Idag öser det ner!Ja idag öser regnet ner! Vilket skit! Men,men.. Jag har vart hos min syster på förmiddagen sen så ville inte Melvin sluta leka med sin kusin när Moa ville hem och sova middag så då tog vi med kusinen Livia och åkte och köpte mos å korv som nu är uppätit och barnen leker i uterummet med regnet som smattrar på taket.. Moa sover gott i sin säng =)

Var på IKEA igår med mor, far och Moa.. Kollade på möbler som ska inhadlas sen och så kollade jag på köksavdelningen och vi har eventuellt kommit fram till vilket det blir. Kollade även på en säng till Melvin men hittade inget som passade... Dock hittade jag en PERFEKT säng här i stan i en möbelaffär så den är reserverad till oss =) Trodde vi skulle klara oss med att vänta me å köpa en ny säng till honom tills flytten men det gör vi inte, hans säng är alldeles för liten och han kommer in till oss nästan varje natt pga sängen är för liten och han vaknar när han vänder sig och slår i väggen..

På lördag blev jag bjuden på tjejfest! ATTANS med att det är just då som ja ska iväg på kalas! Hoppas tjejjerna planerar om eller bokar in en fest snart igen för ja hade så gärna velat komma!!

Nähe nu ska jag försöka få ordning på mitt hår för det har ja inte alls lagt nån energi på idag!

Här Fia kommer bilden på min tatuering på foten som du va nyfiken på att se ;)


 Utan sambo tillsvidare...Just nu har jag ingen sambo i stort sett ;)
Så fort han jobbat klart sitt skift så åker han direkt till huset och jobbar och sliter! Jag har hand om barna men ibland åker vi dit oxå för att kolla hur det går och servera lite fika.
Tobias mamma och hennes gubbe bor där ute och kommer göra det hela sommaren så det känns skönt för när Tobias jobbar så står inte allt still utan dom och snickaren fortsätter med det dom kan..
Just nu är allt bara en enda stor rörig byggarbetsplats!!!
Jag känner mig stressad och paniken rusar genom kroppen när man tänker att om 4 månader ska vi lämna vårt hus helt TOMT och innan dess ska helst så mycket som möjligt vara klart i huset!!
Inte kul att bo i ett renoveringsprojekt med två barn så därför kommer det vara så nu att Tobias får lägga ALL sin tid där ute så får vi ta igen tiden tillsammans sen å njuta i det nya huset =) En sak är säker och det är att det kommer bli så JÄKLA bra!!
Har alltid älskat bo i stan men OJ OJ va man ändrat sig om detta på senare år! Landet är LYX! Så fridfullt, lugnt å harmoniskt! I LOVE IT!!!
Åh våra barn är ju helt klart barn som älskar att vara ute i naturen så dom trivs ju som fisken i vattnet där ute! =)

Idag slutade Tobias jobba kl 12, han kom hem och fick mat som stod klar på bordet efter det åkte han och Melvin till huset där det jobbas för fullt. Moa sover middag och jag går och plockat lite hemma.. Senare i eftermiddag kommer Hanna och Oliver på besök! Va sjukt längesen ja träffa dom! Speciellt Oliver!!!!!!!!!!!!!!! Ska bli mysigt!

Nu ska jag slänga upp lite bilder åt er på vår byggarbetsplats ;)
Längtar tills tiden kommer och ja kan lägga upp bilder när allt är klart! =)
Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge eller va säger ni ;)

 Bröllop!Igår var vi på Angelica och Andreas bröllop! Vi hade SÅ kul! Allt var SÅ vackert och planerat in i minsta detalj och bruden bjöd på sig själv till 110%
Hon sjöng en låt till sin man och det va bara så klockrent!! =)

Idag har man vart sliten sen gårdagens hejdundrande fest! Vart i huset hela dagen och grejjat sen städa vi nu på kvällen så nu är man trött kan ja säg!
 Hokus pokus!Nu har man långt hår igen!
Idag satte Siri i löshår på mig som ja ska ha till bröllopet nästa lördag, jag har för kort hår för att göra en cool frilla med så jag beställde hår som Siri va snäll och satte i!
Och det blev jätte bra!
Dock är det lite pilligt att få mitt hår att smälta in med löshåret för jag har sånt självfall men det ska la lösa sig, kommer bli mycket jobb med det men kul!

TACK SNÄLLA SIRI!