God Afton



Idag medans Melvin va på dagis så städade ja å Tobbe övervåningen, sen påskpyntade ja faktiskt för att påsken e så jäkla kort så man hinner inte me plus att nu när vi har storstädat hela huset så kändes det rätt tid å påskpynta!
 
På eftermiddagen kom min mamma hit och min svärmor å hennes gubbe, bjöd på hallonrultårta med grädde strössel å vindruvor på! Mmmm så gott det va!!
Mamma gick efter fikat medans ja å svärmor tog en promenad med Melvin och Zicco...
Dom åkte häifrån runt 5 tiden..Då åt ja å Melvin kvällsmat, vi satt i uterummet och åt och det va så otroligt skönt!!! Efter maten så fick Melvin på sig pyamas å då lekte han i uterummet! Så skönt man kan börja vara där ute nu när det börjar bli varmare ute =)

Snart kommer Pernilla hit å då ska hon och jag förvandla vår tråkiga hallbyro till något snyggt å fräckt...Resultat kommer ni få när den är klar ; )


(Kvällsmat i ute rummet)


(Melvin gillar mammas potatisgratäng)


(Va så skönt väder så Melvin lekte i uterummet tills han skulle sova)

 Orka!..



Usch va seg jag är idag...Har lämnat Melvin på dagis 08:45 å sen dess har ja inte gjort nått... Tobias sover ännu..
Hade tänkt att storstäda idag, passa på medans Melvin inte e hemma men jag e så SEG!!!!!!

Ska lägga in lite bilder som ja tagit med vår nya kamera men sen MÅSTE ja rycka upp mig å ta tag i den här städningen!!!


(Melvin äter gröt i uterummet en solig dag)


(Min hund Zicco)


(Zicco njuter av vår värmen)


(Min katt LilleMan. Han bor hemma hos mor å far)

 Hej hallå!



Igår köpte vi en ny kamera!! Är så sjukt nöjd!! Den tar super fina bilder!! Skillnad mot vår gamla skit, suddiga å jävliga bilder!! Får lägga in lite bilder sen så ni får se hur snygga dom blir ; )

Efter vi vart i stan å shoppat så var vi hos våra grannar å fikade..Jätte trevliga och mysiga människor så det är jätte roligt att få så bra grannar. Dom flyttade in i deras hus ca 1 månad innan oss... Dom fick en jätte söt liten pojke för 6 veckor sedan å både jag och Tobias höll honom!! Jätte mysig är han, ville bara ta med han hem till oss ; )

På kvällen var Amanda å Andreas här och kolla på film=) Alltid lika trevligt när dom kommer =)

Idag ska vi hem till Tobias syster i Slöinge, träffar inte dom så ofta så det ska bli roligt =)

Japp det va nog allt för den här gången..!


 Skönt



Melvin sov gott inatt=) När han vakna imorse hade han ingen feber... Han fick lite feber sen under dagen men det va så lite så han va ändå pigg å glad å man kunde vara ute med honom...

Har vart hos mamma idag, å så har jag vart i stan..

Imorgon ska ja träffa min syster en stund på fm sen på eftermiddagen blir det att åka hem till svärmor!


(Jag med min familj)

 Borta Bra Men Hemma Bäst!!



Nu är man hemma i kalla Sverige igen efter en vecka med sol å bad i Fuerteventura!
Vi har haft en toppen vecka med fint väder.. Jag är så otroligt stolt över Melvin som va så duktig hela resan igenom...Flygresan gick kanon (Trångt som attan bara) åh hela vistelsen va han så duktig! Varje kväll somna han efter första läggningsförsöket i en resesäng brevid vår dubbel säng. På dagarna somnade han så snällt i vagnen =)

Vi gjorde inga utflykter eller så utan låg och gotta oss vid poolen på dagarna me drinknar å sol å kvällarna då blev det strand promenader å lite strosing vid affärer...
Fick köpt mig en riktigt snygg väska me tillhörande plånbok å tre flaskor sprit =)

Idag skulle igentligen vi hälsat på svärmor men Melvin vakna me feber sombara stigit under dagen så nu ligger den på 40 grader... Han har somnat nu men kommer antagligen vakna när som helst så ja ska passa på att använda tiden nu åt att försöka vila för Tobbe jobba natt så ja får ta Melvin själv inatt för ja kan tänka mig det bli några timmar man får va uppe...
Är så glad att han blev sjuk nu i alla fall å inte på semestern eller på flyget hem igår!!

Nähe tiden springer iväg... Måste kila!


(Tobias och Jag)

(Jag och Melvin på stranden på kvällen)

(Bad i poolen med mamma)

(Melvin på stranden)

(Jag och Melvin på hotellet)
 
                              (Familjen)                                                                                                  (Mina pojkar)

 Hej Då Sverige!



Inatt åker vi ÄNTLIGEN iväg till varmare bredgrader = ) Hihi så SJUKT härligt det ska bli! Har precis packat det sista!!
Jag hoppas det e riktigt dåligt väder i Sverige medans vi är borta ; ) Hahha...
Hörs när vi kommit hem...

Hej Då!!

 Mysig dag!



Idag på förmiddagen var jag, Tobias och Melvin ute och gick en långrunda.. Vi gick förbi grisarna på vallarna och gav dom lite macka..

På eftermiddagen hämtade jag och Melvin en jobbakompis från gekås på tågstationen. Hon följde med hem till oss där det blev kladdkaka å massa prat...Vi gick en promenad med Melvin också.
Var så roligt att träffa henne igen för det va ett tag sen! Så tack vännen för en jätte mysig dag med dig!!





Har precis duschat Melvin så nu ska han snart nana för natten..Amanda och Andreas kommer snart hit då blir det mat tillsammans med dom och i vanlig ordning Lets Dance tittande ; ) Tycker det e kul att titta på! Men ja älskar ju dans så det e juh inte så konstigt!!

Wiee hela 2 dagar kvar i Sverige sen blir det SOL i underbara  Fuerteventura
!!! =)

 Stackare...



Idag var vi hos frissan med Melvin...Han bara gallskrek å kasta sig å det va inte alls kul! Han har vart hos frissan en gång tidigare men då gick det mycket, mycket bättre.... Efter många tårar så beslöt vi oss för att avsluta och bestämde att komma tillbaka på eftermiddagen...

Så under tiden Melvin va hemma å vila upp sig inför ett nytt försök så åkte ja till min frissa...Där tillbringade jag 3 timmar med att färga å klippa! Min frisör ja brukar ha va sjuk så ja hade en annan tjej åh hon var super mysig! 21 år gammal åh så otroligt duktig!!! =) Blev super nöjd =)

Kl 15:00 åkte vi tillbaka till Melvins frisör... Denna gången var mormor me å inte Tobias för Tobias börja jobba halv tre... Melvin skrek sig röd å grön tills han till slut fick klippt hela håret!.... Puh, undra vem som hade det värst, Melvin? Mormor? Mamma eller Frisören???

Snart kommer mamma hit.. Hon ska natta Melvin ikväll för jag ska på min magdans träning =) Har skadat min armbåge så jag kommer nog få en tuff träning idag känner ja!!


(Såhär blev resultatet)

 Kanon kul!



Igår kl 15:00 kom min gamla skolkamrat Mikaela =) Vi fikade och pratade och kollade på massa gamla kort.. Sen gick vi till lekplatsen med Melvin och hunden ... =) Sen gick vi tillbaka hem till mig då kom Pernilla förbi en timma=) När Pernilla åkt hade Melvin somnat för natten å jag och Mikki beställde pizza=) Mmmm mums!! Efter det blev det ännu mer prat och skratt tills klockan blev strax över tio då Tobias kom hem från jobbet. Då blev det gitarr hero och ojoj som ja skratta!!!
När klockan närma sig tolv hoppade Mikki på sin cykel för att trampa hemmåt...
Tack vännen för en rolig dag!!!!

Idag när jag hämtat Melvin från dagis ska vi träffa Linnea=) Riktigt kul ska det bli! Blir nog en sväng till vallarna med Melvin å så... =)

Snart,snart, snart åker vi till soliga Fuerteventura!!! =) =)


 Typiskt!



Idag skulle ja vart hos frissan kl nio men hon ringde mig imorse och sa hon va sjuk =( Så nu har ja fått en ny tid på Torsdag hos en annan tjej...Hoppas ja blir nöjd me hur hon klipper! Vill gärna ha gjort håret innan vi åker till soliga Fuerteventura på Måndag =)

Nähe annars allt bra me mig, va inne å jobba fem timmar igår.. Gött å tjäna lite pengar i alla fall!
Nä nu ska ja ringa Siri!

 Dagen Efter Idag!!



Igår var jag och Tobias på inflyttningsfest hos Andreas och Amanad, riktigt roligt=)
Sen blev det Harrys, grymt mycket folk ute! Dansade loss me broder=)

Idag blir det en sväng hem till Andreas å Amanda sen blir det slappa, slappa å slappa i soffan.......

 Hjärt klappning!!



Imorse vakna Melvin redan klockan 06:10 och ville upp!!! Mamma Åsa va jätte trött och slummra på soffan medans Melvin kolla på film..
När jag sen vaknar upp och sätter mig upp får jag hjärtklappningar!!!



Melvin har fått tag på en massa pennor och målat över hela vårt dyra VITA soffbord!!! Det första jag fick göra var att ta fram skurhinken och börja gnugga, å gnugga å gnugga!!! Höll på ca 45 min...



Överasskande nog så lyckades jag få bort alltihopa! Det trodde ja aldrig skulle gå!!! Jag säger bara för alla er som inte har tomteskur så köp det!! Finns på gekås ; ) Världens bästa pulver som tar bort ALLT!



Det var väldigt lätt att hitta boven till det hela för bevisen fanns på kinden och ena armen å handen!!



Ja gud va man kan ha roligt med pennor och lim! Det tycker Melvin i alla fall!!

Tobias sover för han har jobbat natt å Melvin sover middag. Snart ringer Tobbes väckarklocka för han ska iväg till frissan. I eftm kommer bror min hit.
Annars händer det inte så mkt idag mer än att jag ska iväg på magdans träningen ikväll..

Ni får ha en bra dag alla trogna läsare!

 Kunde vart min sista dag i livet!!



Igår var jag och min syster på Gekås... Behövde lite små saker till resan som sker om exakt två veckor..Sol å bad here I come!!  ; )

På vägen hem från shoppingen så låg ja i ca 100 km och plötsligt min syster skriker BROMSA! Då är det en lastbil som kör om en personbil emot oss, vilket betyder att lastbilen fick svänga hastigt in framför den andra bilen och jag fick lägga mig på bromsen...Hela lastbilen såg ut att köra på två hjul för den svängde så häftigt å snabbt på samma gång så han kunde lätt vält.. Å om jag inte bromsat så hårt som jag gjorde hade jag inte suttit här!!!
I och med att vi kom emot varann så hade det inte vart mycket kvar av verken bilen eller oss om jag inte bromsat som ja gjorde och han svängt!!
Usch usch... hemskt va det! Det va å se döden i vitögat kan ja säg!

Så  hela dagen igår pussade man en massa på Melvin för fy vilka tankeställningar man får!

Igår fick ja ett par super fina skor av Tobias!!! =) Så idag blir det att promenera med dom till arbetsförmedlingen medans Melvin är på dagis!

Nu ska jag snart hämta Melvin från dagis!


(Melvin och Pappa myser) *KÄRLEK*


(Melvin hjälper mamma att börja