Ledig idag så skönt!!!Idag är man ledig=) Så otroligt skönt... Men jag jobbar imorron igen...
Just nu sover Melvin middag å Tobias målar dörr karmar.. Idag hade vi hoppats på att träffa Jimmy å Hanna men det blir nog inget me det så istället blir det nog till å åka och välja dörrhantag till våra nya innedörrar =)
Nu har jag tatt lite nya bilder på magen..

Vecka 21


 Jobbar för fulltKänns som ja inte gör annat än å jobbar numera!
Va sjukt kul å jobba igår för nu har Nathalie kommit tillbaka efter sina fem lediga dagar! va tråkigt utan henne på jobbet men nu e hon tillbaka, en riktigt mysig tjej precis i min smak =)

Nu äntligen har vi kommit igång me å måla dörrkarmar =) Så nu börjar dom bli vita =) Åh vi har äntligen beställt ett badkar som kommer om ca 3 veckor så Melvin kan bada å slippa stå i duschen. 

Mår prima ja å bebis magen =) Ska be Tobbe ta lite bilder nu i kväll som ja lägger upp vid något tillfälle snart när ja har tid... Hinner ju aldrig sitta vid datorn känner ja!! Jobb, jobb å jobb... När man väl  e ledig e man så upptagen me allt annat att man inte ens hinner sätta sig här... =(

Ha d fint så hoppas vi att ja tittar in snart igen å förhoppningvis me någon bild .. ;)

 Nu drar det igång ordentligt..Idag var jag hos Siri och Ella på förmiddagen för att fira Ellas 3 års dag! =)
Efter det så har jag bara vart hemma, satt hemma på eftermiddagen å vänta på att en tjej kompis skulle komma förbi på kaffe men hon hörde av sig sent å sa hon inte kommer så det va lite surt å sitta hemma inne en hel eftermiddag på min lediga dag å bara vänta på nått som inte blev av... Men ja trava ut sen me Melvin å Zicco och fick mig en härlig promenad, sen gick ja förbi mor o far för ja visste dom skulle passa min systerdotter så barnen busa där och hade skoj...

Nu drar jobbet igång på allvar. Dessa två första veckor har vart super lugna och jag har jobbat max tre dar i veckan. Men nu är det jobb,jobb å åter jobb så jag kommer inte ha alls mycker frihet över.. Det e det som e surt me å jobba på gekås för hela dagen går åt att jobba. Mina arbetstider är 8-17 eller 11-20 så det e inte mycket tid till annat... Speciellt inte ja som åker buss!!!
Imorgon tillexempel slutar ja 20:00 å då går bussen hem 20:30 så jag är inte hemma förens typ 21:20 ca. Men imorgon tänkte ja faktiskt fråga Tobbe om ja kan ta bilen... Börjar 8:00 på Lördag å bussen går 07:00 så jag vill gärna inte komma hem för sent imorron kväll för då hinner man verkligen inte göra nått innan man ska sova!

Men.men jag ska juh bara jobba denna höseten sen e man mamma ledig ett bra tag framöver =) Jag har redan gått halvägs i graviditeten! Går sjukt fort, ja hänger inte me alls!!

Nähe nu blir det att kolla på tv och bara slappa för imorgon blir det jobbe dag hele dan ;)

 Me And I Party =)
Igår kväll va jag på Me And I Party hos min syster, för er som inte vet va det är så är det så att min syster bjuder hem vänner och bjuder på fika så kommer det dit en tjej som visar kläder till barn, mamma och pappa men mest barn kläder. Hon pratar om kvalité och visar va som passar ihop med vad. Sen får man själv känna och prova kläder och beställa om det är något man vill ha.

Det va första gången ja va på ett sånt "party" men det va faktiskt riktigt mysigt och roligt =) Detta köpte jag....
Denna söta grodtröjanOch så köpte ja dessa svarta mjukis. köpte även ett par i brunt oxå som passar perfekt ihop med grodtröjan.Sen köpte jag denna UNDERBARA gröna dress till knattisen i magen, fanns i rosa oxå men ja tog grönt. Får vi en flicka så kommer det bli super fint med en rosa body under =)Åh denna OTROLIGT sköna kjol köpte jag till mig själv..Ser inte mkt ut för världen på bild men snygg på och riktigt nice nu till hösten me ett par stövlar till =) Riktigt bra åh han på sig när man växer å blir större å större om magen =)


 Ultraljud idag =)
Hej hallå!
Idag var vi på ultraljud och fick se lille knattisen för andra gången, kikade lite på han/hon i vecka 10 men nu va bebisen betydligt större! =)
Barnmorskan gick igenom hela bebisen från topp till tå och allt såg perfekt ut sa hon =) Va beräknat till den 7 Februari men hon ändra till den 8 Februari så det va inte mycket hon ändra, en stackars dag ;)
Vi fick totalt 6 bilder på knattis =)

Efter det roliga besöket hos barnmorskan åkte vi hem och åt sen så åkte vi till Göteborg och gick på IKEA =) Vi köpte ett vitrin skåp att ha all vår sprit i. Vi håller på att möblera om här hemma för att göra plats för knattisen så vi har tatt bort det skåp där vi hade all dricka i innan.
Köpte också lite sänglakan till Melvin och krukor till mig, å massa annat små plock. Hittade lite möbler som vi ska ha i bebisens rum men vi ska vänta me å köpa det tills vi har tömt rummet helt och målat om.

Just nu är Tobbe iväg och styrketränar... Jag ska ge Melvin kvällsmat nu sen ska vi bara mysa han och jag tills pappa kommer hem igen!

Nu får ni njuta av lite bebis bilder.. ;)

Knattisen ligger och pressar upp foten i magen på mig! =)
Bebisen vinkar med handen till oss =)

 Grymt kul!Hej hallå.
Idag va första dagen på barn avdelningen.. I och med att ja jobbat på Gekås innan slapp jag intrudiktions mötet och fick börja jobba direkt =) Det verkar vara super mysiga tjejer på den avdelningen och dom skojjar å skämtar hela tiden så detta blir nog toppen! =)
Imorgon jobbar jag 7-16 det är det enda 7-16 passet ja har sen är det vara 8-17 och 11-20 ja jobbar. Men det funka bättre me 8-17 för då hinner ja lämna lill gossen på dagis!

Idag fick jag mitt halsband som jag beställt, super fint blev det =)(Suddig bild, tagen me mobil)

 Sista dagen gjord!Då va sista dagen gjord idag på berguven! Känns lite skumt å inte jobba där mer, speciellt me tanke på att man ska va mamma ledig ett år sen också så man kommer verkligen inte va där på JÄTTE länge!

Men imorgon börjar jag jobba på Gekås och det ska bli spännande och roligt.. Har ju som ni alla vet arbetat där flera gånger innan men nu är det en ny avdelning me nya utmaningar ;) Ska bli roligt att jobba me kläder igen =) Åh så e det ju ett plus i kanten att det är barnkläder =)

Skriver kanske några rader imorgon om hur min första dag varit!

 Ledig igen.Har vart ledig fyra dagar i rad men så jobbade jag igår och nu är jag ledig två dar till, sen slutar ja på berguven och börjar på gekås igen! Spännande!

Igår slutade jag 08:30 då cyklade jag inom Ica för att handla lite... Jag började min färd hem strax innan nio..Och efter nio så dök den där galningen upp i butiken och slog ner en man i kassa kön! Läs om han i Hallands Nyheter.
Men tur i alla fall jag inte va kvar! Usch läskigt!

Imorgon blir det begravning! Usch det blir jobbigt, men jag har ändå längtat för nu vill man bara ha det överstökat!Bilden är tagen idag på knattisen i magen. Är i vecka 18!