Melvin kändis=)Idag var det Melvin som var kändis i Hallans Nyheter =) Han var med på Våra Barn sidan=) Så söt han é våran lilla kille =)

Nu har vi precis ätit! Jag har gjort räkpaj!! Oj oj oj så god den är!! Och SÅ mätt man blir!! Känns som om jag vore gravid igen ; )

Imorgon blir det Calsbergs fest..Ska bli riktigt roligt, ska dricka å ha sköj...Men allt för jäkligt kan ja inte supa för jag ska ha Melvin på natten och sen på morgonen.. På kvällen ska mamma och pappa vara barnvakt..=) Skönt man har föräldrar som kan ställa upp ibland=)  Detta blir första gången som jag och Tobias är ute ihop på välldigt länge!!!

Nähe nu ska jag natta Melvin..
Hej hej..

 OjojojVar på ge-kås igår med Tobias medans mamma var hemma med Melvin.. Vi har nog aldrig haft en så full kundvagn!! Denna gången vi handlade på Ge-kås köpte vi så stora saker så hela vagnen var juh fylld med bara lådor, köpte bland annat en julgran och den lådan tog i stort sett hela vagnen! Nu har man i alla fall fått köpt nårra julklappar i alla fall så det var juh bra=)

Idag är en seg dag, ser ut som sjutton här hemma... Men idag ska elektriken komma å koppla in vår diskmaskin så det kommer bli så STÖKIGT ändå så det e bäst att ta allt i ett svep sen när han åkt..

Nähe nu ska jag gosa med min lille pojk =)

 Tack tjejer!!Igår kväll var jag hemma hos Petra som köpt hus i skogstorp för inte alls längesen. Det var jag Petra och Siri som var där och hade en liten tjejkväll =) Petra bjöd på en fantastiskt god plankstek med vitlöksbröd till... Det var precis som om maten kom från Harrys! Så lyxigt och gott!!
Efter maten blev det en massa tjejsnack och idol tittande.. Tack tjejer för en trevlig kväll!!

Måste passa på att skryta lite nu med då ;) Jag är idag inne på min sjätte dag utan cigaretter!! =) *Ler stolt*
Mitt mål är att vara rökfri tills Melvin fyllt ett år!! Vill inte att han ska växa upp med rökande föräldrar...
Men just nu är mitt mål att vara rökfri fram tills nästa fredag ;)  Ska på Calsbergsfest och då blir det nog svårt att vara rökfri under den kvällen.. Men sen jäklar ska jag fortsätta min kamp att sluta helt!!!

I onsdags var jag och Tobias och kollade på bilderna på Melvin som han tog hos fotografen för 3 veckor sen. Bilderna är HELT underbara!! Han är så fantastiskt söt våran pojke! Älskar honom av hela mitt hjärta
Längtar så tills vi får hämta bilderna, men tyvärr dröjer det 1 ½ vecka till!! Han kommer att komma i Hallands Nyheter också =) Så alla får se vår lilla prins!! =)

Imorgon blir Melvin 9 månader!! Herre gud det är läskigt vad tiden går!! Vår lilla kille börjar bli så stor!

I veckan som kommer blir det Ge-kås och IKEA =) Ska handla en massa på Ge-kås och så ska vi köpa nya möbler till Melvin, vi har nämligen bytat rum så han har vårt sovrum å vi hans... Vi tyckte att han kunde få vårat för vårt är mycket större å vi sover ju ändå bara där...Så nu får han en massa plats att leka på med sina kompisar=)

Nej nu ska jag gå ner och ta hand om tvätten och sen fixa till lite middag.. Tobias har jobbat extra idag så han kommer hem snart...=)

Ni får alla ha en riktigt trevlig lördag för det tänker jag ha!!  =) Så duktig!!Idag har jag och Pernilla vart hos fotografen med Melvin =) Han var SÅ DUKTIG!!!! Han fick sitta på stolar, på lådor, i lådor, på golvet, på en trehjuling å massa annat skojj =) Längtar tills nästa vecka när jag och Tobias ska gå och välja ut vilka bilder vi vill ha =) Kommer bli skit svårt!! Vi ska ha 9 bilder och vi har 60 bilder att välja mellan!! Kommer kännas tufft att slänga bort över hälften av bilderna!!!

Ikväll har jag laddat upp skålarna med godis, ostbågar, vindruvor å en massa annat gott som jag ska sitta å trycka i mig medans ja kollar på ett nytt avsnitt av Desperaté Hausewife =) Älskar det programmet! Sen kommer Tobias hem från jobbet å då blir det en massa mys =)

 Full veckaDenna veckan är fullspäckad! Idag är det unga mammor hela dagen Kul Kul =) =)
Imorgon (torsdag) ska jag och min syster hälsa på farmor, efter det ska jag in till stan med Siri där vi bland annat ska in på systemet...=)
Fredag ska ja till stan med syster å köpa fars dag present...Sen på eftermiddagen nån gång ska jag och Tobias träffa Tobbes kusin som kommit från Enköping för att hälsa på lite...=)
Sen på lördag blir det FEESSSTTT=) Jag längtar så sjukt mycket till dess!!! Fan va kul vi ska ha tjejer!!!!
Söndag blir det hem till mor å far på kvällen (Blir intressant hur lilla Åsa kommer må då!)

Igår kväll pratade jag en timma med Karin=) Hon hade massa kul att berätta=) Alltid lika kul att prata med henne! Vi sa det att vi ska försöka så vi pratar en gång i veckan på telefon i alla fall!!   SAKNAR DIG  KUSIN!!!!