Man blir som ett barn på nytt!!...



I Lördags var det fest hemma hos oss!!! Vi hade det riktigt roligt!!! =) Kl sex kom dom och då tände vi grillen och grilla massa gott kött! =) Vid ja... halv tolv eller nått drog vi till bratt... Det var roligt där men SÅ KASS MUSIK!! Men ja.. förfesten va betydligt roligare! Igentligen skulle man stannat hemma hela tiden!


Igår (söndag) så drog vi först till Mac donalds ett gäng som va me och festa på lördagen... =) Fast det va inte så gott... kändes som om det tog stopp när man åt... På eftermiddag åkte jag och Tobias och hämtade Melvin hos mamma och pappa, han sov över där....
Sen på eftermiddagen kom Linus, Amanda och Andreas... Då körde vi iväg allihopa för att köra Linus fyrhjuling! Åh man blir juh som ett barn på nytt!!! Det är juh så roligt!!! Leka lite ; )
Körde väl nån timma där sen så åkte vi hem till oss allihopa åh så käka vi pizza..sen kom Linus tjej också så vi satt och tjöta fram till elva tiden..

(Melvin fick provsitta)


(Nu är det dags för mig att köra)


(Tur man får hjälp med all utstyrsel!)


(Åh där var jag iväg!)


(Det är kul att köra runt och leke lite)


(Melvin tyckte det lät lite högt i mellan åt och höll för öronen, han tyckte det va jätte kul att titta när vi körde)

Jaha idag är det Måndag... Ännu en vecka framför sig... Men innan man vet ordet av det så är det Fredag igen.. Går juh så sjukt fort! Idag vet ja inte riktigt va vi ska göra, får se när Tobbe kommer hem va vi ska hitta på!

Talk to you soon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: