IdagIdag blev Melvin 8 Månader! Tiden springer iväg!!! Jag och min syster var ute i skogen idag med barnen och tog härliga höstkort på dom=)

Nu har Melvin precis somnat så jag ska ta och äta lite sen kommer Pernilla förbi en sväng.. Efter hon gått blir det film tittande tills Tobias kommit hem från jobbet!

Pratade med kusinen min för några dar sen=) Alltid lika kul att få tjöta med henne=) Jag saknar henne så otroligt mycket!! Vi brukade umgås mycket på både dagar å ibland på helger så det märks verkligen att hon har flyttat för mycket man ska göra gjorde man med henne å när man helt plötsligt gör det själv blir allting så tråkigt å man känner sig så ensam! Men,men hon har juh inte flyttat dit för alltid!

Usch just nu precis höll ja på att skita på mig av skräck;) ahha näe då men det knacka på dörren å ja undra ju vem som knackar nu... Pernilla ringer alltid när hon är utanför..Men i alla fall så var det två killar som stod utanför med masker å sa Bus eller Godis... Åh ja mitt nöt sa bus så nu vet man ju inte vad dom kommer hitta på! Fyller väl hela trädgården med toapapper!!! Hahhaa nä usch nej............Hoppas det e ett snällt bus ; )

Nähe nu kommer Pernilla så nu ska jag avsluta här..

Ha en bra Torsdag allihopa=)

 FÖRKYLDA!!!God kväll.

Just nu sitter jag och min älskling här..Melvin har precis somnat. Både jag och Melvin är dunder  förkylda så det är väl inte så jätte kul men, men va ska man göra åt saken?!

Idag har jag inte gjort mkt mer än slappat, har inte orkat med så mycket annat...Fick tvingat mig att gå ut med hunden å gå och handla på coop... Nu ikväll va väl tanken att åka och sola med Pernilla å Susse... Får se om det blir av...

Ha en fortsatt trevlig Måndag!

 God MorgonIdag gick jag upp 08:15 med Melvin..=) Dom två senaste dagarna har det vart gnälligt från Melvins sida, jag tror kanske det kan vara tänder på gång..
Idag ska jag på unga mammor.. Det är verkligen jätte roligt!!! Vi tjötar en massa och leker med barnen och fikar en massa gott=)
Efter unga mammor ska jag bara hem och ta det lungt tror jag...

Nu ska jag göra iårdning mig lite.

Ni får ha en bra dag allesammans!

 HelgenI Lördags var jag på dop/Klas i Helsingborg... Melvin var Super duktig både i kyrkan och under hela kalaset=) När det blev som tystast i kyrkan hör man Melvin....Da Da Da högt å tydligt! Hahahhaa söt nos=)

Igår var Tobias mamma och hennes kille här... Jag bjöd på en mycket god räkpaj=) *stolt* Jag är ju ingen kock direkt men fasiken va gött det blev =)
Vi satt å tjötade en bra stund sen åkte dom hem då blev det en massa tv tittande sen blev det sängen.

Idag ska jag kanske hem till Siri får se hur det blir.. Hon skulle i alla fall ringa sen.. =) Senare ikväll ska jag iväg och sola med Pernilla... E ju blekare än blekast!

Nähe om man skulle ta och äta lite frukost! Börjar bli riktigt hungrig nu...

Ni får alla ha en riktigt bra Måndag!