Som ja slitit!Kl ringde 07:30 och jag steg upp med två barn och en hund.. Efter att alla var klara med påklädning å frukost körde jag och lämna hunden på hunddagis sedan vidare till läkaren med Melvin. Han har vart lös i magen i 2 veckor nu så tänkte bäst å kolla upp det i och med att de inte slutar! Men läkaren kände och undersäkte och sa att han har ingen infektion och han är juh pigg och äter så vi ska se på det en vecka till. Han sa värre när dom e förstoppade!

När vi kom hem så kan ja bara säga... ojojoj som ja slitit ;)
Hade inget att göra och ville få nått gjort så jag tänkte snart är det första advent å bågarna och gardinerna ska upp i fönstret å fönster putasa... Så jag tänkte varför inte göra tv rummet och finrummet för dom fönstrerna är inte ut mot gatan utan in mot trädgården så ingen ser att vi satt upp dom redan... ;)
Så jag började med att bära ut mattor och drog fram soffan (som står framför fönstrerna) och började dammsuga å våttorka där soffan stått och sen damma överallt och tvätta fönster, fönsterbänk, gardinstångar... Sedan fram med julgardinerna och stryka och hänga upp... Efter mycket svett å slit så gick jag över till finrummet och gjorde en likadan storstädning där!
Så nu e två rum klara =) SKÖNT! Så närmare helgen gör jag dom andra rummen.. Barnen får behålla sina vanliga gardiner men bytar lamporna i fönstrena i alla fall...
Nu sitter jag här framför datorn och vilar lite, ska snart hoppa in i duschen för eftermiddagen/kvällen ska jag spendera hos Sandra ♥

Igår fick jag mina saker från Gina som ja beställt, dock va bh:n för liten så jag har precis packat in den och ska skicka tillbaka den..

I början på veckan anmälde jag mig till magdans igen =) Så den 28:e Februari drar den igång igen. LÄNGTAR!

Nähe nu ska jag ta mig en kopp kaffe i lugn å ro (om inte barnen stör mig) sen blir det duschen.

Trevlig Onsdag allihopa!


En bild på Moa för 10 minuter sen, Melvin fick jag absolute inte plåta för han spelar som vanligt sitt tv spel och då får man inte störa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: