*God Jul*Nu har julafton varit och jag hoppas ni alla haft en riktigt bra jul=) 

Vi firade jul hemma hos Tobias mamma på förmiddagen/eftermiddagen...Där fick Melvin träffa tomten för första gången! Sen bar det av hem till mina föräldrar vid 16:30 där vi åt en MASSA julmat! Puh så mätt jag blev! Efter det var det dags för julklappsutdelning.. =) Barnen fick öppna alla sina julklappar först med tanke på att dom somna tidigare...Blev förvånad över hur mycket dom föstod ändå utav julklapparna! Både Melvin och Livia öppnade åh blev så glada för det som låg innuti..=) Melvin somnade gott kl 20:40 då blev det julklappsöppning för oss andra=)
Fick en massa fina julklappar!! =)
Vi åt godis å drack å öppnade julklappar tills klockan blev 01:00 då väckte vi Melvin och åkte hem... Vi la Melvin i hans säng när vi kom hem och han somnade om på en gång...Jag och Tobias däremot la oss inte utan vi började koppla in vår nya hemtelefon och packade upp alla fina julklappar...=)

På kvällen på juldagen var Andreas hos oss..(han sov även över) Vi kollade på film och drack...Jag däremot skulle nog aldrig tatt den där sista snapsen... Haha, men vi hade kul =)

Idag ska jag till frissan=) Äntligen ska det här fula håret färgas! Hatar mitt hår verkligen!! Usch...Men,men....

Ha en bra dag och GOTT NYTT ÅR!!! =)

 Snart..Är det julafton.. Tiden bara springer iväg!! Åh Melvin blir snart 1 år! Åh dags för mig att börja jobba igen!!! Usch näe om man ändå kunde dra tillbaka tiden!! Fast på ett sett vill jag inte det för nu på Tisdag kommer min faster och min kusin från Canada hit och ska bo hos mina föräldrar=) Ska bli riktigt roligt!! =)

Jaha ja vad har jag att berätta tro?! Melvin har vart riktigt sjuk med förkylning, rosslig hosta, pip i bröstet och hög feber och en början på en öroninflammation (som aldrig bröts ut riktigt, TACK GODE GUD FÖR DET!)
Så det har vart mkt med det det senaste tiden..Annars rullar allt på..Här e så julefint här hemma och klapparna är köpta...

Imorgon blir det full rulle...Först ska jag till BVC med Melvin och väga å lite så...Sen ska jag vara barnvakt åt min syster dotter som jag ÄLSKAR precis som om hon vore min hon oxå ; )  efter det så blir det glögg, peppakakor, knäck och lussebullar med Tobias familj... Så det är bäst ja kryper ner och lägger mig så jag orkar med...Tobias jobbar natt denna veckan så det blir lite tomt i sängen..men men gott att få så stor plats ; )

Ha det så bra!