Hipp Hipp Hurra!



Grattis till dig Pernilla som fyller år idag =)

Jaha va händer i mitt liv?! Melvin är jätte förkyld me lite små feber i mellan åt.... Men det börjar bli bättre nu =)

Har precis kommit hem från varberg med Siri och barnen. Vi har shoppat lite sen blev det en sväng om mac donalds på vägen hem... Nu har ja precis lagt Melvin för att sova middag.

I eftermiddag ska ja hälsa på mor å far tänkte ja sen ikväll ska jag hem till Pernilla på fest! =)

Ja det va nog det ja hade på hjärtat idag... Nu ska ja lägga mig i solen, så SJUKT skönt väder!!

 Trevligt!



Igår fyllde ju pappa år, mycket god mat å tårta!! Melvin höll låda ända tills klockan 21:45 då vi åkte hem å han somna som en gris..
Idag var vi i Årstad på förmiddagen å hälsade på svärmor min...
På eftermiddagen kom våra grannar hit och fikade! Deras lilla son bara växer å växer! Redan 11 veckor gammal!! Kan inte tro att Melvin är två år och två månader!! Usch tiden går ruskigt fort!

Har precis lagt Melvin, han ligger där inne i sängen å bakar me foten i väggen...Men han somnar nog snart =) Då blir det film för mig i min ensamhet... Tobias är på förfest just nu sen ska han ut på krogen! Hoppas han får en rolig kväll! =)

Imorgon jobbar jag mellan 08:00-15:00 så mamma kommer hit imorron bitti å hämtar Melvin för pappa Tobias är nog inte så kapabel att gå upp då..


(Jag på jobbet i mina snygga arbetskläder)  ; )

 Grattis Far!



Idag fyller min pappa år! Ska hem till han och mamma ikväll där det blir smörgås tårta å massa annat gott =)
Just nu väntar ja på att Melvin ska vakna från sin middags vila, han har sovit i 2 timmar å 20 min..Så länge brukar han inte få sova middag men idag får han bara för han ska orka vara uppe längre ikväll.
Vi ska åka till mitt jobb å hämta mitt jobb schema nu innan vi ska till mor å far åh så ska ja duscha å lite så...

Ha en bra dag!


 Tatuering nummer 6



Ja så e det!!!! Tatuering nummer sex ska snart bli av!! Har bestämmt mig nu!!




 Mys i Glommen =)



Igår kväll va Amanda och Andreas här, vi grilla å käka massa gott. Så berätta Amanda att hon skulle till puben å att en gammal tjejkompis till mig som ja inte träffat på år ville ja skulle följa me..Så ja hängde me ut till puben, blev först harrys sen bratt... Jag drack inget igår så jag körde bil, så det va gött å slippa lägga pengarna på taxi.. Va hemma runt halv fyra imorse så man har vart lite små trött idag...

Kom precis hem efter en mysig eftermiddag i Glommen =) Fint väder å kaffe å bulle, kan det bli mycket bättre??
Melvin tyckte det var roligt att strosa runt och kolla på alla båtar..

Nu ska jag fixa me kvällsmat till Melvin. Amanda och Andreas kommer hit ikväll oxå, då blir det ute mat och en film...


(Melvin och pappa kollar på båtar)


(Zicco njöt oxå av eftermiddagen i Glommen)


(Fika dags!)


(Lite mys medans Melvin sprang runt å lekte)


(Melvin älskar naturen! Ingen tvekan om den saken!!!)

 Hej Alla Trogna Läsare!



Hej hallå allihopa hoppas allt är bra med er alla som läser denna blogg...

Jaha va händer i mitt liv!!??
Melvin e så stor nu!! Shit va tiden går, han pratar på för fullt och det kommer bara nya ord hela tiden som han lär sig! =)

Igår var vi i Årstad hela dagen, vi grävde lite... Vi håller på att ta bort en mur som är ända inpå husväggen så den ska bort så man kan gå runt huset på den sidan, så det är mycket att gräva och stora stenar som ska bort!
Melvin tycker det är jätte roligt att hjälpa till =)
På kvällen så grillade vi=) Mmm så gott det va =)


(Mina älsklingar sitter å äter grillat ute i Årstad där vårt sommarhus ligger,fast just nu bor Tobias mamma där tills hon hittat en lägenhet hon vill ha)

Idag fick ja sovmorgon till kl nio... Blev inte längre för Tobias skulle ut till Årstad å fortsätta me grävningen... Så ja å Melvin åkte in till stan med mamma, pappa, syster å hennes dotter. VI gick i affärer sen så bjöd pappa oss alla på fika på stålboms. Vi satt ute, det e juh så sjukt skönt väder...



(Melvin på stålboms idag)

När Melvin vaknat från sin middags sömn ska vi åka till Årstad.
Ikväll kommer Andreas å Amanda hit å grillar!! =) Ska bli roligt, va ett tag sen vi träffa dom nu!!
Nähe nu ska ja sova lite... ; )

 Skriver lite i alla fall..



Har så konstig huvudvärk så måste lägga mig å vila men får väl skriva nårra rader här innen ; )

Igår var ja å syrran me ungarna på marknaden, dom fick var sin helium ballong och Melvin fick en t-shirt!!


(Melvin tycker den e jätte rolig å leker med den hela tiden)


(Sån jäkla bus min )

Idag har ja vart i stan med Melvin å gjort lite ärenden, sen när vi kom hem så laga vi mat åh nu sover han.. I eftermiddag ska vi hem till svärmor å fika å byta däck på bilen!


(Melvin hjälper mamma i köket)


(Min filuring)

 Vet inte vad det är med mig!!!



Vett i tusan va det är men trött å seg är jag!!! Vet inte riktigt va som kan vara orsaken! Antagligen en dryg förkylning på gång!!

Idag va min syster och hennes dotter här på förmiddagen, dom busa å lekte i trädgården.. Sen så kom Karin hit en stund =) Hon åkte tillbaka till Kalmar idag efter att ha haft påsklov här i Fbg! Kommer sakna henne som vanligt!!


(Mina två favoriter)

På eftermiddagen åkte ja å familjen hem till mor å far då vi åt lite bakelse för min bror fyller år idag, sen så lämna vi in Melvins vagn på lagning...När vi kommer hem med den går den sönder IGEN så måste lämna in den ytterliggare en gång!! Suck!

Nä nu ska jag gå och lägga mig i soffan...Va fan har hänt me mig!!??

 Påsk helgen!



I Lördags så hade jag min fabror och hans familj här på kvällen och min mor,far och bror. Det va jätte roligt, åt massa god mat och drack vin å snaps. =)

Igår var jag på förfest hemma hos min tjejkompis. Det var skit roligt!! Blev an massa drickande!! Sen gick vi till bratt, det var jätte roligt..=) Träffade min kusin där oxå och jag dansade hela natten lång...


(Det var så roligt att festa med dig gumman!!!)


(Jag och Anneli tog shot hela kvällen, inte konstigt man blev full! Anneli till höger å jag till vänster)

Idag har jag varit fruktansvärt seg och trött!! Mått lite konstigt hela dagen men men det är väl det som kallas bakfylla lr hur Åsa!!!
Var hos min svärmor idag på eftermiddagen kom hem vid sex... Halv sju åkte ja till videomix sen drog jag hem till Mikki...Alltid roligt att träffa henne! Så sjukt skoj att man fått tillbaka kontakten med henne...Halv nio drog ja till stan å hämtade hem pizza till mig å Tobbe...Nu har han åkt till jobbet å  jag sitter här...Men ska lägga mig nu för som sagt så e ja sjukt seg åh mår inget bra alls! Föressten tror ja att jag håller på att bli förkyld!!!!!!! =(

Mikki om du läser detta så vill jag bara du ska veta att du e en sån jävla go tjej och jag är så sjukt glad att vi börjat umgås igen!! Vi har alltid en massa att prata om och vi har så kul ihop!!! Love you!!

 Slutat!



Nu har man slutat röka! Hållt upp i två dagar nu! Känner mig röksugen å rastlös men annars går det bra faktiskt, än så länge så e jag inte sur å irreterad ; ) Jobbigt när man är ute å det e fint väder å man inte kan plcoka upp en cigg! Men hälsan och pengarna mår bäst av att sluta!!!

Helgen i Stockholm var UNDERBAR!!! Massa god mat, shopping, och utlykter gjorde vi =) Var på skansen och kollade in alla djur där och så va vi och snurra vid globen...
Helgen sprang iväg så man kände man hade velat göra och titta på så mycket mer än vad man gjorde!!!
Vi bodde i en utav Carlsbergs lägenheter som låg mitt i söder =) En tvåa va det så det va gott om plats för oss!!



Tack älskling för en mysig helg tillsammans med dig!!!!



Igår var jag och shoppade i Varberg med mamma! Så nu har ja shoppat så mkt att ja inte behöver handla på LÄNGE!
Idag var jag med syster på förmiddagen sen på eftermiddagen kom Malin, Rasmus och deras dotter och fikade =) Jätte trevligt, va längesen nu som man träffades allihopa!!

Nu väntar ja å Tobbe på att klockan ska bli sju så vi kan natta Melvin för då ska vi beställa mat... Blir ute mat idag för att vi hade inte tagit upp nått ur frysen så ikväll blir det slappt.....

Imorgon kommer kusinen Karin till falkenberg ÄNTLIGEN!!!!!! HAR SAKNAT HENNE SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Fin dag!



Idag har det vart soligt å fint... Gjorde klart byron idag så nu har jag ställt in den i hallen igen å det blev så snyggt!! =)

Har även vart med Siri och barnen på vallarna idag=) Jätte mysigt va det, hade med lite fika =)

Sen va jag och lämnade Melvin och Zicco hos mamma...Dom ska sova där tills på söndag för imorgon så åker jag och Tobias tåg till Stockholm. Fick det av Tobias i julklapp så det blir shopping imorgon å på lördag ska vi väl försöka gå ut å se oss omkring å söndag åker vi hem igen! Ska bli skönt att komma iväg bara han och jag men kommer såklart sakna Melvin i massor!!!

Nu måste ja gå, snart börjar min magdans träning!


(Såhär tråkig va den innan!)


(Åh såhär snyggt blev det till slut!! Vi har samma tapet i köket så det passar så bra)


(Melvin klättrar i träd)


(Busungen på vallarna, kommer sakna honom grymt mkt i helgen!!)


(Fika pause)