Home Sweet Home =)Borta bra men hemma bäst!!!
Det har varit jätte kul i Enköping! Kom hem idag vid 15:30. Vi har hittat på en massa skoj...Jag fick köpt två par skor och 2 styckna leksaker till Melvin =)
Fick oxå för första gången träffa Mattias o Sofias tvillingbebisar =)  Så SÖTA båda två!! Kunde inte låta bli att  gå runt åh bära åh mata dom =) 
Även fast vi haft det toppen i Enköping så är det gott att vara hemma igen...Melvin har sovit ganska dåligt när vi var i Enköping men nu vet jag varför! Han har nämligen fått 2 tänder till så nu har han totalt 6 styckna! Men nu ligger han ny badad i sin renbäddade säng och sover så gott =) Jag och Tobbe ska kolla lite på Wallander tror jag...

Imorgon ska jag till frissan igen åh färga håret för den mörka färgen dom la i har släppt lite grann.. Dom sa att d kan det lätt göra när man färgar på så blont hår som ja hade...Men dom sa att d é bara att komma in igen så gör vi om det... Åh om ja ska erkänna så är jag glad att färgen släppte!! Ja mena vem gillar inte att få håret tvättat åh masserat åh lite kaffe att surpla på medans dom fixar åh trixar ; )

Nähe...Nu ska jag gå och slänga mig i tv soffan tror jag... Ta igen mig efter den långa bilfärden ; )


 Onsdag-SöndagOnsdag natt åker jag Tobias och Melvin till Enköping=) Ska hälsa på Tobias mobror och kusiner.. Ska oxå för första gången få träffa hans ena kusins tvillingar =) Det ska bli riktigt roligt att komma iväg lite för här hemma i Fbg händer det juh bara skit saker hela tiden... Det ena paret efter det andra går ifrån varann....Usch usch det är så tråkigt när sånt händer!! Trodde år 2008 skulle bli ett bra år men det verkar bli helt tvärtom!

Snart kommer kusinen Karin till Fbg och det är juh en rolig nyhet i alla fall=) Hoppas hon kan klämma in en dag i hennes schema att träffa kussen nårra timmar=)

Då var det bestämt att vi ska flytta... Vi kommer att flytta ut till ett hus i  Årstad som Tobias ärvde av sin pappa när han gick bort.. Men där är mkt att göra...Vi ska bygga ut och göra en massa förändringar så det kommer ta ett tag innan vi kan flytta dit men samtidigt ska det bli roligt att göra om allting och få nytt fräscht kök, sovrum tv rum..ja hela huset nytt åh fräscht..=) Skönt man känner folk som erbjudit sig hjälpa till med olika saker =)

Nähe nu ska jag dona lite här hemma innan jag ska hoppa i säng...

Ha d gott alla så skriver ja nårra rader när jag kommit hem från Enköping ;)