Mammas Födelsedag Min Namnsdag!Idag slår vi två flugor i en smäll, mamma min fyller år idag och Åsa har namnsdag =)
Dagen började med att jag lämnade barnen på dagis sen körde jag även Zicco till hunddagis.. Efter det besökte jag Peters bageri där jag köpte tårta till mamma och även baguett, sen åkte jag till coop och köpte en blomma och lite annat smått o gott.
När jag kom hem satte jag mig i soffan och myste för mig själv på min namnsdag med en sjukt GOD räkbaguett (SOM JA BARA MÅSTE KÖPA IGEN) lite god dricka, en choklad och en lott till efterrätt.. Med en liten vinst på =)
Åkte sen till min mamma i affären på en fika och bytte in lotten mot två nya men ack nej NITLOTT!! Så ja kunde haft roligare på 50 spänn men,men...
Efter det blev det en tripp till tandläkaren med Melvin och han var super duktig! Han hade fina tänder tyckte dom =)

På eftermiddagen cyklade jag och barnen hem till mamma med tårta och blommor och där blev det fika mys..
Tobias har vart i Ryggebo idag och jobbat lite. Det går frammåt men OJ va stressen börjar komma när man inser att vi planerat att flytta om 3 VECKOR!!! Vi får väl se hur d blir, vi har i alla fall kvar huset till  den 14 Okt sen MÅSTE vi va ute!
Men hur som helst så går det i alla fall frammåt och det känns jätte skönt! Vi kommer inte bli klara med allt i tid men huvudsaken att det viktigaste är dugligt såsom badrum och kök.
Imorgon ska vi till IKEA =) En av mina favorit affärer! =) Och imorgon ska det HANDLAS! Vi ska ha ganska så många nya möbler så det ska bli riktigt kul!!!! Tycker IKEA har sjukt bra möbler! Mamma och pappa ska passa Melvin men lilla Moa tar vi med oss... Känns lättare att i alla fall ha med sig ett barn å inte två!

Kvällen har jag spenderat tillsammans med barndomsvännerna Mikaela och Agnes. Det var jätte mysigt som alltid, vi fick en massa gott av Agnes att tugga på och vi prata i munnen på varann (Blir så när man inte träffas så ofta) och så fick vi se alla bilder sen Agnes bröllop! Herre gud vilka bilder! Jätte fina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När jag kom hem så pratade jag lite snabbt med Tobias sen åkte han till jobbet... Jag och Tobias har inte levt som vi brukar på över 10 veckor! Han har i princip bott i Ryggebo! Men det är ett JÄTTE projekt vi gett oss in i och vi visste att denna sommar skulle bli såhär... Man får bara peppra sig med att snart,snart är allt klart och vi kan återgå till den vanliga familj vi är igen =)

Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan hitta nått skoj på tv att somna gott till ;)

Lägger upp lite bilder:


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline

Du är så satans snygg.

2011-09-15 | 20:33:43
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: