Kunde gått RIKTIGT illa!!



Idag hände något som bara inte får hända!!
Idag var Melvin på dagis och alla odinarier va på möte och det fanns bara vikarier på Melvins dagis... Tobbe åkte för att hämta Melvin på dagis efter träningen... När han kommer dit kan han inte hitta Melvin inne och frågar till slut vikarierna var Melvin är någonstans, dom tittar på varann å börjar leta.. ÅH hittar inte honom någonstans på avd.. Tobias och en dagis fröken gick över på andra avdelningar och leta men hitta ingen Melvin!! Till slut går dom ut på den helt tomma skolgården och tittar å letar... Till slut hittar dom Melvin bakom en stor stubbe som ligger på gården... Där står han i ösregn i lerhögen HELT ENSAM!!!
Han va inte ledsen utan tvärtom, glad för åh få leka i lerhögen(vilket syntes på kläderna som vi fick slänga i tvätt direkt) Men hur som helst så kunde det gått riktigt illa, tänk om grindarna va öppna då hade han kunnat gå ut från gården, eller om vi haft en senare tid att hämta honom åh han blivit kvar där utan att någon visste om det!
Tycker det e för jävligt rent ut sagt att dom inte har nått slags system eller nått så dom räknar alla barnen!!
Tycker synd om den här vikarien för hon mådde givetvis jätte dåligt och pussade och kramade Melvin när dom hitta han men ÄNDÅ så fan dom måste juh ha ett system annars funkar de inte me så många barn å hålla koll på!!
Men hur som helst så gick de bra och han ligger nu trygt i sin säng och sover för natten =)


(Magen funkar bra som matbord nu, vecka 29)


Kommentarer
Postat av: Alexandraida

Usch så hemskt.

Sånt får ju aldrig hända.

Skönt att det gick bra iaf.

Kram

2009-11-17 | 20:48:19
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: