Sov på förlossningen inatt!

Igår var jag hos min barnmorska och hon tyckte att hjärtljuden blev svaga i mellan åt så hon ringde Varberg.


(Jag hos barnmorskan med CTG inkopplad)

Hon berättade för oss att vi skulle få åka in till förlossningen och att dom skulle göra mer CTG prover och att det blir igångsättning på morgonen (Idag) eller redan på kvällen (Igår)

När vi tagit oss till förlossningen i snöstorm vid sex tiden på kvällen så är det ingen som har en aning om att vi ska komma! Dom läser min journal från mödravården och jo där står juh att vi ska komma in och ta CTG men inte NÅGONTING om någon igångsättning! Så vi blev såklart besvikna för vi trodde ju vi skulle ha en liten bebis i famnen nu!!
Men hur som helst så fick vi stanna över natten och idag på morgonen tog dom nya prover med CTG.
Fick träffa läkaren och han sa att CTG kurvorna som tagits är jätte fina och hjärtljuden kan bli lite svaga ibland såhär mot slutet det är ingenting att oroa sig för..
Han gjorde ett ultraljud och allt va bra med bebisen! Verkar vara en stor en! Han mätte å räkna på ett ungefär att den kommer väga ca 3.8 kilo.
Det blev i alla fall bestämt såhär att vi fått tid på måndag morgon att komma in igen och då kommer dom göra lite tester CTG och ultraljud bland annat åh kolla läget med bebis. Sen ska dom besluta om dom ska sätta igång mig måndag morron efter alla tester eller Tisdag morron..
Så han sa att nu har bebisen helgen på sig att komma ut av sig självt annars så får vi hjälpa till på traven...
Så vi får se vilket datum d blir... 20:e? 21:e? 22:e? 23:e?

Men jag hoppas hoppas d blir antingen 20:e eller 21:e för då slipper ja igångsättning!! =)
 Beräknat Förlossnings Datum Idag!Hejsan!
Jaha idag är det då den 8:e Februari vilket betyder vårt BF datum! Ingen bebis dock som vill komma ut än! Men kan förstå det för vem vill komma ut till detta kalla?

För en vecka sen hade jag en natt som hette duga.. Kl 11 på kvällen satte det igång med värkar och jag hade värkar med 10 minuters mellan rum i 7 timmar. Ringde hem Tobbe från jobbet för ja va så säker på att nu e det igång... Ringde sjukhuset och dom sa att stanna hemma tills du har 5 minuter mellan värkarna... Så från kl 11 på kvällen till sex på morronen hade jag värkar me 10 minuters mellan rum... Somnade då kl sex på morgonen och vaknar 07:45 och då är värkarna helt borta!! =(
Veckan har löpt på med värkar varje dag men bara någon nån gång sådär.. Inget regelbundet! Så vi får se när bebis vill titta ut... Gick över 10 dagar när jag vänta Melvin och jag hoppas slippa gå över så länge denna gången me!! Men,men va ska man göra?!

Magen är stor och tung... Det gör ont överallt i magen nu.. Speciellt när ja ligger å ska sova, trcyker mkt på revbenen!


Melvin hjälper pappa skotta undan snön och kör iväg med den... =)


Denna bilden tog jag nu lite snabbt så inte världens bästa men här är i alla fall sista magbilden, nästa bild som läggs upp på min blogg hoppas ja blir på bebisen utanför magen =)


 Februari äntligen!!Jaha nu äntligen är det Februari månad vilket betyder att bebisen kommer väldigt snart!! =) Har haft väldigt mkt förvärkar nu faktiskt... Ska bli spännande å se vilken dag han/hon tänkt komma ut till oss =)
Melvin fyller även tre år den 25:e Februari! Tiden går fort!! Stora gossen!

Ikväll ska jag på bio med min brors tjej =) Vi ska se Avatar =) Riktigt go tjej han fått tag i =) Åh jag och hon har roligt tillsammans så det e jätte kul!! =)

Här får ni se min nya grymma mössa ;) Älskar den =)

Nästa gång ja skriver kanske Melvin är storebror! Vem vet, vem vet.....