Grattis Ida 25 År Idag!



Idag fyller min vän Ida 25 År! Stort grattis till dig! Jag hoppas du haft en toppen dag med dina nära och kära så får vi ses snart och fira! =)

I lördags var det möhippa för min vän Angelica! Fasen vad kul vi hade! Man känner i kroppen när man dricker hela dagen! Plus massa aktiviteter på detta som bidragit med träningsvärk, brännskador och blåmärken ;) Men jag gick in i leken på blodigt allvar så då får man ta smällen ;)
Jag är en riktig tävlingsmänniska när det väl kommer till saken =)

Idag på förmiddagen lämnade vi båda barnen på dagis sen lämnade vi Zicco på hunddagis.. Efter det åkte vi till stålboms och åt frukost, jätte mysigt! Inte ofta man är utan barnen så det var mysigt att bara vara han och jag..
Sen åkte vi till en verkstad.. kan man kanske inte kalla det men en fabrik som tillverkar trappor. Så vi var där och bestämmde hur dem blivande trappan i Ryggebo ska se ut, snickaren har ju börjat på den stora renoveringen nu! Känns toppen! Och spekulanterna har börjat buda på vårt hus =)
Sen var vi i stan och gick runt i affärer.

För Moas del går det bra på dagis, hon är ledsen i mellan åt när hon kommer på sig själv att jag inte är där men det går över och hon leker igen.. Melvin var på dagis för första dagen idag sen vattenkopporna. Fröknarna sa att när han och Moa möttes ute på skolgården så hade han cyklat runt med henne på en cykel man kan åka två på! Så gulligt, han tar minsann hand om lillasyster.. När hon va ledsen hade han tröstat å kramat och klappat henne på kinden! =)

Har fått ändrat Melvins dagis tider så han kan va där samma dagar som Moa så nu är båda barnen på dagis Tis,Ons,Tors kl 08:30-13:30 så det känns jätte bra! Skönt att ha två dagar i veckan att kunna sova lite längre.

Snart är det dags för min 25 års fest.. Gud måste börja planera mer säger jag!!! Är ju snart helg igen!

Nu ska jag krypa upp i soffan och invänta mina tv progam, barnen sover så sött och Tobias jobbar.


Hålet är på plats i taket där den nya trappan ska byggas =)

Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline.

Tack underbara du. Love you.

2011-05-16 | 22:03:11
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: