Kalas!



Idag har det vart kalas för Melvin! Han fick en massa fina saker!! Hade gäster hemma från kl 14:30-19:00....
Va först lite sugen på att gå ut men näe.... Ja å Tobbe e bara hemma å softar å spelar gitarr hero.. Han e på mac donalds nu å hämtar hem mat! Ibland får man vara lite onyttig!
Oj nu kom maten! Hej, hej

 Pengar är inte allt!!



Ofta så säger man ju att pengar inte är allt!!
Men har funderat på detta och pengar är faktiskt allt när man tänker efter... Hur ska vi annars kunna betala så vi får tak över huvudet och mat på bordet och blöjor/kläder/medecin m.m till våra barn!
Hatar pengar och där med basta!!!!!!!!!!!!!


 Melvin 2 år 25/2



Igår blev Melvin hela 2 år gammal! Vart tar tiden vägen??
Barnkalas var det hos oss igår med tårta och kompisar till Melvin.. Mycket trevligt! Han fick många fina presenter! =)


(Melvin får paket tidigt på morgonen innan han ska till dagis)

Idag vet ja inte riktigt vad som händer! Hade bjudit hit Jimmy å Hanna men Hanna skulle jobba å Jimmy hade slut på tank i bilen så det får bli en annan dag... Så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag faktiskt!

Var hos mor och far nu på förmiddagen men dom va visst på Ge-kås så ja tänkte ja ringer min syster å kollar va hon gör men hon svara inte så nu sitter man här hemma igen.... *suck*

Får väl se om ja kanske orkar packa lite inför resan...Helt sjuk bara två veckor kvar till sol och värme =)



 Luften har gått ur oss!!



Luften har gått ur mig och Tobias men in i alla ballonger som vi blåst upp!! Imorgon vankas det nämligen barnkalas för vår lille Melvin som fyller hela 2 år!! Blir massa kompisar till Melvin som kommer och lite god tårta =)
Men innan det är kalas så ska han vara en stund på dagis, vilket passa mamma Åsa perfeckt så man hinner fixa med det sista!


 Blev visst ugång!!



I Lördags var jag Tobias och Melvin på kalas hos min syster dotter som fyllde två år! Massa god mat och tårta! När klockan var runt halv nio gick Tobias hem med Melvin och la honom och så kom Jacob på besök så dom spela gitarr hero.. Men ja fortsatte min kväll på kalaset.. Drack både whiskey, cider å öl så då blev Åsa lite berusad och sugen på att dra ut till krogen... Ringde Amanda för jag visste att hon skulle ut..Hon va på en förfest me Josse så min bror körde mig dit =)    (Hade ingen lust att gå i snöstormen!)
Drog in till Harrys vid ett tiden å dansade och drack tills det stängde..Sen åkte ja taxi hem å var hemma strax efter fyra...

Vakna halv ett dagen efter seg som sjutton och skulle iväg å jobba kl tre! Men det va så lungt på jobbet så jag och Christofer bara satt och prata.

Nu ska jag in till stan en sväng sen ska jag hem till Linnea på lite kaffe =)


                Amanda min söta vän och jag i Lördags =) 

 Hula hula ;)



Puh!! Nu är man lagom seg efter kvällens magdans träning =) Skit skoj är det =) Men herre gud me saker man ska hålla reda på bara för att få höfterna att skaka loss!! Tobbe får nog en å annan dansuppvisning sen när jag e klar me kursen
; )

Nu är Melvin ÄNTLIGEN mkt bättre!! Ingen feber men fortafarande hosta! Imorgon blir det att åka pulka för första gången=)



 Har ni tänkt på?!...



Bättre att vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja!

 Min Gosse Sjuk Än!! =(



Hej!
Melvin är fortfarande sjuk... Han hade 40 grader idag när han vaknade men den gick ner otroligt fort! Mamma kom på besök och fika, efter det åkte jag in till stan och gjorde lite ärenden.. Sen när ja kom tillbaka hade han 37.5 i temp så då gick vi med mamma hem..På väg hem till henne stötte vi på våra grannar... Dom fick en son för några dagar sen bara så det var så roligt att få se han i verkligheten och inte bara på bild! Åh hans mamma var så fräsch å fin! Tänk om en annan vart lika fräsch efter förlossningen som hon! *avis*  ; )
Var hos mamma en stund, fick kvällsmat där..Mums=) Sen gick vi hem och nu sover Melvin..

Tänkte plocka undan lite här hemma nu sen slappa i tv soffan... Det som händer annars i veckan är lite jobb och så har jag min magdans träning på Torsdag.

//Åsa

 Det va kul så länge det varade!





Igår startade kvällen med att Jimmy och Hanna kom hem till oss kl 18:00... Då var maten precis klar som ja stått å grejjat me i köket i tre timmar...
Jag, Tobias,Hanna,Jimmy och Melvin åt tills vi va runda som klot!! Efter det började drickandet... Å lilla Åsa tyckte hon va mätt å inte orkade dricka så hon tänkte va fan ja öppnar en dooleys, vilket hon inte skulle....Blev lite onykter där ett tag men,men så e det... Kvällen fortsatte i alla fall med twister spel =) Riktigt roligt!!!!



Efter lite mer klunkar vin, å några ciggaretter så vaknar Melvin den stackaren med feber =( Så han fick komma upp och sitta med oss en stund.. (Mamma fick då sluta dricka) Sen somnade han och vi andra satt uppe en stund till sen la vi oss runt ett tiden efter lite kaffe... Melvin vaknade bara en gångn under natten å ville ha välling så det va lungt.. sen sov han till halv nio så det va helt okej... Idag har han haft som högst 37.8 så det e ingen fara.. Han e lite små gnällig å rastlös imellan men så e det!!

Men i alla fall så tack mina vänner för en rolig kväll =)

 Alla Hjärtans Dag!!





Idag är det Alla Hjärtans Dag =) Blev överasskad av Tobias med den här fina buketten me rosor=) Tack älskling!
Idag är det städning som står på menyn... Hanna och Jimmy kommer hit ikväll och ska äta och så blir det lite alkohol me=) Dom sover över också så dom kan dricka båda två!!
Så jag hinner inte skriva så mycket mer för jag ska plocka undan lite nu innan det e dags att ställa sig i köket nårra timmar för att slänga ihop en god middag tills ikväll =)

Ha en mysig alla hjärtans dag!!!

 Tusen Tack!!





Ida min vän!!!! Tusen tack till dig för att du gjort min blogg så fin!!! Jag är så nöjd så nöjd =) Så många timmar som du spenderat så vet ja inte riktigt hur ja kan visa min tacksamhet!  (Du kan ju börja me att kolla din mail på lördag.)
Tusen pussar å Kramar till dig min vän!!

 Lite allt möjligt...



    
I Lördags var jag ute med Andreas, Amanda och Tobias. Farmor sov över hos oss och passade Melvin så vi sov över hemma hos Andreas o Amanda så vi inte skulle störa Melvin när vi kom hem...
Vi hade jätte roligt! Först var vi fyra och ett gäng till iväg och bowlade =) Tobias är ju så sjukt grym, men inte konstigt när han spelat bowling nårra år =) Jag har bowlat större delen av mitt liv men det märktes inte i lördags!! Får skylla på alkoholen och att man inte spelat på ca två år ; )
 
(Jag och Amanda)
Efter bowlingen fortsatte festandet =)
 
(Jag och Andreas)
   
(Tobias min kärlek och Far till Melvin)

Efter festen bar det av till Harrys!! Har nog aldrig haft så roligt på Harrys innan som ja hade den kvällen! Träffade Åsa.J oxå vilket var jätte roligt! Träffade väldigt många man kände för en gångs skull på Harrys =) Dansade typ hela kvällen =) Efter Harrys drog vi till falkenbergs å köpte pizza som vi tog me i en taxi hem till Andreas å Amanda=) Vi gluffsa i oss pizzorna sen hade vi en massa roligt men det tänker ja inte berätta för er ; ) (Lite hemlis får man ha)
Sov helt okej den natten, sen kl 11:20 bar det va hem där det blev en massa mys me pojken vår =)


Igår (Måndag) var jag och Melvin på Ritz och fikade med Siri och Ella...Det var jätte mysigt, vi fikade en massa gott och pratade =)

Idag (Tisdag) medans Melvin var på dagis kom Louise och Livia och hälsade på en stund =) Alltid lika roligt att ha tös på besök =) Gulligare unge får man ju leta efter! *KÄRLEK*
Efter det bar det av in till stan för att lämna Zicco hos hundfrissan ; )
Sen kom Marie till mig kl 15:00 och plcokade upp mig då det bar av mot Halmstad där vi hälsade på Anneli =) Det blev en massa kaffe å go kladdkaka som Marie bakat (mums) och nårra cigg på det..

Så mina senaste dar har varit roliga och mysiga =)
Imorgon skulle ja igentligen hälsa på Åsa.J vilket inte blir av så ja ska syselsätta mig me annat. Torsdag, fredag ska ja jobba (nice, tjäna lite pengar)



(Jag och Annelis rottwailer=) Så otroligt söt och mysig! Massa kramar blev det med han idag)

 Kul =)



Hej hallå=)

I förrgår var jag och Pernilla hemma hos Mikaela, hade så SJUKT roligt =) Vi pratade en massa gamla minnen och åt en massa goa kakor=) Spelade lite gitarr hero oxå, riktigt kul! =)

Igår var jag hemma hos Siri och Ella..Riktigt mysigt, pratade massa å sen gav vi oss av mot mac-donalds där det blev lunch..Ibland får man vara onyttig tycker jag!!

Idag var Melvin på dagis från kl 10:30-13:45. Han sov middag där för första gången och det hade gått jätte bra =) Han hade somnat bara efter några minuter=) Åh han sov så gott i vagnen när ja kom för å hämta honom.
Kl 15:00 kom Hanna å Jimmy på besök =) Riktigt roligt! Pratade en massa och åt min berömda kladdkaka =)
Sen var jag Tobias å lillkillen på coop å handla lite=)

Imorgon slutar Tobbe jobba klockan 12:00 å då bär det av till Vessigebro där ja ska hälsa på Sandra =) Då blir det en massa god mat och massa prat å mys =)

Nu ska jag och gubben min kolla på en film å bara slappa...=)


Melvin på kyrkogården och lägger blommor till "faffa"