God Jul & Gott Nytt År!På kvällen innan julafton började jag känna mig trött å seg så jag gick och la mig ganska tidigt, sov inte en blund den natten...Hade så ont i magen så ja tänkte nu kommer väl bebisen födas. Men det va inte magont på det viset utan lilla Åsa hade fått magsjuka, så kl sex på julaftons morron stod ja åh spydde som en gris =( Så Tobias och Melvin fick åka utan mig till svärmor och fira jul.
Jag sov en stund på förmiddagen och tog mig en dusch vid lunch.. Sen hämtade pappa mig vid två tiden så va ja där och slappade i soffan. Som tur va så kräkte ja inte nått mer än då tidigt på morronen så jag va med på julaftons kväll, dock välldig trött å hängig! Tobias och Melvin kom kl fem. Fick en massa fina julklappar! =) Melvin va super duktig, han gick själv fram till tomten (Morfar) och hämtade paket. Han vågade även krama tomten två ggr.(pappa visar hur man gör)

Dagen efter julafton mådde jag precis som vanligt igen =)

Idag har Tobias börjat måla i bebisens rum =) Skönt att ha kommit igång me det =) Va hos vår barnmorska idag och allt såg bra ut.. Bebisens hjärtljud är verkligen olika efter varje gång.. Sist va dom höga men nu låga..


Vecka 34+0

På onsdag kommer Fanny och Baste hit och fikar, då tar dom även me sig sin emmaljunga tvillingvagn som vi ska köpa =) Nice,nice =)

På nyår blir det ganska lungt, orka inte bjuda hem massa folk detta året så vi ska hem till min mor å far åh fira med min fabror å hans fru så det blir nice.

Nähe nu ska jag och älsklingen se en film å bara slappa för vi är så mätta efter min super goa tacopaj ja gjorde innan :P

 Dagarna går undan!Ja dagarna dom går även fast man ibland inte tycker man gör så mkt på en dag så springer dom iväg!
I helgen fick vi gjort en massa bra grejjer men det va nästan heldags projekt... I Lördags så åkte vi till klippan som ligger typ ca.. 7-9 mil härifrån där Fanny å Baste köpt hus. Så vi var och hälsa på dom och fika. Det va mycket trevligt, Baste å Tobbe verkar ha trevligt ihop=) Fick träffat Bastes son Anton oxå=) Har ju bara sett han på kort innan!!
Åh lilla Alice kunde jag inte motstå för en sekund nästan.. Tror jag höll henne nästan hela tiden vi var där;) haha...Men hon e juh så SÖT!
När vi skulle åka hem igen så fick Saga åka med, Fanny å Baste skulle lämnat henne i Fbg på söndagen men bara för dom skulle slippa köra fram å tillbaka så åkte hon me oss en dag tidigare så vi lämna henne hos hennes mormor..Hon va så söt för hon satt fram i bilen brevid mig och så såg ja att hon blunda, då titta hon upp åh sa: Mina ögon är lite konstiga ibland! haha söt!


Jag me lilla Alice =)

Igår söndag åkte vi till ätran vilket tar ca 40 minuter me bil och hälsade på Hanna och Jimmy=) Kollade in deras nya lägenhet. Jimmy hade bakat kakor, mumms =)
Melvin och Jimmy busade hela tiden vi va där, när vi skulle åka hem ville Melvin stanna och sova hos dom men det ville inte mamma Åsa för hon ville ha sin gosse me hem =)

Så helgen sprang iväg, åh idag medans Melvin va på dagis hann vi me åh tjöta me dom på försäkringskassan och på arbetsförmedlingen å så lämna vi in kameran på lagning. På eftermiddagen lämnade jag Melvin hos mamma å pappa medans ja va på vatten gympa.

Tobias vaccinera sig idag på jobbet, är lite nervös att han ska vakna me feber eller nått imorgon..Vi ska nämligen till Halmstad då och ta gravid bilder på en studio...spännande... =) Det va min bror som tipsa om det! På tal om min bror så är han mycket bättre=) Han e bara trött å sover mycket om dagarna..

Nähe nu ska jag avsluta här känner jag... Tobias slutar jobba nu kl 22 och då blir det lite tv tittande innan det e dags att krypa till kojs! Tänker på dig bror!!Nu har det gått två veckor och min bror har inte blivit bättre, snarare värre... Men nu vet vi va det är.. Det är ingen svininfluensa han fått utan körtel feber... Det kan man ha i olika grader och givetvis har han fått den värsta tänkbara! Var hos mamma idag på förmiddagen och drack kaffe innan lillkillen skulle hämtas på dagis och då träffade ja min bror som ja inte sett på en vecka ca.. Åh jag mådde så dåligt av åh se honom så sjuk... Halsen är helt igensvullen så han får inte ner någonting.. Han har inte ätit mat på 2 vekor och han får knappt ner någon vätska alls... Han tog den minsta minsta vatten klunk man kan tänka å satt åh kämpa för åh svälja ner det. När han väl fått ner det så klökte han sig typ.. Han e full me slemm i munnen som han inte kan svälja utan för spotta... Han har inte kunnat sova någonting alls...Igår och idag har han lyckats få lite sömn på förmiddagen.. Igår kväll va de riktigt illa, då va det nära dom ringde ambulans till honom men som tur va så stabilisera det sig igen...
Tobias har oxå haft körtelfeber när han va 15 och han sa att det va det värsta han vart me om men han va sjuk i två veckor och hade inte så allvarligt som min bror...
Jag hoppas verkligen att han ska bli bättre snart!!! Han har juh feber också så han e juh så matt så matt å orkar inte sitta uppe mer än några sekunder...
KRYA PÅ DIG!!

Min systerdotter är frisk igen, så det e skönt =) Melvin mår bra, han är lite förkyld bara.
Och jag mår också bra, bebisen sparkar för fullt, men ack va ont i ryggen man har =(


(Melvins adventstomte)