å Petra ska komma förbi på en cigg...=)
När Tobbe kommer hem blir d mac-donalds!!! Är SÅ sugen på det!! =)   Vi har ätit sjukt mkt utemat den sista tiden bara för att Tobbe haft semester men nu måste d fasen va ett slut på det...Vi är så onyttiga...Inte bra! Åh Tobbe som börjat träna...Jaa jag säger då det!!  En annan borde få bort den där sexiga gravid påsen på magen oxå men det e juh inte det enklaste! Går ju fasiken inte att få bort skiten ; )

Idag ringde Karin!!!!!!!! =) =) =) =) Hon har det bra där borta på andra sidan Sverige.. Känns så SJUKT konstigt att inte ha henne här hemma...Men ja vänjer mig väl antar ja, men det tar sin tid...

Nähe ska väl sätta mig framför tv:n en stund innan ja får samtal från Siri att dom är på ingång=)

God kväll på er!

 God Morgon



Igår så blev Melvin 6 Månader! Helt sjukt vad tiden går igentligen! Han är så otroligt duktig vår lille pojk=) Är så fruktansvärt glad över att vara mamma, ibland undrar ja vad jag gjorde om dagarna innan ja hade barn...Var väl mest ute och gled runt i bilen och kollade på film typ...Inte för att vi slutat med det men nu har man oxå ett litet liv att ta hand om, man har något att leva för varje dag man kliver upp ur sängen =)

 Idag fyller Tobias år... Så då blir det kalas med tårta och massa goa kakor ja bakade igår=)
Sen ikväll vet ja inte va vi ska göra men det får ju trots allt han som fyller år bestämma ; )

Nähe nu somnade Melvin om här efter frukostgröten så jag ska väl passa på att gå och snoza lite till jag=)

Ha en trevlig söndag!

 Hejsan



Hej!

Idag har ja vart i stan med Tobias och Melvin..Köpte en halvårspresent till Melvin =)
Idag blev det visst sol! Passar på att tvätta nu så ja kan hänga ut tvätten...
Ikväll ska jag vara barnvakt åt syrrans lilla dotter =) Skiljer bara två dagar på henne och min lille pojk =) 

Nähe dags att gå och göra nån nytta...

Ni får alla ha en riktigt trevlig Fredag!

 God morgon



Jag och min son! =)
Hej

Igår träffade jag kusinen min för sista gången innan hon flyttar till Kalmar! Kommer sakna tjejen sjukt mycket! Hon är inte bara min kusin utan också en av mina bästa vänner!

Idag ska jag på babyrytmik med min son, min syster och hennes dotter. Jag har aldrig vart på det men min syster har det och hon sa att det va jätte kul och barnen tyckte om det. =) Så det ska juh bli spännande att testa på det idag!
I eftermiddag ska jag hem till Malin och fira henns dotter som fyllt 1 år! Sen ikväll blir d tv tittande, Tobias jobbar så det blir film och massa mys med min lille pojk innan han somnar för natten..

Ha en bra dag!

 Välkommen till min nya blogg!