Sjukstugan!Har vart en sjukstuga hos oss sen i påskas! Melvin blev först dålig i påskhelgen, efter han så fick Moa en liten släng av det men bara över en dag, sen blev mamma Åsa sjuk och nu är pappa Tobbe sjuk...
Men nu har det gått runt till oss alla så nu ska det väl snart va bra igen =)

Idag upptäckte jag en vattenfylld blåsa på Melvins lilla kropp! =) Tog av tröjan och hittade prickar lite överallt, så äntligen har han med fått vattenkoppor! Så skönt att få det gjort nu! Än så länge har han inte så många så vi får väl se hur mycket han kommer till att få!

Igår ringde dom och sa att vagnen kommit!!  =) Så den ska jag åka och hämta imorgon förmiddag =)

Idag på förmiddagen gick jag, barnen, Zicco och Pernilla upp till jobbet för Pernilla hade ett paket att hämta ut.. Melvin cyklade på sin trehjulng dit. Men den backen upp är jätte jobbig så han orka inte cykla upp så han fick sätta sig i Moas vagn och så satte vi Moa i Melvins knä och det gick jätte bra att åka så ;)

Vår andra emmaljunga vagn där Melvins ståplatta finns kunde vi inte ta på promenden för den har vi tvättat å gjort fin för försäljning så Melvin fick så snällt cykla å Moa tog vår sulky. Men som sagt backen upp var jobbig så då fick dom dela vagn.

Idag är det torsdag vilket betyder städdag, har infört en liten regel här hemma att varje torsdag ska det städas så kan man njuta över helgen med ett rent hem.. =)

Nu ska jag och Melvin äta lite lunch.


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline.

Sötnosar. Den backen är INTE rolig. Då gick det fort nerför istället.

2011-05-05 | 21:13:19
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: