Glad Påsk!



Helgen har vart JÄTTE bra och JÄTTE dålig!

Den började jätte bra i Fredags då vi var i Ryggebo och barnen lekte och hade skoj! Sen på kvällen åkte jag och Karin till Halmstad och åt på resturange, vi åt klyftpotatis, kycklingfilé, sallad och så var det en jätte god dipp till! Vi pratade om allt, skrattade å fnissade =)
Till eferrätt delade vi på en frukttallrik. Det var massa olika frukt med glass och grädde!! MUMS!!
Efter resturange besöket gick vi till hemmakväll och köpte godis sen gick vi och kollade på bio, det blev filmen: Hur många lingon finns det i världen.
Den var jätte rolig! Vi både skrattade och grät ;) haha... Tack för en toppen kväll!


På Lördagen vaknar Melvin kl 6 på morgonen och spyr, sen håller stackaren på så fram tills klockan 17 på kvällen då det äntligen fick ett stopp! Stackaren vakna å drack en klunk vatten som han inte fick behålla så då kräkte han upp det sen sov han nån timma sen va det samma visa igen!
Vi skulle vart hos mamma och pappa på kvällen och firat pappa som fyller år idag.. Men jag och Moa åkte dit och lämna paket och åt mat sen tog vi mat hem till Tobias så vi stanna bara 1 och en halv timma.
Melvin har sovit hela natten, vi var ute på gatan en sväng och blåste bubblor sen åkte vi en sväng med bilen. När vi kom hem somnade han och vaknade för en stund sen med 39,5 i feber.
Stackars min lilla gosse va e det för virus som hoppat in i hans kropp?? =(

Nu ska jag dricka kaffe! Hoppas ni andra haft en bättre påskafton än vi! =)




Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline.

Va mysigt ni hade :)

Stackars lille Melvin. Hoppas han är bättre nu. Kram

2011-04-25 | 20:46:09
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: