Oj oj oj...Mycket har hänt sen jag skrev här senast!


För det första så har jag vart i Kalmar å hälsat på kusinen =) Helgen var UNDERBAR!! Vi shoppade!!! Har nog aldrig shoppat så mkt ; ) Hon visade mig kalmar slott och vi var ute åh festade och jag har haft SÅ kul =) En helg som ja inte kommer glömma!

Vad har mer hänt... Jo det blir inget husbygge... Har beslutat att använda det som ett sommarställe.. Men jag har den glada nyheten att berätta att vi köpt hus på fajans! =) Min dröm har alltid varit att äga ett hus där för jag e själv uppväxt på fajans å bara ÄLSKAR området som ligger så sjukt fint breve ätran å vallarna..=) Åh nu så gick drömmen i uppfyllelse ; )
Så det blir flytt i September =)  På onsdag ska vi till IKEA och beställa ett nytt kök =) Jäkla nice....=) Pappa har lovat att hjälpa oss att få det på plats =)

Åh snart kommer min kusin och faster från Canada.. =) Dom stannar i 3 veckor så det gäller att ta vara på tiden när dom é här men tyvärr jobbar jag som mest just dom 3 veckorna =(

Åh min lille guldklimp Melvin bara växer å växer!! Han kan gå nu om jag inte nämnt det ; ) Han springer runt för fullt å hela han é så go!! Vill bara käka upp han så go han é..näe då skämt å sido...
Snart dags för inskolning på dagis..Den biten får pappa ta hand om för nu é d min tur att jobba å hans tid att vara lite pappaledig =) Melvin har fått plats på ett dagis som heter Kompisens men vi har ställt oss i kö till Fajans skolan nu mé tanke på flytten =) Jag skjälv gick där när jag var liten och det är en underbar skola! Melvins kusin Livia har fått plats där så det hade vart lite mysigt om Melvin får plats på samma avdelning =)

Nu ska jag slänga mig i soffan, käka lite glass å vänta på att min älskling ska komma hem från jobbet..
Ha d gött alla ni som läser min otroligt spännande blogg ; )